2/1/16

Τηλέ-τρομοκρατία

Πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή. Μόναχο, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Βέννη, κλπ. Είχαν λέει πληροφορίες. Αλλά μην το είδατε μην τον απαντήσατε. Και επειδή είχαν «πληροφορίες» οι «υπηρεσίες» ότι οι «δυστυχισμένοι πρόσφυγες» ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν ως βομβιστές αυτοκτονίας, οπλισμένοι και με καλάζνικοφ, σε διάφορα σημεία έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του. Και είπαν μπράβο στις τσιφούτ-μυστικές υπηρεσίες όχι για το τρομο- σενάριο ,αλλά που, «απέτρεψαν το σχέδιό των κακών» την τελευταία στιγμή. Μπροστάρης στο τρομο-σενάριο και η ναυαρχίδα του εβραϊκού εκδοτικού συγκροτήματος «Axel Springer AG», η τσιφουτο-«Bild» που πληροφορήθηκε από πηγές της Συναγωγής ότι «οι γερμανικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό επτά Ιρακινών».
Στις Βρυξέλλες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς , εξαιτίας της «τρομοκρατικής απειλής». Ο βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ είπε ότι η απόφαση ελήφθη στη βάση των «πληροφοριών» .Στη Βρετανία, κόκκινος συναγερμός ενώ στην Αυστρία, οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να δείξουν κατανόηση για του ς εξονυχιστικούς έλεγχους .Στην Ολλανδία, οι «αρχές» θεωρούν ότι, η χώρα θα γίνει στόχος των τρομοκρατών κι ότι τα εκρηκτικά που θα μεταφέρουν οι τρομοκράτες, θα είναι κρυμμένα στα …ποδήλατα.

ΥΓ1. Στη Γερμανία όποια πέτρα και αν σηκώσεις όλο και κάποιον περιούσιο θα βρεια από κάτω!

ΥΓ2. Ο «Προμηθέας» Όργουελ τα αποκάλυψε στο προφητικό «1984» που εκδόθηκε το 1949, ένα χρόνο πριν τον θάνατο του. Τον ίδιο χρόνο βγήκε και η "Κόκκινη Συμφωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...