28/3/15

Η Ωρα του Μακάκα

Ευτυχώς μου το θύμησε ο Γρηγόρης.

Μην ξεχνιόμαστε...... απόψε σβήνουμε τα φώτα....ακόμα και στην οδήγηση !!!!!

Uniting people (δηλ. κάθε ηλίθιο "πράσινο" και  "οικολόγο") to protect the planet. Use your power to change climate change!!!

28 Μαρτίου η «Ώρα της Γης» από τις 8.30-9.30 μμ SKAI‎ . Οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 μμ .. Σκάι η ωρα της Γης. Απόψε σβήνουν τα φώτα για την «Ώρα της Γης»... ΣΚΑΪ ... www.skai.gr/news/environment/.. Σβήνουν και φέτος στις 20.30 (τοπική ώρα) και για μία ώρα τα φώτα σε κτήρια ... σε περισσότερες από 150 χώρες στο πλαίσιο της «Ώρας της Γης».

ΥΓ. Μη χέσω....

3 σχόλια:

woodiiis είπε...

ολοι αυτοι οι ωψιμοι οικολογεροι και οικολογριες που σβηνουν τα φωτα και καθονται με τους φακους ξοδευοντας περισσοτερες μπαταριες=περισσοτερα τοξικα αποβλητα
ή καθονται καιγοντας κερια=περισσοτερη αιθαλη+διοξειδιο του ανθρακα κτλ βλαβερα αερια στην ατμοσφαιρα

και καλα η ωρα του πλανητη
το σωστο ειναι "η ωρα του μαλακοπιτουρα"

Ανώνυμος είπε...

το ηλεκτρικό ρεύμα δεν αποθηκεύεται σε εθνικά μεγέθη (πχ 10000 MW). Η παραγωγή πρέπει να συμβαδίζει με την κατανάλωση αλλιώς θα αλλάξει η συχνότητα και θα προκληθούν ζημιές. Αν σβήσουν τα φώτα μαζικά, θα μειωθεί η ζήτηση και επομένως θα χρειαστεί να μειωθεί η παραγωγή.
Όταν μετά από μια ώρα ανάψουν πάλι τα φώτα μαζικά θα αυξηθεί απότομα η κατανάλωση με αποτέλεσμα να απαιτηθεί γρήγορη αύξηση παραγωγής κάτι το οποίο δεν γίνεται με τις μονάδες παραγωγής που μόλις έσβησαν (θέλουν χρόνο για ομαλή εκκίνηση), αλλά μόνο με μονάδες ψυχρής εκκίνησης, δηλαδή ντίζελ.

Τελικά μόνο οικονομία δεν θα γίνει. Το όλο εγχείρημα είναι εντελώς ηλίθιο και αντιοικολογικό. Ρωτήστε και κανέναν που ξέρει πχ. κάποιον μηχανικό από την ΔΕΗ.
Καλά κρασιά και καλά μυαλά.

Ανώνυμος είπε...

To θέμα δεν είναι το Ηλ. Ρεύμα.
Αυτό είναι η πρόφαση...

Η αιτία είναι η διεξαγωγή ενός 'πειράματος κοινωνικού αυτοματισμού' ή απλά πόσο ευκολόπιστοι/μαλάκες είστε σε επίπεδο χώρας.

Γι'αυτό και καταγράφουν την ανταπόκριση των χωρών στο συγκεκριμένο πείραμα.

Ανάβουμε *ΟΛΑ* τα φώτα για να εξαγριώσουμε τους ευκολόπιστους/μαλάκες.