17/10/17

Ο επίορκος κ. Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, έβαλε το χέρι του στο Ευαγγέλιο και έδωσε ενώπιον Θεού και Ανθρώπων τον ακόλουθο όρκο από το βήμα της Βουλής : «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

Επομένως, προσυπογράφοντας τον πουστρονόμο των Κιοτσέκ ΕΚΟΥΜΟΥ, είτε υπηρέτησε το γενικό συμφέρον του Ελληνικού Λαού, είτε το έβλαψε.
Το 71% του Ελληνικού Λαού δήλωσε στους γκαλοπατζήδες ότι η Πουστιά από τα 15 βλάπτει τον Ελληνικό λαό και την οικογένεια.

Άρα ο κ. Παυλόπουλος, ελαφρά της καρδία, υπηρέτησε την «πρόοδο» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» εις βάρος του γενικού συμφέροντος του Ελληνικού Λαού, και επομένως είναι επίορκος, και σαν τέτοιος απώλεσε την νομιμοποίηση του.

Ο επίορκος κ.Παυλόπουλος, αφού κατέστη φερέφωνο της Διεθνούς Πουστιάς δεν είναι πλέον πρόεδρος όλων των Ελλήνων. Στη συνείδηση μου εξέπεσε.

Κάποιος θα πρέπει να κοινοποιήσει στον κ. Παυλόπουλο και τους 148, την μήνυση του ανθρώπου, (που την έχει Άρειος Πάγος), που γνώρισε την διεύρυνση των «δημοκρατικών του δικαιωμάτων» από τα 14, για να τους δείξει με καλή θέληση τίνος τα δημοκρατικά δικαιώματα «διεύρυναν».
Και ας διαβάσει ξανά ο κ. Πρόεδρος πως αναπροσδιορίστηκε σεξουαλικά ο Παγκρατίδης στα λαδάδικα της Θεσσαλονίκης για να μας εξηγήσει τίνος τα δικαιώματα διεύρυνε με την υπογραφή του, και ποιόν προστάτευσε.

ΥΓ. Κυριε Παυλόπουλε ο λαός λεει ότι πρέπει να προσέχουμε
που βάζουμε την υπογραφή μας!

5 σχόλια:

XL είπε...

Τι να μας πουν οι γκαλοπαζήδες, όταν έχουμε το προηγούμενο με τον Στεφανόπουλο, ο οποιός έγραψε στα π@π@ρι@ του 3000000 υπογραφές με αριθμό ταυτότητας...
Πάει σόι το βασίλειο.

Ανώνυμος είπε...

Οι μασόνοι όλοι έχουν ίδια μούρη... Μασονομούρηδες, κατά το αλογομούρηδες...

Ανώνυμος είπε...

η δημοκρατια της πισω χαρας

Ανώνυμος είπε...

Μασονος είναι;Τότε εχει ορκιστεί και στο Μέγα Αρχιτέκτονα,οπότε καλύπτεται από εκει

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν αγαπούν την Ελλάδα,
αλλά να τους αποδίδονται τιμες,ακόμη και για αποψιλωμενα από εξουσίες αξιώματα,όπως του πΤΔ(από την προδοτικη απο Ανδρεα-Φλωρακη αναθεώρηση του 85),που λέει και ο σε πολλά περίεργος Μικης