17/3/15

Έρχεται η Γουρουνοκεφαλή

Πρώτα ‘ήρθε για να δει τον Alexis Texas, η American Jewish Committee με τον Στάνλεϊ Μπέργκμαν και τον Δαβίδ Χάρις, και σήμερα στέλνουν από τα «Κεντρικά» τη Σερίφισσα Τάρια Νούντλμαν , (Μακαρονά), και κατά κόσμο Βικτώρια Νούλαντ, tη μόνη πρέσβειρα του Στέητ Ντιπάρτμεντ με μπάτσελορ.

Η εβραία δεσποινίς που ξεκίνησε από γραφείο του Ντικ Τσέινι, και «αναδείχθηκε» στην πρεσβεία της Μόσχας, είναι παντρεμένη με έναν Εβραίο από την Ουκρανία έναν «Καγκάνοβιτς», δηλαδή Robert Kagan προς το αμερικανικότερον. Οβριός αγάπησε Οβριά δηλαδή.

Το κορίτσι, εκτός από Σερίφισσα είναι και προφήτης. Στις 5 Δεκεμβρίου 2013, ήταν στο Κίεβο, στη συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ και είπε ότι πως «ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία», και ότι, «οι αρχές της χώρας είτε θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες του λαού τους, είτε θα τον απογοητεύσουν και θα ρίξουν τη χώρα στο χάος και τη βία». Προέβλεψε δηλαδή το Μαιντάν δυο μήνες μπροστά.

Η Τάρια είναι γνωστή και της αδελφής του υιού της και μας έλεγε πως να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια, ξέρει και τον φον Αντωνάκη και τον Συνταγματολόγο.

H Τάρια του Μακαρονά που έχει στην αρμοδιότητα της τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τα Βαλκάνια και γενικά την Ευρώπη και τα ενεργειακά, θα δώσει οδηγίες για το Κυπριακό, τις σχέσεις με την Τουρκία, την αναγνωριση του Κοσσυφοπεδίου και των Σκοπίων, για το θέμα της Ουκρανίας και την ευρωπαϊκή ασφάλεια σε συνδυασμό με την αναβίωση της τρομοκρατίας από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τάρια θα δει και τον Κοτζιά.

Η Τάρια (Νούλαντ )θα είναι στο Μέγαρο Μαξίμου στις 18.00.

Όπως αναφέρει «ρεπορτάζ» του αρχιπαπαγάλου Ιγνατίου στα Κεντρικά έχουν «έντονη ανησυχία» για «την κατάσταση των σχέσεων της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους και ειδικά τη Γερμανία», και θεωρούν το «αδιέξοδο που παρατηρείται» επικίνδυνο για την παγκόσμια τιφουτοοικονομία και καλούν την Αθήνα να επιλύσει «τα προβλήματα».

Η παιδική χαρά τέλος. Τώρα μίλησε ο Σερίφης. Η Κάρολιν Ατκινσον, οικονομική σύμβουλος του Ομπάμα, τηλεφώνησε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τις Βρυξέλλες.

ΥΓ. Προσό-χή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι η συγκεκριμένη Εβραία "κυρία" μοίραζε cookies στους διαδηλωτές της πλατείας Μαιντάν. Αυτή ήταν έξτρα θερμιδική βοήθεια στους κατ' επάγγελμα διαδηλωτές, πέραν των 50 δολαρίων που ελάμβαναν ημερησίως...

Υποψιάζομαι βέβαια ότι η "κυρία" τα χρέωσε και τα cookies στα κορόιδα τους αμερικανούς φορολογούμενους, οι οποίοι πληρώνουν, πληρώνουν, πληρώνουν, πληρώνουν...

Το πληρώνουν είναι τετραπλό, γιατί αν ζεις στις ΗΠΑ, πληρώνεις ξεχωριστούς φόρους στην πόλη που ζεις, στην τοπική κυβέρνηση της κομητείας που ζεις, στην κυβέρνηση της πολιτείας που ζεις και τέλος στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση!

Άμα είσαι Εβραία, γαμάς και δέρνεις και διασπαθίζεις ασύστολα τα χρήματα των αμερικανών φορολογουμένων, μετά πως να μην ξεστομίσεις το απείρου κάλλους "fuck EU"; Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη "κυρία" δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό...

Ανώνυμος είπε...

Ε.U.
U.S.

Όλα τα έχουν 'fuck κατά το δοκούν' οι περιούσιοι...

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...