4/1/16

O Ρομπέρτο είχε στο Ταμείο 15 εκ. σε μετρητά

Όταν το ΠΑΣΟΚ άφηνε απλήρωτους τους υπαλλήλους του, ο Ρομπέρτο των ιδιωτικών Ασφαλειών είχε στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος υπήρχαν 15 εκατ. ευρώ σε μετρητά! Όπως αποκαλύπτει η πατσαβούρα του Χατζηπούρδογλου τα λεφτά τα βρήκαν οι ελεγκτές που ερεύνησαν τα οικονομικό του κόμματος την περίοδο 2004-2012.
Και ο Ρομπέρτο καλείται να εξηγήσει στην εισαγγελία γιατί κρατείτο ένα τόσο μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο του κόμματος και γιατί για μεγάλο μέρος των δαπανών της επίμαχης περιόδου δεν υπάρχουν παραστατικά.
Προσωπικά δεν βλέπω ο Ρομπέρτο να καταλήγει πίσω από τα κάγκελα γιατί έχει περιούσιον αίμα. Μητρόθεν, όχι πατρόθεν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να εισαι περιουσιος η θα εισαι μητροθεν μονο η μητροθεν και πατροθεν...μονο πατροθεν δεν γινετε να εισαι...το λεει το ΤΑΛΜΟΥΔ και οι ραβιννοι που το διδασκουν....αλλιως δε γινετε...ολα εχουν την εξηγηση τους....

Ανώνυμος είπε...

πατσαβούρα του Χατζηπούρδογλου

Ετσι μπραβο ξευτιλισε τους ξευτιλες ανθέλληνες κουμουνιστες

Ανώνυμος είπε...

τωρα με το μπαρδον κυριε
τι είναι για το κλεφτοπασοκ 15μυρια;
τα ρεστα τους !!!!!!!!!!
για τους καφεδες να'ουμε.
μη τους υποβιβάζουμε παρακαλω πολυ, δεν είναι ψιλικατζήδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο πρωην πωλητηs σανου γαιδουροσανοπωληs κουραδο-περιστερο-χεσμενοs τηλε-μπουρδο-κλανο-πορδο-πρωκτοs-παρ΄ολιγον διγαμοs βαψωμαλλιαs ερωτυλοs σεβασμιοs γερονταs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ-ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 30.000.000 εκ ευρω κρατικεs επιδοτησειs 2.000.000 εκ ευρω ΚΛΕΜΕΝΑ απο το ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ Η ΟΦΣΟΡΟΔΟΞΗ ΚΟΥΡΑΔΑ με ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ 6.000.000 εκ ευρω με 3 offshore 6.000.000 εκ δολαρια μετρητα ΑΚΙΝΗΤΑ 20.000.000 εκ ευρω BRUKSELLES AVENUE CHAZAL 145 SΗAERBEEK 1030-KWAKELLSTRAAT-5-VILVOORDE 12 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ...ο νυν πωλητηs κωλαγονου τηs κλαραs(proktokolon-psolokolon)
μην στεναχωριεσαι βρε ροβερτο εχει και πιο κουραδεs απο σενα