25/10/17

Ξεφτιλίστηκαν οι πειθαρχικοί επαγγελματίες «ένστολοι»

Στο Κάτω-Κάτω μια δουλειά κάνουν. Επαγγελματίες. Και σαν καλοί επαγγελματίες κάνουν ότι τους πει το αφεντικό.
Για αυτό, σε εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στη αίθουσα «Τερψιχόρη» της ΛΑΕΔ, στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, όπου «χοροστατούσε» ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, σ. Δ. Βίτσας,
η ορχήστρα του Στρατού Ξηράς , παιάνιζε, το αφιερωμένο στους Συμμορίτες του Δημοκρατικού Στρατού, «Ήρωες, άπαρτα βουνά», χωρίς ούτε ένας αξιωματικός να νιώσει την ανάγκη να αποχωρήσει από την θλιβερή εκδήλωση ταπείνωσης του νικητή του Γράμμου Ελληνικού Στρατού.
Πως το λένε ;
Χόρευε Κοτσαρίμ χόρευε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιο ηταν το πρωτο πραγμα που εκαναν οι γερμανοι κατακτητες οταν μπηκαν στην ελλαδα???????
απελευθερωσαν ολους τους κομουνισες συμαχους τους αρχιζοντας απο την ακροναυπλια....
τακουτε πανξεφτιλισμενοι αστουληδες-χριστιανοδεξιουληδες του κουλι-μπουλι που βλεπετε αριστερο απο χιλιομετρα και τα κανετε πανω σας???????

Ανώνυμος είπε...

μασονοι εδω
μασονοι εκει
μασονοι παραπερα
κι οι πουστηδες πιο περα
τι κανουμε εδω περα?

Ανώνυμος είπε...

το χαβα ναγκιλα το χορεψαν ;

Ανώνυμος είπε...

Μονο στην Ελλαδα;
Στις 4 Σεπτεμβριου 1939,την επομενη της κηρυξης του πολεμου στην Γερμανια,η Γαλλικη κυβερνηση εθεσε το ΚΚΓ εκτος νομου,ως "συνεργατες του εχθρου".Οι βουλευτες του συνεληφθησαν και φυλακιστηκαν,ολα τα εντυπα του απαγορευτηκαν και τα περιουσιακα του στοιχεια δεσμευτηκαν.Στις 14 Ιουνιου 1940 οι Γερμανοι μπηκαν στο Παρισι.Στις 22 ξεκινησε και επισημως η εφαρμογη των ορων της Ανακωχης της Κομπιενης.Την επομενη,56 στελεχη,πολιτευτες,δημοσιογραφοι κλπ του ΚΚΓ απολυονταν απο της φυλακες,βασει του ορου περι " απελευθερωσης των πολιτικων κρατουμενων"(οι γερμανοι τον εβαλαν για να απελευθερωθουν οι "συμπαθουντες τον εθνικοσοσιαλισμο" Γαλλοι,Βελγοι,Ολλανδοι κλπ που ειχαν μεταφερθει σε φυλακες και στρατοπεδα συγκεντρωσης,αλλα μαζι μ'αυτους απελευθερωθηκαν και οι κομμουνιστες(επισεις εκεινη την εποχη συμπαθουντες τον εθνικοσοσιαλισμο-αυτοι μεχρι τις 22 Ιουνιου 1941).Οι σταλινικοι αισθανονταν τοσο ανετα,ωστε εστειλαν και αντιπροσωπια στον γερμανο στρατιωτικο διοικητη Παρισιων,ζητωντας του να τους επιτραπει να επανακυκλοφορησουν την "Ουμανιτέ"(δλδ τον γαλλικο Ριζοσπαστη)!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΠ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ