18/5/14

Kαι τώρα πάλι ΠΑΣΟΚ

Το πρώτο σχόλιο για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διασπασμένο δυνατό.

  Το ΠΑΣΟΚ σαν την Αμοιβάδα πολλαπλασιάζεται με διαίρεση (διχοτόμηση). Αρχικά ο πυρήνας της χωρίζεται σε δύο άλλους, θυγατρικούς, και έπειτα το κυτταρόπλασμά της επίσης διαιρείται στο κέντρο, με περίσφιξη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του exit poll για την Περιφέρεια Αττικής:

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΟΚ+ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ 53,5%

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του exit poll για τον Δήμο Αθηναίων ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΟΚ+ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ 45 %

-Ο Σαμαράς και οι Ευρω-δεξιοί διέλυσαν τη ΝΔ.
-Δύναμη αντίστασης και αλλαγής εκλέχτηκε η Χρυσή Αυγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια αφού ο Αλή-Μπουτάρ πίνει κάθε μέρα ,σήμερα για να το γιορτάσει τί θα κάνει???
Μπράβο στη SALONIΚ που τώρα θα είναι με το ένα πόδι Ισραήλ ,το άλλο Τουρκία και τα μαραμένα όσχεα του στα Σκόπια(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).
Δημήτρης από το Μονακό του Παγασητικού.

Ανώνυμος είπε...

Απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος στην Αθήνα προτιμάει Λαθροκαμίνιδες και η Θεσσαλονίκη Κεμαλομπουτάρηδες.
Όπως στρώσανε θα κοιμηθούν όμως. Οι μεν να μην διαμαρτύρονται μετά για λαθρομετανάστες στο κέντρο και οι δε βορειοελλαδίτες έχουν ξεχάσει πως οι περισσότεροι είναι απόγονοι μικρασιατικών οικογενειών που πήγαν και ψήφισαν τον Gay-parade.
Γιάννης από Κολωνό.

Όπως βλέπεις φίλε Σπύρο το σάλιο σου χαλάς κάθε φορά από το Axis-Radio. Είσαι όντως όπως λες (φωνή βοώντος εν τη ἐρήμῳ) δυστυχώς.!!??

Unknown είπε...

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΝΤΕ ΡΟΘΤΣΑΙΝΤΛ...

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή κάποιοι Μπουταραίοι θα παρεξηγηθούν για το συμμαχικό του 1917 SALONIK εντάξει το λέω σωστά όπως το θέλουν το 40% των ψηφοφόρων .............SOLUN.
Δημήτρης Monaco-Pagasitic.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ / ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΈΣ/ ΌΛΑ ΣΤΗΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΘΈΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΔΑΉΣ ΒΛΉΜΑΤΑ. ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, ΘΑ ΨΗΦΊΖΕΤΕ VIRTUAL, ΘΑ ΤΡΏΤΕ VIRTUAL, ΘΑ ΧΕ...... VIRTUAL ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΘΑ ΖΟΎΜΕ VIRTUAL. ΕΝΑ ΣΑΣ ΣΏΖΕΙ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΤΟΛΜΆΤΕ ΚΆΝΤΕ ΤΗ, ΑΛΛΙΏΣ O ΣΏΖΩΝ ΕΑΥΤΌ ΣΩΘΕΙΤΟ!

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Το στρατιωτικό καθεστώς του 1967-74,  δεν ζήτησε ποτέ,  την εξόφληση του Γερμανικού Κατοχικού Δανείου, όταν ο Βίλλυ Μπράντ το εξοφλούσε στου...