23/5/14

Δεν ξανάγινε. Οι Στοές με την ντουντούκα

Οι Στοές μας καλούν να ψηφίσουμε περισσότερη Ευρώπη 
 και να πούμε όχι στα λαϊκίστικα, ευρωφοβικά, ρατσιστικά, αντισημιτικά, και ομοφοβικά ψηφοδέλτια.

Οι μασόνοι δεν ασχολούνται με την πολιτική. Έτσι  μας λένε. Αλλά, η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας ,μαζί με τις "κόρες "της, έβγαλε ανακοίνωση και καλεί όλους τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν και να πουν «όχι» στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Όχι στους λαϊκιστές , ευρωφοβικούς , ρατσιστές, αντισημίτες, και ομοφοβικούς.

Τόσα χρόνια τα ακούγατε από τους Ντελάληδες. Τώρα μας τα είπαν και οι «δάσκαλοι», που βγήκαν από την κουίντα και πήραν υποχρεωτικά την ντουντούκα. 

  Αγάπα τους λαθρομετανάστες, αγάπα τους μαύρους, τους Εβραίους, τους ομοφιλόφιλους, την Ευρώπη και τους Τραπεζίτες. Ιδού οι «αξίες» του τεκτονισμού , η Αλήθεια και η "πηγή του Κακού". Οι Στοές.

Οι μασόνοι, του «αρχαίου σκωτικού δόγματος», έκαναν λοιπόν πολιτική δήλωση μετά από 300 σχεδόν χρόνια! Αυτό θα πει ότι τα πράγματα είναι πολύ στριμόκωλα.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι λένε πως «καλούν τα μέλη τους». Δεν ξανάγινε.
Οι Στοές να απευθύνονται δια του τύπου, στα μέλη τους. Kαι γιατί δεν τους στέλνουν sms; Χασανε τα τηλέφωνα των αδελφών στις πλημμύρες του Βελιγραδίου;

Όπως προβλέπουν οι διδάσκαλοι «αδελφοί» που εργάζονται στον Economist, στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της Κυριακής, θα αποτυπωθεί η οργή των ευρωπαίων που θα ψηφίσουν είτε ακροδεξιά κόμματα είτε κόμματα εκείνους που υποστηρίζουν τα εινικά κράτη, τα Εθνικά Νομίσματα και τη διάλυση της Ένωσης.

Οπότε ,οι «Μεγάλοι Δάσκαλοι» στη Γαλλία, βγήκαν στους δρόμους για να μαζέψουν ψήφους για τους «αδελφούς» δεξιούς, σοσιαλιστές, και φιλελευθέρους. Στην Ολλανδία δούλεψαν πιο διακριτικά και κατάφεραν να μην βγούν πρώτοι οι "ακροδεξιοί "και "λαϊκιστές".

Στη Γαλλία αυτό δεν έφτανε. Εκτός από τους «Δασκάλους», βγήκαν μετά την αδελφή Κοντσίτα της Στοάς και οι υστερικές «αδελφές» Femen, από τη γυναικεία Στοά, που καλούν τις γαλλίδες να πηδηχτούν με μετανάστες για να ... αντισταθούν στον ρατσισμό της Λεπέν που καλεί τους Γάλλους να «κάνουν παιδιά».
Και οι αδελφοί που δουλεύουν στα μέσα μαζικής Αποβλάκωσης επαναλαμβάνουν.

Όποιος δεν υπηρετεί τις «αξίες» τις Στοάς, όποιος είναι λαϊκιστής , ευρωφοβικός , ρατσιστής, αντισημίτης, και ομοφοβικός, και οποίος και οποία δεν πάει με πολλούς «ξένους» σε έναν τελετουργικό «μασονικό παγκόσμιο μαραθώνιο του σέξ», είναι φασίστας. Εδώ ο καλός φασισμός, εκεί ο καλός φασισμός!
Έχουν φάει τα λυσσακά τους.
Σώνει και καλά ναζήδες , το 25% των Γάλλων που θα ψηφίσουνε την κ. Μαρίν Λεπέν, το 33% των Άγγλων που ψηφίσανε UKIP. Και μαζί οι Ελληνες, Ολλανδοί, Σουηδοί, Αυστριακοί, Ιταλοί, Δανοί, Φιλανδοί, Φλαμανδοί, Ούγγροι , που αντιστέκονται στην ομογενοποίηση των λαών και στην εγκαθίδρυση της Νέας μασονικής Τάξης πραγμάτων

ΥΓ. Δράμα. Κάποιοι ευρω-σκεπτικιστές υποψήφιοι θα καταψηφίσουν τον εαυτό τους λόγω του τεκτονικού καθήκοντος; Έτσι κι αλλιώς για μια ψήφο δεν αλλάζει τίποτα. 
 Απαπαπα! Αι!αι!αι!

1 σχόλιο:

Π.Θαλάσσης είπε...

Ειναι γνωστό οτι τα τεκτονικά σώματα είναι πολλά και διαφορετικά, με πολλές διαφορές αντιλήψεων και πρακτικών. Για αυτά ευρίσκονται πολλά στον Τύπο και το διαδίκτυο. Στην Ελλάδα και για το Τάγμα του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου (που εδρεύει στην οδό Κοδρικτώνος, Αθήνα)δεν αφίσταται ο λόγος από την πράξη, κατά ανεξαίρετη πρακτική και αταλάντευτη επιλογή, απαρέγκλιτα από τα παλαιόθεν θέσμια και τις θεμελιώδεις αρχές του τεκτονικού θεσμού γενικά και του Σκωτικού Τύπου ειδικά (για περισσότερα δείτε www.aasr.gr. Οι επιλογές και πρακτική της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας δεν αφορά τον Τύπο μας ούτε και χαρακτηρίζει ή δεσμεύει τις άλλες τεκτονικές Δυνάμεις. Αλλωστε, τέτοιες διαφορές οδήγησαν στην οργάνωση Τεκτονικών Ενώσεων με διαφορετικά κριτήρια αναγνώρισης και ένταξης (βλέπετε και στο Conf%C3%A9d%C3%A9ration_des_grandes_loges_unies_d'Europe ), για τούτο και η Μ. Στοά μας και η οικεία ένωση "Confederation_des_grandes_loges_unies_d'Europe" (ήδη Universal) δεν διατηρoούν σχέσεις με την μικτή Μ. Ανατολή της Γαλλίας και τις σχετιζόμενες μαζί τους Δυνάμεις. Για τον Α&Αστ της Ελλάδος. ΠΘ