18/3/15

Έλα Μν στον τόπο σου

Δημοκρατική νομιμοποίηση της ΕΚΤ

Ο Σαράφ Μπασί, ο Μάριο Ντράγκι, δεν έχει καμιά «δημοκρατική νομιμοποίηση».Είναι Χούντα ελέω Χα-σέμ. «Ανεξάρτητος» τραπεζίτης. Και κάνει κουμάντο όπως του γουστάρει σήμφωνα με τους κανόνες του θεού του χρήματος. 
  Και αυτός ζήτησε σήμερα «ενίσχυση της δημοκρατικής νομιμοποίησης των ευρωπαϊκών θεσμών».
Δεν ξέρω ποίος, μπορεί ο Λαφαζάνης , μπορεί ο Παυλόπουλος, η ή Κωνσταντοπούλου, ή ο Alexis, ή o Παναγιώταρος, ή ο Μιχαλολιάκος, αλλά κάποιος τέλος πάντων, πρέπει να ζητήσει να ενισχυθεί «η δημοκρατική νομιμοποίηση της ΕΚΤ».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη φάκα συμμορια που διακινούσε χαμηλης ποιοτητας παρτιδες απο μετανάστες


εξάρθρωση βραχυκυκλώματος παράνομης διακίνησης παρτιδας κατωτερας ποιοτητας μεταναστών -κυρίως Σύρων- προς την Ελλάδα


Οι αστυνομικοί του ενιαιου διαφθορεα τροφιμων εντόπισαν χρήματα, κινητά, αλλά και δεκάδες πλαστά διαβατήρια που είχαν στη διάθεσή τους τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ) .

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι κάθε εμπορευμα μετανάστης κατέβαλλε χρηματικό ποσό από 4.000 έως 9.000 ευρώ για το ταξίδι διχως κοντεινερ, ανάλογα με τον προορισμό και τα έγγραφα που απαιτούνταν

Εκτιμάται ότι το κύκλωμα είχε αποκομίσει κέρδη που ανέρχονται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ και βαλε.

Το κύκλωμα είχε ως επίκεντρο δράσης του την Ελλάδα και αποτελείται από μέλη που προέρχονται από διάφορες χώρες αλλα μετεχουν της ελληνικης παιδειας και διαλυσης ,

όπως η Συρία, το Ιράκ, η Αίγυπτος και η ευρωπαια αδελφη Ρουμανία. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η εγκληματική οργάνωση ήταν υπεύθυνη για την παράνομη προώθηση περίπου 350 μη νόμιμων συμφωνως προς τα προτυπα ελοτ και iso μεταναστών, κυρίως Σύρων, στο ελληνικο έδαφος.

Οι υπηρεσίες της ΕΑΜ ΕΛ.ΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΛΙΓΑΛΑΣ σε συνεργασία με τη Europol +3 eggs turkiye πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση στις 10-11 Μαρτίου, μία από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί για την αντιμετώπιση της ακαταλληλης προς καταναλωση μετανάστευσης.

Η κοινή αστυνομική δράση αποτελεί μέρος εκτεταμένης έρευνας με την κωδική ονομασία «ΠΑΠΑΡΔΕΛΟΣ», με επικεφαλής υπηρεσία τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Οι bon pour l'orient grece μετανάστες προωθούνταν AKATAΛΛΗΛΑ από την Τουρκία στην Ελλάδα, με προορισμούς τα νησιά της Ρόδου και της Κω, χρησιμοποιώντας διάφορα σκάφη που βεβαιως ουδεποτε εντοπιζονται στα νηολογια.

Με την είσοδό τους σε ελληνικό έδαφος, οι ακαταλληλοι για καταναλωση μετανάστες προωθούνταν ακαταλληλα σε αλλες στασεις λεωφορειων και σουπερ μαρκετ περιξ ομονοιας

ελέγχθηκαν 20 παραγωγικες εγκαταστάσεις και συνολικά συνελήφθησαν 16 άτομα, κυρίως Σύροι. Η Αστυνομία κατέσχεσε επίσης σημαντικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων 280 διαβατήρια και δελτία ταυτότητας ατόμων από διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, 82 κινητά τηλέφωνα, διάφορα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με ελληνικες πινακιδες, 64.000 ευρώ σε μετρητά και 154.714 ευρώ σε τραπεζικές επιταγές και τραπεζικές καταθέσεις που ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΑΝΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ;

(ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΔΙΥΛIΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ;)

Ας πουμε ολα τα λαθραια που διακινουν οι λαθραιοι στους δρομους θα πιανονταν με σκανερ στα λιμανια τα τσιγαρα κλπ.


ποιοι αραγε κανουν το λαθρεμποριο με τα λαθραια στους δρομους


ντοπιοι αντιπροσωποι μαζι με

η ιταλικη μαφια;

η κινεζικη μαφια;

ισλαμικες οργανωσεις που χρηματοδοτουν τη δραση τους με το λαθρεμποριο;

το πολιτικο συστημα κομματα και συνολικα η ελλαδικη δημοκρατια ως καθεστως εχουν συναλλαγες και με τους ανωτερω;


ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΕ EΛΛAΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ?

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ?

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ?


ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?


ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝΕ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑΝ ΠΛΗΘΟΣ...

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ....