5/1/16

Θέλει προσοχή και ανάλυση η πολιτική του Αχασβήρου

Μου γράφει ένας αναγνώστης . «Φυσικά και οι Σιωνιστές ήταν ικανοί να κάνουν 2 παγκοσμίους πολέμους μόνο και μόνο για να αποκτήσουν κράτος! Ακόμη φίλε δεν έχεις πάρει χαμπάρι πόσο αδίστακτοι είναι; Όσον αφορά τη συνεργασία των Σιωνιστών με τους Ναζί, υπάρχει το γνωστό βιβλίο με τα 51 ντοκουμέντα».
Λοιπόν, οι εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας (NSDP) δεν έβλεπαν με κακό μάτι τους σιωνιστές που ήθελαν να αποκτήσουν μια δική τους «Πατρίδα» όπως όλοι οι άλλοι λαοί. Με τους , «όπου γης και πατρίς» είχαν μέτωπο. Οι εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας το 1939 υποστήριζαν τη δημιουργία εβραϊκού κράτους.
Τους δυο πολέμους, δεν τους προκάλεσαν οι «σιωνιστές» αλλά οι «διεθνιστές», οι «βαφτισμένοι», «αφομοιωμένοι» και «χειραφετημένοι» Εβραίοι. Ο παντοκράτωρ ιουδαϊσμός σε Αγγλία και Νέα Υόρκη. 
 Οπότε δεν πρέπει να μασάμε και να λέμε ότι θέλουν Εκείνοι. Οι σιωνιστές δεν είναι το πρόβλημα. Οι «Κακοί» της υπόθεσης . Οι πολύ κακοί, οι σατανάδες είναι οι όπου γης και πατρίς. Οι περιπλανώμενοι. Οι Αχασβήροι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...πολύ σωστά ..η διασπορά ειναι το πρόβλημα και όχι το Ισραήλ...

Ανώνυμος είπε...

Όπου και αν βρίσκονται,
οι οβριοί είναι πάντα πρόβλημα.

ΤΟ πρόβλημα.
Παγκόσμιο και Διαρκές πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παλικάρια, σε λίγο θα μας πείτε ότι οι Εβραίοι που ζούνε στο Ισραήλ είναι καλόψυχοι και μόνον οι περιπλανώμενοι Εβραίοι είναι σκατόψυχοι, λες κι αυτοί οι δύο δεν συνεργάζονται ποτέ μεταξύ τους...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ το προβλημα.
Αφηστε τα αλλα περι σιωνισμου και κουραφεξαλα.
Οι εβραιοι ειναι η ριζα του Κακου μαζι βεβαια με τους ρουφιανους συνοδοιπορους τους ανα την Υφηλιον. (Εδω στην γραικυλια ιδε μπολσεβικο-κιναιδοβουλιον με εξαιρεση τους βουλευτες της ΧΑ)
Εχω ξαναπει οτι αν το Ισραηλ γεωγραφικα βρισκοταν, ας πουμε μεταξυ Αργεντινης και Περου, ΠΑΛΙ οι υποκριτες αλλα και ηλιθιοι αμερικανοι θα κυνηγαγαν "τρομοκρατες".
Με την διαφορα οτι οι "τρομοκρατες" θα ησαν οι Ισπανοφωνοι και οχι οι Αραβες.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα ορισμού. Νομίζω πως ο όρος σιωνιστές δεν εννοεί προ πολλού απλώς τον "εθνικιστή" ή πατριώτη ιουδαίο που θέλει να ζεί στην αρχαία ιουδαία. Ούτως ή άλλως οι μόνοι γνήσιοι αρχαίοι ιουδαίοι είναι ΜΟΝΟ οι Παλαιστίνιοι, όπως η μόνη σημιτική φυλή είναι οι Άραβες γενετικά!!
Ένας ανατολικοευρωπαίος καυκάσιος που του είπαν ότι προ 20 αιώνων είχε πατρίδα στην μέση ανατολή είναι χαζός να το πιστεύει. Φαντάζεστε οι σεφαρδίτες που ήρθαν εδώ από την ισπανία να λέγανε ότι είναι οι μόνοι σύγχρονοι αυτούσιοι ισπανοί και να κάναν εισβολή εκεί για να ανακτήσουν την πατρική κληρονομιά τους μετά από 5 αιώνες;
Γνώμη μου είναι ότι ο όρος αφορά στο άτομο που περιγράφεται στα πρωτόκολλά τους και το οποίο φυσικά δεν υπακούει στους γενικά παραδεχομένους κανόνες ΗΘΙΚΗΣ ή νόμου, όλων των ανθρώπινων κοινωνιών και του Θεού.
Εναλλακτικός όρος σατανιστές ίσως.