18/5/14

Σχόλιο της Χρυσής Αυγής για τα exit-poll.

«Σοκ και δέος στα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων από την ραγδαία άνοδο των Εθνικιστών - Παρουσιάζουν μόνο δείγμα από τα exit-poll. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα στον Δήμο της Αθήνας Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ βρίσκονται σε πανικό και αδυνατούν να διαχειριστούν τα υψηλά εκλογικά ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής" στον μεγαλύτερο Δήμο και την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.
Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στην τηλεόραση απέχουν ασφαλώς από την πραγματικότητα, καθώς οι ίδιοι οι δημοσκόποι εμφανίζουν το 75% του δείγματος και μεγάλες αποκλίσεις στα ποσοστά των υποψηφίων.
Όπως όλα δείχνουν παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, ιδίως στον Δήμο της Αθήνας, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον δεύτερο γύρο. Στην περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλλον κατακτά την τρίτη θέση.
Η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά και το Σύστημα του μνημονίου και της προδοσίας έχει ήδη αρχίσει να τρέμει.
Η Χρυσή Αυγή θα σας ενημερώνει πρώτη για την ροή των πραγματικών αποτελεσμάτων».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ιουδαιαφασίστας κλαρινογαμπρός της Ντόρας και εκπρόσωπος της Ρεπούση έβγαλε πάλι όλη τη χολή του για τα ποσοστά της ΧΑ ακυρώνοντας δημοκρατκά ψήφους Ελλήνων πολιτών και διαλύοντας το τεκμήριο της αθωώτητας χαρακτηρίζοντας υπόδικους ναζί Παναγιώταρο-Κασιδιάρη ενώ το ίδιο ανθρωποειδές το απαιτεί για τα τέρατα Πακιστανούς-Αφγανούς κλπ που σσφάζουν 'Ελληνες οικογενειάρχες.Αλλά που θα πάει ο δράκουλας πατεροπεθερός σου θα σου ευχηθεί στις ευρωεκλογές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ........Χαιρετώ από το Μονακό του Μπέου στο οποίο εμείς πράξαμε το καθήκον μας-ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

σπυρο πανε στη χα ανελαβε ηγετικο ποστο εκει μαζι με τον γουδι.
παρτε και τον ιφικρατη αμυρα και το γερο πλευρη

κατα τη γνωμη μου ο λιανας κανελης πρεπει να αναλαβει αρχηγος στη χα.
ειναι πολυ περισσοτερο αντρας απο τον μιχαλολιακο......

Unknown είπε...

Οι ξεφτιλισμενοι χαζοδεξιουληδες αστουληδες ψηφοφοροι της φαπας απεδειξαν για μια ακομα φορα γιατι τους πηδαγε για 30 χρονια το ΠΑΣΟΚ.

Δεν συσπειρωθηκαν γυρω απο τον Κασιδιαρη οπως τα πονηρα παλαιο-πασοκια γυρω απο τον Σακελλαρχιδη και τον Καμινη.

ΟΧΙ... δεν γουσταρουν τα “ακρα” και τους Φασιστες οι μικροαστοι ψευτοπατριωτες....

Εδωσαν 24% στις δυο “αδερφες ψυχες” Σπηλιωτοπουλο και Κακλαμανη.

Ας φανε τωρα στην μαπα τον Καμινη και τον Σακελλαρχιδη και τα δυο τζαμια τους ανα δημοτικο διαμερισμα, ας φανε στην μαπα μολοτωφ , ας φανε στην μαπα τα κατουρα και τα σκατα των λαθρομεταναστων που εχουν κατακλυσει την Αθηνα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΑΣΚΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.
Δεν πιστεύω τα αποτελέσματα των εκλογών ούτε για αστείο!
Η παρείτσα τα συμφώνησε εκτος αν ψήφισαν και κάποιοι που έγιναν Έλληνες τις τελευταίες εβδομάδες.
Περίεργο είναι ότι δεν υπέγραφαν όσοι ψήφιζαν. Αυτό ήταν τουρλουμπούκι. Αποκρηές.
Εκλογές δεν ήταν.
Με το χέρι τα έβαλαν τα νούμερα.
Πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές. ¨Ηταν ψεύτικες και φαίνονται ακόμη και απο το Τόκυο, το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη.
Οι Έλληνες πατριώτες του εξωτερικού ζητούν από την Χρυσή Αυγή μία τεκμηριομένη απάντηση, τουλάχιστον γιά τον Δήμο της Αθήνας μέχρι την επόμενη Κυριακή.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα δεν είναι Έλληνες και είναι ΑΔΗΣΤΑΚΤΟΙ! (they can stop at nothing)
NP (London)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΣΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Παρὰ τὸ ὅτι ἀπογοητεύθηκα σφόδρα ἀπὸ τὴν πολιτικὴ ταυτότητα τοῦ γραiκοραγιᾶ μικροαστοῦ καὶ ξενοδούλου νεοέλληνα ποὺ εἴτε ὡς βολεμένος καὶ φοβιτσιάρης κωλόγερος εἴτε ὡς δῆθεν επαναστατικὸ παράσιτο τῆς γενιᾶς τοῦ πολυτεχνείου προτίμησε τοὺς ἐγκληματίες, τσάτσους, τοκογλύφους καὶ ἐργολάβους καὶ δὲν ἔστειλε τοὺς Λιάκους στὸ β' γύρο, τοὐλάχιστον παρηγοροῦμαι μὲ τὴν ἡδονὴ ποὺ μοῦ προκαλοῦν ὁ πόνος στὰ σχόλια τῶν προδοτῶν καὶ ἀνθελλήωνν τοῦ τρισκατάρατου καθεστῶτος.

AvDarGOR είπε...

κιοτεψαν πανω απο τη καλπη... αυτο ειναι το γεγονος των εκλογων.

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...