19/5/14

Θεσσαλονίκη -Ανοικτοί Κώλοι

Και το κρίμα επί των κεφαλών αυτών και επί των τέκνων αυτών…

 
Ο κυρίαρχος λα(γ)ός της Θεσσαλονίκης ψήφισε «δαγκωτό»,
 «Θεσσαλονίκη -Ανοικτοί Κώλοι»-ΠΡΕΖΑ-ΠΟΥΣΤΙΑ-ΤΖΑΜΙΑ, Ναι στον Κεμάλ, στην κόκα, στη φούντα και το αλκοόλ. ΟΛΑ πήγαν ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ.
36,02 +10,56 +Οικολογία, Αλληλεγγύη, Πολιτισμός 3,13%+ Ρουφιάνοι+Πιράτεν ρουφιάνεν=53%

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να γράφεις τέτοιες ύβρεις για έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα.Βέβαια δεν δοκίμασε από εαμοβούλγαρος να γίνει Έλληνας αλλά μικρό το κακό.Τώρα φεύγω να φτιάξω τη στολή με τα φτερά γιατί με αυτούς δημάρχους θα καμινιάσουν τα μπουτάρια μας από τις πρωκτοπαρελάσεις.
Δημήτρης από το Μονακό του Παγασητικού.

AvDarGOR είπε...

δε ξυπνανε οι ελλινες... κε.Χατζαρα δε ξυπνανε... εκει πρεπει να 'επικεντρωθουμε' πλεον.... απο ολες τις διαστασεις...

Ανώνυμος είπε...

προσπαθουμε να φτιαξουμε ενα ανεξαρτητο ειδησιογραφικο ιστολογιο το http://powernewsgreece.blogspot.com/ μπειτε και βοηθηστε μας δεν εχουμε διαφημισεις τιποτα.

woodiiis είπε...

Και πως να ξυπνήσουν οι Έλληνες ; όταν τρέμουν που δεν έχουν ένα στήριγμα;ένα ηγέτη που να τους πιάσει από το χέρι και να τους πει:
"φτάνει,αρκετά έκατσες , σήκω για να τους διώξουμε όλους αυτούς που δεν αξίζει να μολύνουν τον ελεύθερο αέρα που σου πρόσφεραν οι θυσίες των προγόνων σου..."

Ο Έλληνας έχει φιλότιμο και πρέπει να "χτυπηθεί" εκεί...αλλιώς πάμε για άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς...

μια ζεστή καλημέρα από τη Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξτε τα χαλια και την λουμπενοποιηση του δυτικου πολιτισμου !


Προτεσταντικη αποβλακωση,Καπιταλιστικη εξαχρειωση ,μαρξιστικη διαστροφη της φυσης και τονοι πρεζας στις μεταπολεμικες γενεες της δυσης εφεραν αυτη την παρακμη.


http://www.youtube.com/watch?v=L4zo4FDNhHg

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αλλά βέβαια, όταν ακόμα κι ο Καρατζαφέρης έχει αποδυθεί σε "αντιναζιστικό" αγώνα στα βοθροκάναλα, γλείφοντας κατουρημένες ποδιές εκεί που τον είχαν χεσμένο τουλάχιστον επί διετία, τι περιμένεις από τον απλοϊκό χαχόλο; Μπουτάρηδες και Καμίνηδες θα ψηφίσει.
Δεν μας σώζει τίποτα, προσεχώς Ισλαμαμπάτ.
Γ.Σ.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...