28/3/15

ΒULLING ΣΕ ΕΔΟΕΑΠ ­ΕΣΗΕΑ (ΚΕΔ)

Πόπη κάτσε καλά γιατί...

  Διαστάσειςσυνδικαλιστικού bulling αποκτάη συμπεριφοράτων ΕΞΙ στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Επιδόθηκαν ακόμη και σε κατάληψη διαρκείας από το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα την Παρασκευή, στην αίθουσα του ΔΣ του οργανισμού. Έτσι ώστε η νόμιμη συνεδρίαση, που συγκάλεσε η πλειονοψηφήσασα σύμβουλος απότην ΕΣΗΕΑ Πόπη Χριστοδουλίδου, να μην έχει απαρτία.
Το αποτέλεσμα ήταν με ευθύνη των EΞI, ανάμεσα στους οποίουςκαι ο απερχόμενος γενικόςγραμματέαςτου ΕΔΟΕΑΠ, να μην εκλεγεί διοίκηση.

Το προεδρείο τηςΕΠΗΕΑ για ξεκάρφωμα, βομβάρδιζε με ηλεκτρονικάμηνύματα εργαζόμενουςκαι ασφαλισμένουςγια να κάνει τη νύχτα μέρα. Πρόκειται για συστηματική επιχείρηση χειραγώγησης των ΤΡΙΩΝ της ΕΣΗΕΑ, από τους υπόλοιπους, επειδή οι τρείς συνάδελφοι αρνούνται να υποκύψουν και να παρανομήσουν για τη διαδικασία συγκρότησηςσε σώμα του νέου ΔΣ του ταμείου των δημοσιογράφων.
Αν υποχωρούσαν, αυτόθα οδηγούσε σε ντόμινο παρανομιών, που θα έχει επιπτώσεις στη διαχείριση του ταμείου, στο οποίο ήδη οφείλουν πάνω από 60 εκ. ευρώ εργοδότες, διαφημιστές και ΔΕΚΟ.
Στην ίδια κατεύθυνση όμως κινείται και η πρωτοβουλία της Προέδρου τηςΕΣΗΕΑ , που έχει υιοθετήσει απότην πρώτη στιγμή την στάση των ΕΞΙ , στην οποία συμμετέχουν και δύο δικοί της.
Είναι μεθοδεύσεις που μόνο τα συμφέροντα του Ταμείου των ασφαλισμένων και των μελών τηςΕΣΗΕΑ δεν υπηρετούν.
Έτσι αντί, όπωςέχει υποχρέωση με την επιστολή της, να εγκαλέσει τους εκπροσώπους των άλλων ενώσεων (ΕΠΗΕΑ . ΕΠΗΕΘ , ΕΣΗΕΜΘ), που επιχειρούν διχοτόμηση του Ταμείου, στους ΤΡΕΙΣ που υποστηρίζουν τη νομιμότητα της σύγκλησης χώνει και τους δυο δικούςτης. Τι άλλο εκτός από σύγχυση επιδιώκει αυτό και γιατί επιλέγει την αποσταθεροποίηση;
Θα το εξηγήσει μόνη τηςστον κλάδο , πριν το αποκαλύψουμε εμείς.
Αλλά το ίδιο κάνουν και οι δυο δικοίτ ης, που στρώνουν το χαλί για την παρέα Γκανά στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Με επιστολήπου φέρει την υπογραφή τους, λοιδορούν τον καθηγητή Δ. Μέλισσα , επειδή δεν συνεμορφώθη... Και αυτός τελικώς απεδείχθη πρόθυμος. Στην ίδια επιστολή αποκαλύπτεται ότι στα μέτρα τους υπάρχει και μυστική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΕΣΗΕΑ, που υπηρετεί τις επιδιώξεις τους, επειδή πληρώνεται ταυτόχρονα και απότην ΕΠΗΕΑ .
Σώνει και καλάνα προσκυνήσει η Πόπη το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο... Και ο κλάδος να λέει Αλληλούια που χάνει την ασπιρίνη του.
Σαν δεν ντρέπονται....
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων-Ανοιχτή ΕΡΤ

πηγή www.styx.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εντερα αλβανων
κορδονια αρβυλες

βιασμος ομαδικος

ομαδικοι ταφοι στην πεντελη παρνηθα

αλα σεπτεμβρ 1955

μαρκαρισμα τοιχων με συμβολα για αναγνωριση εχθρου στα γκετο

πυρποληση

αιμα σαν αμνων σφαχτων στα πεζοδρομια να ρεει


στρατος σχεδιο οπως 55 μεχμετσικ πολη

προβοκατσια πολιτοφυλακες εκκαθαριστες

γκετο πογκρομ αττικη

αποκεφαλισμοι απιστων

ξηλωμα ταφων τους και πεταμα κοκκαλα απο ελληνικο χωμα


ανατροπη αιμα και καταστροφη επιπλαστης ειρηνης με εχθρους

Ανώνυμος είπε...

http://www.freepen.gr/2015/03/blog-post_4769.html?m=1

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...