31/3/15

Τελικά μπάρμπα-Σπύρο υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία;

Διαβάστε τα στο βιβλίο μου. «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».
Για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι του φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο. Αληθινό είναι και το ψεύτικο, όταν εξυπηρετεί την «επανάσταση».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κάνω ένα ψυχαναλυτικό σχόλιο.

η πλειοψηφία τών αναρχοκομμουνιστών σήμερα δεν μπορούν να δεχθούν την εξαπάτηση που έχουν υποστεί από τους φορείς αυτών τών ιδεολογιών και το γυρνάνε στα "αδιάσειστα στοιχεία".

Η απόδειξη είναι ότι ειδικά στην περίπτωση τού Β' Παγκοσμίου δεν τους ενδιαφέρει ότι οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν και τα δύο στρατόπεδα παρότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα αλλά συνεχίζουν να βλέπουν την αιτία τού πολέμου τον εθνικισμό και την "νίκη" τών συμμάχων σαν μια νίκη τών καπιταλιστικών δυνάμεων σε συνεργασία με την "κομμουνιστική" σοβιετική ένωση.

Έτσι μάθανε να λένε 50 χρόνια και δεν μπορούν να δεχτούν ότι απλά έκαναν λάθος. Όμως σημασία ε΄χει να έρχεσαι πιο κοντά στην αλήθεια ακόμα και αν αυτό γίνεται πριν την τελευταία σου ανάσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλόπουλος: Μοναχός βεβαιώνει την απάτη του αγίου φωτός!

«Αυτές τις μέρες φιλοξενούμε στην ιεράν αρχιεπισκοπήν κλιμάκιο από μητροπολίτες από το πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ένα βράδυ μετά το δείπνον, ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος επρότεινε να πάρουμε το καφεδάκι μας στο μέγα συνοδικόν. Εκεί λοιπόν συζητώντας διάφορα θέματα ρώτησε ο Μακάριος τους φιλοξενούμενους Μητροπολίτες: Άγιοι αδελφοί, τώρα που είστε εδώ, είναι ευκαιρία να μου λύσετε μια απορία που έχω. Του είπαν στην διάθεση σου Μακαριότατε αν μπορούμε, γιατί όχι. Και τους είπε ο Μακάριος: άγιοι αδελφοί πέστε μου σας παρακαλώ τι γίνεται με το θαύμα του άγιου φωτός, είναι πράγματι θαύμα;
«Οι Μητροπολίτες απ τα Ιεροσόλυμα εμειδίασαν και του είπαν: Μακαριότατε, κοροϊδεύουμε τον κόσμο, είναι ντροπή μας να κοροϊδέψουμε και εσένα. Ο Μακάριος είπε: Μα δηλαδή, θέλετε να πείτε πως δεν είναι θαύμα; Όχι δεν είναι θαύμα! Ε, τι είναι λοιπόν; Μακαριότατε είναι μια τελετή η οποία γίνεται κάθε μέγα Σάββατο εις τον ιερό ναό της αναστάσεως, Ο Μακάριος τους είπε: Και γιατί δεν λέτε την αλήθεια εις τον κόσμο; Και απήντησαν: Μακαριότατε ποιος τολμά να πει την αλήθεια εις τον κόσμο... θα μας λυντσάρουν. Αυτή ήταν η αφήγηση του Αρχιερέως».