14/10/17

Η Εβραία Δούκισσα που ήταν πράκτορας και οι χαζομάρες της Ελεύθερης Ώρας

Μερικοί είναι πολύ αφελής και ανακαλύπτουν ξανά την Αμερική και το μυστήριο της Σοφί ντε Μαρμπουά-Λεμπρέν, που έμεινε γνωστή, ως Δούκισσα της Πλακεντίας.
Διάβασα έναν αφελή της «Ελεύθερης Ωρας», που γράφει ότι ήταν Αμερικανίδα (γαλλικής καταγωγής), και κόρη γάλλου διπλωμάτη και ότι γεννήθηκε το 1785. Η Δούκισσα ήταν «όπου γης και πατρίς».
Τόσο Αμερικανίδα και Γαλλίδα όσο ο Ιαννάκης, ο Μπαρουχάκης, ο Πουστραλήξης, και ο KOULIS.
Η Δούκισσα που ήταν αναντάμ παπαντάμ Ιουδαία, δεν «απαρνήθηκε τη χριστιανική της πίστη», μετά το θάνατο της κόρης της, γιατί ήταν «ψευτοχριστιανή» Και δεν το έριξε στο Ταλμούδ τότε, διότι ήταν πάντοτε Ταλμουδίστρια.
Όμως η Ελεύθερη Ωρα επαναλαμβάνει τις ρουφιανιές των Αγγλών ότι οι Μαυρομιχαλαίοι σκότωσαν στο Ναύπλιο τον Καποδίστρια, ενώ τον σκότωσαν οι Άνθρωποι που πορτογάλου Αλμέιντα και του Ρώμα.
Η πράκτορας Μαρμπουά-Λεμπρέν, που βρισκόταν στην υπηρεσία των Ρότσιλντ μετα τη δολοφονία, τύπωσε και φυλλάδιο, με το οποίο συνέχαιρε τους «νέους Αριστογείτωνες», όπως έκαναν οι πράκτορες Πολυζωίδης, Φαρμακίδης, Σούτζος και Μαυροκορδάτος.
«Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι ουσιαστικά πίσω από η δολοφονία του Καποδίστρια βρισκόταν εκείνη», γράφουν οι «χαζοί» της «Ελεύθερης Ωρας», για να ρίξουν μια άλλη εκδοχή στο Τραπέζι.
Η πράκτωρ Δούκισα παρέμεινε στη υπηρεσία της αγγλικής πολιτικής και των Ρότσιλντ και πολεμούσε τον πρώτο βασιλιά της Ελλάδας, τον Όθωνα και τη βασίλισσα Αμαλία, που είχαν διαλέξει να εγκαταλείψουν τους φίλους των Άγγλων και μηχανορραφούσε εναντίον τους.
Ως Εβραία μαζί με τον Μαξ ντε Ροτσίλντ βοήθησαν την εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας να ανασυγκροτηθεί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, για τον μακαρίτη τον Γρηγόρη τον Μιχαλόπουλο, τι γνώμη είχες; Αληθεύανε λες όλες αυτές οι κατηγορίες περί εκβιασμών;

soulis είπε...

Φιλε παιρνω σαν αφορμη την ερωτηση που απεθυνεις στον Σπυρο για κανω καποιες διαπιστωσεις για την Ελευθερης Ωρα ετσι για προβληματισμο των φιλων πατριωτων που διαβαζουν το μπλογκ.
Η Ελευθερη Ωρα εδω και πολλα χρονια και οταν ζουσε ακομη ο Μιχαλοπουλος αλλα και μετα και μεχρι τωρα ειναι η μονη εφημεριδα του αποκαλουμενου εθνικιστικου η ακροδεξιου χωρου που τα πρωτοσελιδα της τα διαβαζουν καθημερινα οι λακεδες των καθεστωτικων μμε.
Ενω σε ολα τα αλλα εντυπα του χωρου εφαρμοζουν την τακτικη της πληρους αποσιωπησης.
Ακομη και το Μακελειο του Χιου δεν το διαβαζουν ποτε.
Εχετε αναρωτηθει γιατι;
Εγω εχω αποψη.
Δεν τους φοβουνται ουτε τους προβληματιζουν υα οσα γραφει.
Ισα ισα τους εξυπηρετει θαυμασια.
Οχι γιατι ειναι πουλημενοι η βαλτοι (δεν το ξερω αυτο) αλλα ολα αυτα τα πρωτοσελιδα με τις τερατολογιες τις συνωμοσιολογιες τους Παισιους και ολα αυτα βοηθανε τσ καθεστωτικα καθαρματα να συντηρουν στον μεσο πολθτη το στερεοτυπο του γραφικου ακροδεξιου που ειναι λιγο βαρεμενος λιγο θρησκοληπτος λιγο σαν την Λουκα και γενικα ατομο μη σοβαρο και συγκροτημενο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η διαπίστωσή σου για την Ελεύθερη Ώρα...

Εν τω μεταξύ, πέρα από τις υποθέσεις για τις οποίες καταδικάστηκε, δικαίως ή αδίκως δεν ξέρω, αποδείχθηκε ότι ο Μιχαλόπουλος είχε σχέσεις και με τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο της 17 Νοέμβρη!

Στη δολοφονία μάλιστα του μασόνου Μιχάλη Βρανόπουλου από την 17Ν, ο Μιχαλόπουλος ήταν ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας που έσπευσε επιτόπου...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...