19/3/15

Γράμμα από την Ουψάλα

Τελευταία ημέρα σήμερον του αἰθρίου καιρού. Από αύριον ο Ήλιος κρύβεται. Προβλέπονται νεφώσεις διαρκείας, βροχή ή χιονόπτωσις με πτώσιν της θερμοκρασίας εις ολόκληρον την Σκανδιναυίαν.
Αυτό σημαίνει έλλειψις Βιταμίνης D καὶ όλων των άλλων ευεργεσιών του Ηλίου. Αυτό σημαίνει, υποστηρίζουν οι ειδικοί, αύξησις των διαβητικών και καταθλιπτικών παθήσεων, παθήσεις αι οποίαι ταλανίζουν τας βορείους χώρας. Δὲν είναι λοιπόν μόνον ο «Κάντιγκας» ο οποίος κατατρώει το σώμα των ανθρώπων. Υπενθυμίζω προς τούτο ΤΡΙΑ πράγματα, τα οποία πρέπει να τηρούν οι Έλληνες.
1.Περπάτημα, άσκησις ΜΙΑ ώρα την ημέρα κάτω από το φως του ηλίου (δωρεάν είναι).
2.Αποφυγή όλων των εισερχόμενων διατροφικών προϊόντων, των Ολλανδικών και Γερμανικών σκουπιδιών των Super Market, με στροφή εις την Ελληνική φυσική διατροφή.
3. καθημερινήν Ανάγνωσιν δύο ή τριών σελίδων των Ομηρικών Επών, διά αποφυγή καρδιακών προβλημάτων.

Τελευταίως κινούνται αι Αραβικαί χώραι εναντίον της Σουηδίας λόγω των δηλώσεων της Υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας Margot Wallström κατά της Κορανικής Σαουδικής Αραβίας. Οι Σουννίται ανακαλούν τους πρέσβεις από την Σουηδία. Τώρα τι κωμωδία παίζεται δεν γνωρίζω διότι οι νέα Σουηδική Κυβέρνησις και η Σουηδία ως πρώτη χώρα τον Οκτώβριον του 2014 ανεγνώρισε το Κράτος των Παλαιστινίων.
Όπλα εν τω μεταξύ, οι Σουηδοί συνεχίζουν να πωλούν εις τους φεουδάρχας και εις τους άλλους κακούς.
Τέλος το γλωσσικό θέμα: εθνικιστής = patriot (εις την Αμερικανικήν ορολογίαν).

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα Σουηδία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ

(και κρυφες ρουφ καμερες)


Η action aid (ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΖΕΙ )

μας προσκαλει να πουμε οχι στον ρατσισμο


Η ακτιον ειντ ΔΕΝ θα σας πει ομως ποτε να περασετε για μερτικο απο τον επιδοτουμενο αντιρατσισμο

Ανώνυμος είπε...

Οι κακογαμίες των "Μάγων" και ο θυγατρόγαμος Λωτ. Του Μ. Καλόπουλου

Τελικά όμως, μια και η χριστιανική ηθική δικαιολογημένα θεωρεί ότι: «παντός άγους έσχατον (το χειρότερο δηλαδή ανοσιούργημα) εστίν η θυγατρομιξία και η αδελφογαμία» (Γρηγόριος Επίσκοπος Νύσσης ΚΑΤΑ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ 56. 11), έπρεπε οπωσδήποτε να βρεθεί κάποια απίθανη δικαιολογία. Έτσι η χαρισματική χριστιανική βιομηχανία παραγωγής εβραιο-πατερικών δικαιολογητικών, κατάφερε και εδώ να ανακαλύψει μια ακόμα εξαιρετικά εκνευριστική δικαιολογία! Ακούστε την:
«Τι ανάγκασε τον Λωτ στο ανοσιούργημα της θυγατρομιξίας; Τι έκλεψε την διάνοια του Λωτ και το αλλόκοτο αυτό βδέλυγμα ετόλμησε, ώστε τις κόρες του μητέρες και αδελφές των τέκνων του κατέστησε; Πως μπόρεσε σ’ αυτά τα παιδιά να γίνει ο ίδιος παππούς και πατέρας; Ποιος ο συγχύσας εν παρανομία την φύσην;»,
Ποιος, άραγε ποιός; Αναρωτιέται αγανακτισμένα ο "σοφός" αυτός χριστιανός! Και μετά από πολλές δαιδαλώδεις περιστροφές, αναζητώντας απεγνωσμένα δικαιολογίες, καταλήγει με εκνευριστική σιγουριά... ότι ο μοναδικός ένοχος δεν ήταν ο Λωτ, ούτε καν οι χαλαρών ηθών κόρες του, αλλά μοναδικός ένοχος ήταν:... «ο πονηρός οίνος των Σοδόμων που τους κατέφθειρε και της τραγωδίας αυτής χορηγός έγινε»!!! Γρηγόριος Επίσκοπος Νύσσης ΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΝ Ομιλία Γ΄ 5.330/11
Ε, και πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα... το κρασί έφταιγε λοιπόν...!!! Το ξέρετε άλλωστε, ότι σ’ ολόκληρο τον μάταιο αυτόν κόσμο, όσοι πίνουν πολύ και καλό κρασί... έτσι ακριβώς το ίδιο βράδυ καταλήγουν στην αγκαλιά των... παιδιών τους!!! Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Λοιπόν αυτό ήταν... κάτι είχε το κρασί των Σοδόμων! Τι το ‘θελαν κι αυτοί και κουβάλησαν μαζί τους, τόσο άφθονο απ’ αυτό το καταραμένο σοδομίτικο κρασί! Αυτό έφταιγε..! Σιγά να μην έφταιγαν οι "δικοι μας"... φρεσκοσωσμένοι άνθρωποι!
Δυστυχως, τα ερωτηματικά για τις αιτίες της πολυχιλιόχρονη απάθειάς μας είναι ατέλειωτα!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...