20/5/14

Άντε πάλι! Σκληρό ροκ υποσχέσεων

Ο Σαμαράς υπόσχεται προεκλογικά ανεργία σε 800.000

Νέο Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο θα παρουσιάσει προεκλογικά ο Σαμαράς για σταδιακή μείωση φόρων, καθιέρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, προσέλκυση ξένων επενδύσεων και δημιουργία 550.000 θέσεων εργασίας με την απελευθέρωση των αγορών και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.....

Το Φεβρουάριο του 2010 , οι θέσεις απασχόλησης στο σύνολο του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα ήσαν 4.486.782. Το Φεβρουάριο του 2010, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ήσαν 3.609.445. Χάθηκαν, δηλαδή, συνολικά 877.337 θέσεις εργασίας. Το ποσοστό των απασχολούμενων μεταξύ του ενεργού πληθυσμού στις ηλικίες από 20 μέχρι 64 ετών έπεσε πέρυσι στο 53,2% , από 66,5% το 2008.Και οι άνεργοι, παλιοί και νέοι έφτασαν τον Μάιο, το 1.300.000. Από αυτούς μόλις οι 158.000 παίρνουν επίδομα ανεργίας. Ο στόχος της «στρατηγικής για την Ευρώπη 2020» για το ποσοστό απασχόλησης στην Ελλάδα είναι να ανέβει από το 53,2% στο 70% ως το 2020. Και ο Σαμαράς υπόσχεται να βρει δουλειά τα επόμενα χρόνια σε 550.000.Υπόσχεται δηλαδή ανεργία σε 800.000 από τους σημερινούς άνεργους που δεν έχουν καμιά ελπίδα να βρουν δουλειά. Αλλά όλοι ελπίζουν ότι ο Σαμαράς θα προσλάβει εκείνους και όχι τους άλλους.

ΥΓ. Τον μαλάκα ψηφοφόρο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ελαχιστο εισοδημα το απερριψαν οι ελβετοι την περασμενη εβδομαδα

οι πολυεθνικες δεν θελουν ελαχιστα ορια γιατι μειωνουν την ανταγωνιστικοτητα των εργατουπαλληλων και για αυτο επεβαλλαν τα ανοιχτα συνορα ωστε να εκβιαζουν την μια χωρα με την επικληση μιας αλλης .

αυτο που εννοουν ετουτοι εδω ειναι βασικο επιδομα επιβιωσης.

θα ειναι τοσο χαμηλα οσο να μην ενοχλει τις πολυεθνικες και τοσο ωστε να εξαπατα τους δικαιουχους πως τα κυβερνητικα κομματα ταχα τους προστατευουν για να κρατουν πελατεια στις εκλογες.

οσο για το εθνικο σχεδιο ,

οπως διαβασατε τιποτε εθνικο δεν εχει.

ολα αφηνονται στις διεθνοποιημενες δυναμεις του εμποριου και το εθνικο κρατος κανει τον τροχονομο στην οικονομια του χαους.

απλως δηλαδη να υπαρχει για να καταστελλει εξεγερσεις των σπαρτακων.

τα κρατη εξευτελιζονται αυτοπροσφεροντας τους λαους τους σε πλειοδοσια σκλαβων για το περιφερομενο κεφαλαιο.

και μπαζουν αφθονους ξενους λουμπεν νεοκατακτητες με τις ευλογιες του κεφαλαιου για να παιρνουν το λιγοστο εισοδημα απο τους λαους τους.

προσεξτε την εμμονη τους με τις διεθνεις επενδυσεις.

απουσιαζει καθε αναφορα σε εθνικες επενδυσεις.

ειναι ντροπη απατριδες θιασωτες τους μονεταρισμου να επικαλουνται το εθνος και εθνικα δηθεν σχεδια οταν το πολεμουν και κοινωνιολογικα και στο ρολο του σε μια οικονομια μικτη που απορριπτουν δαυτοι.


οσο για τις 550.000 θεσεις εργασιας κανουν τσιγκουνιες.

5 εκατομμυρια θεσεις να εξαγγειλουν.

να κανουν και εισαγωγη τριτοκοσμικων λαθραιων για να καλυψουν και το πλεονασμα θεσεων που με το στομα προσφερουν καθε φορα οταν ειναι να κριθουν στις εκλογες...

αυτες οι εξαγγελιες ειναι αναμασηματα των οσων ελεγε ο σαμαρας με το μητσοτακη το 1989 δυο γενειες τα ακουν και γερασαν πλεον.

ετσι και αλλιως οι μαλακιες τους ειναι και αφορολογητες και στην καλπη επιβραβευονται απο τους ψυχικοπνευματικως ανωμαλους νεοελλαδιτες διαχρονικως...

Ανώνυμος είπε...

το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα ειναι ενας τροπος για να σερβιριστει παραπλανητικα η μειωση μισθων και συνταξεων .

η πτωση του βιοτικου επιπεδου που προκαλει η προσαρμογη στο μοντελο μια οικονομιας διχως συνορα σερβιρεται ως ταχα κοινωνικη προνοια !

επειδη η ελλας εκανε το λαθος που για αυτους που το απεφασισαν σαν ελιτ βεβαια ηταν συνειδητη επιλογη, να μπει σε μια οικονομικη ενωση με νομισμα κοινο που δεν την αντεχει ουτε μπορει να επιβιωσει μεσα σε αυτη με τους ορους που λειτουργει,

κανουν συνεχεις εσωτερικες υποτιμησεις του επιπεδου ζωης και των αμοιβων ωστε να παραμενει σε αυτη την ενωση.

δηλαδη θυσιαζουν το λαο και το εθνος τους μαζι με την ταυτοτητα του για να συνεχιζουν γεωπολιτικες σκοπιμοτητες και πειραματα .

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...