31/5/14

Θηλυκή επανάσταση στο Σαράι;

Δύο κόρες του Σουλτάνου της Σαουντικής Αραβίας, Abdullah bin Abdulaziz Al Saud καταγγέλλουν μέσω του διεθνή τύπου ότι βρίσκονται σε «κατοίκον περιορισμό» τα τελευταία 13 χρόνια, παρά τη θέληση τους και χωρίς να έχουν υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα. 

  Οι πριγκίπισσες , Sahar και Jawaher bint Abdullah Al Saud , είπαν στο Russia Today μέσω Skype ότι τις υποβάλλουν σε αναγκαστική πείνα, ότι τους περιορίζουν , και τους στερούν τροφή και νερό , την ελευθερία και τα δικαιώματα τους.
«Αγωνιζόμαστε , για να επιβιώσουμε , αντιστεκόμαστε , για να μείνουμε ζωντανές. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι» είπαν.
Οι πριγκίπισσες ότι έχουν υποστεί σωματική και ψυχολογική κακοποίηση και ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει ή να εξέλθει κανείς από τον χώρο κράτησης τους.
Οι αδελφές τους, πριγκίπισσες Maha και Hala, επίσης κρατούνται σε άλλα βασιλικά οικήματα .
«Ο βασιλιάς και οι γιοι του πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Σε τι έχουμε φταίξει. Ποιο είναι το έγκλημά μας;» , ειπε η Σαχάρ.

ΥΓ. Ιδού ο ανώτερος σουνίτικος "πολιτισμός", του βαχάμπ , προς τιμή του οποίου ο λαθροκαμίνης και οι εργολάβοι, θα φτειάξουν Τζαμί στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: