3/1/16

Η τραγωδία των (προπολεμικών) Γερμανών

Νόμισαν ότι έκαναν επανάσταση κατά της ιουδαϊκής επικυριαρχίας. Κανείς τραπεζίτης δεν κακόπαθε. Μόνο κάτι δυστυχισμένοι Ασκεναζίμ που δεν ήσαν απειλή για κανέναν άλλο από τους «αφομοιωμένους» και «βαπτισμένους» Εβραίους. Και ο Αδόλφος είχε τους …«χειριστές» του. Όπως ο Καρλ Χαουσχόφερ. Και επειδή εις αναγνώστης, με ερώτησε για την ανάρτηση «Ο Κόσμος των (Ιουδαϊκών) Πληροφοριών», «Και γιατί περικαλώ έχει κάποιο ενδιαφέρον το άτομο που αναφέρεται στο άρθρο; έχασα επεισόδια;», εξηγώ ότι ένας εβραίος πράκτορας της OSS, δεν κάνει τη διαφορά, όμως το δίκτυο των πρακτόρων που έστησε εντός της "ναζιστικής Γερμανίας" έκανε τη διαφορά. Άλλωστε 70 και πλέον χρόνια τα ονόματα παραμένουν μυστικά.
Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ηγέτες κρίνονται εκ του αποτελέσματος... Δεν ξέρω τι προθέσεις είχε ο Χίτλερ, το αποτέλεσμα όμως είναι ότι χάρις σε αυτόν υπάρχει σήμερα το κράτος του Ισραήλ!

Στην Ελλάδα π.χ. όταν μπήκανε οι Γερμανοί το 1941 μια από τις πρώτες τους ενέργειες ήταν να σφραγίσουν όλες τις μασονικός Στοές και να κατάσχουν τα αρχεία τους... Παραμένει ανεξήγητο λοιπόν πως ο μασόνος γυναικολόγος Λογοθετόπουλος ανέλαβε κατοχικός πρωθυπουργός, πλαισιωμένος και από άλλους μασόνους...

Φημολογείται ότι τα αρχεία των Στοών μεταφέρθηκαν στο Βερολίνο και κατόπιν έπεσαν στα χέρια των Σοβιετικών. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν τα αναζητεί;

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κυρ-Σπύρο.
Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, ελευθερία και δικαιοσύνη, εύχομαι για το νέο έτος, σε όλους σας. Και του χρόνου να λειτουργηθούμε όλοι στην Αγία Σοφία.

Το πόσο σημαντικό είναι το θέμα του άρθρου φαίνεται από την σιγή των πληροφοριών.
80 χρόνια μετά δεν έχει χαρτογραφήσει ιστορικός, από όσα γνωρίζω, τους χρηματοδότες των ναζί στο σκοτεινά χρόνια του μεσοπολέμου, σύμφωνα με την γενεσιουργό αρχή των ιστορικών γεγονότων που λέγετε "follow the money". Σε εμάς πχ ξεδιαλύνει το γιατί χάσαμε την Μικρά Ασία. Εκ του αποτελέσματος βγάζουμε συμπεράσματα και από σκόρπιες πληροφορίες, πχ Ρακόφσκι, συνθέτοντας το φρικαλέο οικοδόμημα.

Το κτήνος είναι εδώ, ζεί και βασιλεύει εδώ και ενάμιση και βάλε αιώνες στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Κανείς δεν τολμά να το φέρει στο φως για μελέτη. Είναι από τις λίγες φορές που η αλήθεια είναι άκρως επικίνδυνη, καθώς υπάρχουν χιλιάδες πράγματα χειρότερα από τον θάνατο.

Το βιβλίο του W. Engdahl μου φάνηκε καλό, αξίζει να το διαβάσετε,κυκλοφορά και πειρατικό.

Καλημέρα σας και ο Θεός μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Για την παγκόσμια συνομωσία των Σιωνιςτών τα έχει πει όλα ο αντισιωνιστής Εβραίος Benjamin Freedman, στην περίφημη ομιλία του το 1961:

https://m.youtube.com/watch?v=x8OmxI2AYV8

Ανώνυμος είπε...

Την άκουσα και την διάβασα την ομιλία του. Λέει αλήθειες αλλά στο επίμαχο ζήτημα, περί των χρηματοδοτών των ναζί στον μεσοπόλεμο δεν αναφέρει κάτι.
Επίσης σιγά μην έγινε ο άππ μόνο για την Παλαιστίνη, δηλαδή επειδή υποσχέθηκαν οι Άγγλοι μία λωρίδα γης της οθωμανικής αυτοκρατορίας στους σιωνιστές.
Μπερδεμένη λίγο η σειρά που ακολουθεί.
Στο βιβλίο του w. engdahl καταλαβαίνεις καλύτερα την γενική εικόνα
A Century of War: Anglo-American Oil Politics and the New World Order
Authored by F. William Engdahl.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και οι Σιωνιστές ήταν ικανοί να κάνουν 2 παγκοςμίους πολέμους μόνο και μόνο για να αποκτήσουν κράτος! Ακόμη φίλε δεν έχεις πάρει χαμπάρι πόσο αδίστακτοι είναι;

Όσον αφορά τη συνεργασία των Σιωνιστών με τους Ναζί, υπάρχει το γνωςτό βιβλίο με τα 51 ντοκουμέντα:

http://www.amazon.com/51-Documents-Zionist-Collaboration-Nazis/dp/1569804338

Επίσης, υπάρχει ένα βιβλίο για τη συνεργασία του Χίτλερ με το Χόλιγουντ (!):
http://www.amazon.com/The-Collaboration-Hollywoods-Pact-Hitler/dp/0674724747

Υπάρχουν φυσικά και πολλά άλλα άρθρα στο διαδίκτυο γι' αυτό το θέμα:

http://www.gabyweber.com/dwnld/artikel/eichmann/ingles/secret_pact_standard_oil.pdf

https://m.youtube.com/watch?v=cofRWpRhD6I

Ανώνυμος είπε...

Το παρήγγειλα , ευχαριστώ για την πληροφορία.
Όσον αφορά τα αίτια του άππ, αυτά ήταν η αναθεωρητική αυξανόμενη δύναμη της γερμανίας και των συμμάχων της, ενάντια στα συμφέροντα της καθεστηκυίας τάξης, δηλαδή χρηματιστών Αγγλίας-Αμερικής.
Ουσιαστικά μετά τον άππ η "Αγγλία" είχε κατακτήσει όλα τα ενεργειακά κέντρα του πλανήτη, πλην των πηγών του Καυκάσου, άμεσα ή έμμεσα, με χρέους υποτελή κράτη και διεφθαρμένες αποικιακές κυβερνήσεις προτεκτοράτων και κατείχε όλες τις πύλες για την μέση γη, δηλαδή στενά Βοσπόρου-Προποντίδος, Σουέζ, Γιβραλτάρ, εμποδίζοντας την άνοδο όλων των άλλων πιθανών αναθεωρητικών στην δύναμή τους δυνητικών αντιπάλων δηλαδή Γερμανίας, Ρωσσίας, Κίνας, Ινδίας ή Ιαπωνίας.
Τώρα για ποιόν λόγο ήθελαν την συγκεκριμένη λωρίδα γης στην Παλαιστίνη δεν γνωρίζω. Ίσως να είναι αποκρυφιστικοί οι λόγοι.
Απ΄όσα γνωρίζω ήταν υποψήφιοι και η Θεσσαλονίκη-Μακεδονία για 1ο κράτος ισραήλ και η Γιντισλαντ σε πολωνογερμανολιθουανοουκρανοβεσαραβία κάπου εκεί.