19/10/17

Όλα για το λαό

Στο πλαίσιο της συμφωνίας των ντόπιων φοροεισπρακτόρων με τους φιλάνθρωπους ιουδαίους τοκογλύφους για την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου ελληνικού προγράμματος μηδενίζεται από την Πρωτοχρονιά η δυνατότητα να ξοφλήσεις τη φορολογική σου υποχρέωση το αργότερο 15 ημέρες μετά την λήξη της προθεσμίας πληρωμής τους.
Μέχρι σήμερα, ο φορολογούμενος που έχει ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων ή άλλη ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης των οφειλών του προς το δημόσιο θα πρέπει να εξοφλεί ή να ρυθμίζει νέες φορολογικές οφειλές το αργότερο 15 ημέρες μετά την προθεσμία πληρωμής τους.
Από τον Ιανουάριο η προθεσμία των 15 ημερών μηδενίζεται, που σημαίνει ότι κάθε νέα φορολογική οφειλή θα πρέπει είτε να ρυθμίζεται εμπρόθεσμα είτε να εξοφλείται εμπρόθεσμα.
Στις 31 Ιανουαρίου που λήγει η πέμπτη και τελευταία δόση του φετινού ΕΝΦΙΑ, ο οφειλέτης θα πρέπει έως τις 31 Ιανουαρίου είτε να εξοφλήσει την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ, είτε να την ρυθμίσει για τμηματική εξόφληση με βάση την πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων έως τις 31 Ιανουαρίου, για να μην χάσει τη άλλη ρύθμιση των 100 δόσεων
Η αίτηση για ρύθμιση μη ληξιπρόθεσμων οφειλών υποβάλλεται μόνο χειρόγραφα με επίσκεψη του οφειλέτη στην (φιλάνθρωπη) εφορία.
Με την ευκαιρία, τώρα που έρχονται οι Αμερικανοί επενδυτές, οι φιλάνθρωποι Γερμανοί , έκλεισαν το εργοστάσιο της Πίτσος, γιατί «δεν συμφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: