21/5/14

Η Σύμπραξη με τον Μπαρόζο και την Μπίλντερμπεργκ

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΕΛΙΑ+ΔΗΜΑΡ+ΠΟΤΑΜΙ= Σύμπρξη με τον Μπαρόζο και την Μπίλντερμπεργκ.
ΚΑΜΙΝΗΣ+ΑΡΗΣ+ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ 46%
ΣΓΟΥΡΟΣ+ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ 36%

και το αυθεντικό δίδυμο.
Οι εργοδηγοί.....

Όπως είπε ο Θεός: Αγάπα τον κεντροαριστρρό πλησίον σου ως εαυτόν. Και ψήφισε Καμίνη και Σγουρό, για να πάς στον δεξιό παράδεισο,  όπου σε περιμένουν τα ουρί που έταξε από το Μπενάκειο στους ισλαμοδεξιούς,  ο φον Αντωνάκης ΘΑ..ΜΑΡΑΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.


Στο παρακάτω κείμενό μου, σας παραθέτω,σταχυολογώντας μερική από τη δράση των Εθνοκτόνων κομμάτων μας στοευρωκοινοβούλιο. Σας παραθέτω θέσεις και αποφάσεις τους που ουδείς θα πίστευεπως είναι δυνατόν να ψηφίζονται από Έλληνες ευρωβουλευτές. Βλέπετε οι Βρυξέλλεςβρίσκονται πολύ μακριά και όλοι αυτοί πιστεύουν πως τα μαντάτα τους είναιδύσκολο να φτάσουν στην Ελλάδα. Έτσι, θα παρακαλέσωτους Έλληνες ψηφοφόρους να διαβάσουν με προσοχή το συγκεκριμένο κείμενο καιαναλόγως να πράξουν.

http://koukfamily.blogspot.gr/2014/05/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

Το λαθος που κανετε ολοι εσεις οι πατριωτες-εθνικιστες-εθνιστες ειναι οτι θεωρειτε πως μπορειτε με λογια και ορθα επιχειρηματα να πεισετε εναν διεθνιστη-φιλευλευθερο. Λοιπον τσαμπα μελανι και τσαμπα σαλιο χαλατε κυριοι. Ηδη θα επρεπε μεχρι τωρα να καταλαβαιτε οτι νο1 ”εχθρος” εντος της χωρας ΔΕΝ ειναι τα εκατομυρια τριτοκοσμικων λαθροεποικων ή αυτοι που τους διακινουν ΑΛΛΑ αυτοι που τους παρεχουν προστασια, νομικη-ηθικη-σωματικη, εντος της χωρας δηλαδη οι ευρωπα’ι’στες του ”δημοκρατικου” τοξου. Οποτε ανοητος δεν ειναι αυτος που δεν καταλαβαινει κατι, αλλα αυτος που προσπαθει να πεισει με επιχειρηματα αυτον που δεν καταλαβαινει….

ΥΓ: Τελικα αν θελουμε πραγματικα να απαλλαγουμε απο τους λαθρο οριστικα πρεπει να στηριξουμε ΑΝΤΑRCIA. Οσο παραλογο κι αν ακουγεται οι τυποι υποστηριζουν την λυση του προβληματος και μαλιστα στην εκλογικη τους αφισα: Εξω απο ευρω&ΕΕ!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...