16/5/14

Έχουν ρεύμα.

ALCO -“Πρώτο Θέμα” το 38,7% λέει ναι στην «Σύμπραξη με τον Μπαρόζο» και την Κυβερνητική Σταθερότητα . H Palmos Analysis  τους δίνει 33,2%


Νέα δημοσκόπηση της ALCO για το “Πρώτο Θέμα” , δίνει «στην σύμπραξη με τον Μπαρόζο και την Λαγκάρντ », δηλαδή στην κυβερνητική πλειοψηφία, ΝΔ+ Ποτάμι +Ελιά +ΔΗΜΑΡ, 38,7%., ενώ η  Palmos Analysis για την ιστοσελίδα του Freedom House του Κούλογλου, (tvxs.gr), δίνει «στην σύμπραξη με τον Μπαρόζο και την Λαγκάρντ », 33,2%.

Και να σκεφτείτε ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 13,3%, ενώ 4,2% είναι απάντησαν δεν ξέρω δεν απαντώ. Τον Ιούνιο του 2012 η «σύμπραξη με τον Μπαρόζο και την Λαγκάρντ» είχε εισπράξει τις ψήφους του 48,2%.

(Για να μην ξεχνάμε… τις πταίει. Ετσι;)

ΥΓ1. Τώρα που ο ALEXIS TEXAS διακηρύσσει ότι «ανήκουμε στη Δύση, στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ» 
 το Freedom House  δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα πέντε μονάδες για τις Ευρωεκλογές.

ΥΓ2. Κάποιοι λαθρόβιοι, μαϊμού δημοσκόποι, ανακοίνωσαν ότι από όσους δέχτηκαν να τους απαντήσουν ,  το 94,7%, από τους «νεοδημοκράτες» του Ιούνιου 2012, θα προσέλθουν στις ευρωκάλπες. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα προσέλθουν σε ποσοστό 90,8%, και σε ποσοστό 89,2% οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό όμως δεν είναι συσπείρωση. Ούτε καν συμμετοχή δεν δείχνει. Αρτζι μπούρτζι και λουλάς.
Σιγά μην πάρει ο φον Αντωνάκης 1.700.000 ψήφους και ο συνταγματολόγος 680.000. Τότε και η Κοντσίτα θα ξύριζε το μούσι.

2 σχόλια:

AvDarGOR είπε...

εδω βγαινει ο Καμινης δημαρχος απο τα συφραζομενα των δημοσκοπησεων κ του "αδεκαστου" Πανα πλεοναντε το πολυ ο 'εναλλακτικος' Σακελλαριδης,σε αυτα κολλας εσυ?
θα φατε κ θα φαμε καλα γενικως μου φαινεται στη τελικη... θα κιοτεψει ο Οψιμος ελληνας "εθνικιστης" της οργης μου φαινεται.

AvDarGOR είπε...

κ ποιος θα τις παρει τις ψηφους αυτες τελικα?.. ο Λευκος η' ο Ακυρος? η' ο Παραλιας?... εγω λεω οτι πολλοι οψιμοι ελληνες "πατριωτες" που τους πηρε ο πονος τωρα μετα απο το 74'... θα κιοτεψουν! πανω απο τη καλπη!

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...