24/10/17

Το Πατριαρχείο Μόσχας ανέλαβε την προστασία των Ορθοδόξων στην Ελλάδα

Αφού ο Οικουμενικός Βοθρολυμαίος και ο Συριζώνυμος συμπλέουν με τους Κομμουνιστές της Νέας Υόρκης, τα Κιοσέκια και τους σατανιστές το Πατριαρχείο της Mόσχας, ο φάρος της Ορθοδοξίας μίλησε για λογαριασμό των Ορθοδόξων.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων που διαδέχθηκε τον Πατριάρχη Κύριλλο στο «Υπουργείο Εξωτερικών» του Πατριαρχείου της Mόσχας έδωσε συνέντευξη στο δορυφορικό κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης το «Ρωσία 24» για το νόμο του Πουστραλέξη που προϋπέγραψε ο Προκόπης, και το χαρακτήρισε ως «έγκλημα ενώπιον θεού και ανθρώπων».

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων χαρακτήρισε τον Πουστραλέξη ως «άτομο με αθεϊστική ατζέντα», αλλά δεν είπε ότι είναι «αβάπτιστος» και ιουδαίος.

1 σχόλιο:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Απο το πατρις- θρησκεια- οικογενεια ,στο πουστης-μασονος-κομμουνιστης...Κατασταση ...κολος -μουνι -γαρυφαλλο..

13/24 Ιουνίου. Η Επέτειος του Μαρτυρίου του Ρήγα στο Βελιγράδι πριν από 226 χρόνια και το μνημόσυνο για την Ρήγα και τους επτά εθνομάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα που οργάνωσα το 1998 στα 200 χρόνια από την εκτέλεση τους

Όταν εκτελέστηκαν ο Ρήγας και οι επτά «μαθητές» του, στο Βελιγράδι, στον πύργο Νεμπόϊσα, το Ημερολόγιο στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη, ...