1/1/16

Ελληνικόν και ευτυχές Έτος το 1916.

Ούτε αριστερόν ούτε δεξιόν. Διότι όλοι οι εχθροί της Ελλάδος το Ελληνικόν στοιχείον καταπολεμούν και καταδιώκουν.
Ενθυμίζω ότι έως το 1980 πλείστα ελέγοντο Ελληνικά και η Ελληνική γλώσσα ελέγετο Ελληνική και όχι Newgreek (διεθνώς μόνον Newgreek βιβλία υπάρχουν, δηλαδή ούτε η λέξις Νεοελληνική υπάρχει, ανεξαρτήτως άν διαφωνώ με την εισαγωγή και εκμάθησιν της παράξενης νεοελληνικής).
Εις το εμπορικό ναυτικό υπηρέτησα το 1978 εις το πλοίον Hellenic Spirit της εταιρείας Hellenic Lines... Όφρα, διά τούτο επιμένω εις την έρευνα απαρχής της άπαξιώσεως της Ελληνικής γλώσσας και του Έλληνος ανθρώπου από το 1977. Συμφωνώ ότι η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης γνώσεως.
Εύχομαι εις όλους τους νέους να μάθουν απέξω κάποια αποσπάσματα των Ομηρικών επών. Ναι ως τιμωρία... Όχι τιμωρία των νέων αλλά τιμωρία των γονέων αυτών οι οποίοι συνεχίζουν να αγγλογραικίζουν με ουίσκι! Ε
λληνικόν και ευτυχές Έτος το 1916 εις μίαν Ελλάδα της Ελευθερίας, δίχως τοκογλυφονόμους, κιναιδονόμους και νόμων εκχωρήσεως της Ελληνικής ιθαγενείας.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εσάς κ. Κανελλοπουλε και την οικογενεια σας χρόνια πολλά και καλή χρονια!

Μια μικρη διορθωση: όχι 1916...
Όχι τίποτα άλλο ΑΛΛΑ...Μην το διαβάσουν οι σύγχρονοι προοδευτικοι παγκοσμιο-πολτο-ποιημενοι... υπέρμαχοι της "αντί" παγκόσμιο ποίησης ΔΗΛΑΔΗ των ...ανθρωπίνων δικαιωμάτων,του σύγχρονου δουλεμπόριου (συγνώμη των προσφύγων ήθελα να πω!) Των ανωμαλων μειονοτητων (συγνώμη του...συμφωνου συμβιωσης...),του "αντι" ρατσισμου κλπ..... (η λίστα δεν έχει τελος...) και νομίζουν του χρόνου έχουμε 1917 και ξεκινήσουν ένα νέο εβραϊκό πραξικόπημα (συγνώμη Οκτώβριανη Επανάσταση ήθελα να πω!) κατά του μοναδικού εμπόδιο των σκοτεινών σχεδίων τους...τον Τσάρου (συγνώμη Που τι ήθελα να πω!)

Από έναν επίσης Έλληνα του εξωτερικού (Γερμανια)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Γιώργος Δημ. Δέλγας είπε...

Me ...