22/10/17

Ο αρχινονός Ράμα κάλυψε τον συνεργό του

Η ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση, Μόνια Κριεμάντι.
Οι Αλβανοί Σοσιαλ-ληστές έκαναν πραξικόπημα 
και ψήφισαν εμπόρους ναρκωτικών

Ο κύβος ερρίφθη. Ο χασισέμπορος Ράμα μπήκε μπροστά από τον μαφιόζο Σαιμίρ Ταχίρι που πήρε 5 εκ. δολάρια από ατ ξαδερφια του για την προεκλογική εκστρατεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Οι σοσιαλιστές βουλευτές που αποτελούν την πλειοψηφία στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή επί του Κανονισμού δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Σαιμίρ Ταχίρι.
Ολόκληρο το Σοσιαλιστικό Κόμμα είναι πλέον εγκληματική οργάνωση.
O Σοσιαλιστής Βουλευτής Μάνια Ούλσι δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία της εισαγγελίας δεν είναι αρκετά για να εγκριθεί η σύλληψη του Ταχίρι. «Αποδεχτήκαμε το αίτημα της εισαγγελίας να ερευνήσει την κατοικία και Ταχίρι και τον ίδιο , βάσει του ποινικού δικαίου, πράγμα που σημαίνει ότι η εισαγγελία είναι ελεύθερη να συνεχίσει την έρευνα. Το αίτημα της εισαγγελίας για την σύλληψη του δεν βασιζόταν σε αποδεικτικά στοιχεία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα. Η εισαγγελία είναι ελεύθερη να συνεχίσει την έρευνα και εγγυόμαστε να τους προσφέρουμε υποστήριξη για να βρουν την αλήθεια», είπε ο βουλευτής.

Τα μέλη της αντιπολίτευσης ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην Υπουργό Εσωτερικών, που κατηγορείται για εμπλοκή στη διακίνηση ναρκωτικών με την εγκληματική ομάδα των Χαμπιλάι.
Η απόφαση της Επιτροπής θα συζητηθεί στην Ολομέλεια την Τετάρτη.

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, δήλωσε ότι
οι αστυνομικοί που κατέθεσαν κατά του Ταχίρι για τους δεσμούς του με τους Χαμπιλάι έχουν μετατεθεί δυσμενώς ή και ακόμη έχουν απολυθεί.
«Τα αποδεικτικά στοιχεία της εισαγγελίας είναι αρκετά», τόνισε και πρόσθεσε ότι «το δεξί χέρι του Ράμα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, στα πράσα και αποδείχτηκε ότι όλη η κυβέρνηση είναι στην διάθεσή των διακινητών».
Ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Ράμα ότι επιτίθεται στη δικαιοσύνη, προσπαθώντας να καλύψει τους συνεργάτες του.
«Μόνο όσοι φοβούνται προσπαθούν να σταματήσουν την δικαιοσύνη. Κάνω έκκληση να σταματήσουν την επίθεση κατά της δικαιοσύνης. Η Μάχη που δίνουν σήμερα, δεν είναι για τον Ταχίρι. Ο Ράμα ξέρει ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά πεθαμένοι», δήλωσε ο Μπάσα, που τόνισε πως , «ο πανικόβλητος Έντι Ράμα υπερασπίζεται τον Ταχίρι, διότι οι Χαμπιλάι και ο Ταχίρι είναι το κράτος του Ράμα».
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αντέδρασε στις κατηγορίες του αρχηγού της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, με την εξής δήλωση: «Ο Λουλζίμ Μπάσα, φωνάζει για «επίδειξη» αλλά μην ξεχνάτε ότι εγώ αγωνίζομαι για την αλήθεια, και εκείνος για την καρέκλα του . Εγώ θέλω δικαιοσύνη, εκείνοι θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις. Θέλω την καταπολέμηση του εγκλήματος, και εκείνοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το έγκλημα για την πολιτική πολιτική τους», δήλωσε ο χασισέμπορος.

Η ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση, και σύζυγος του προέδρου Ιλίρ Μέτα, Μόνια Κριεμάντι , δήλωσε ότι η σοσιαλιστική πλειοψηφία έκανε πραξικόπημα και ψήφισε υπέρ της κυβέρνησης των εμπόρων ναρκωτικών. «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η εισαγγελικές αρχές εμποδίζονται να κάνουν τη δουλειά τους για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα από την Βουλή που δεν επέτρεψε τη σύλληψη του υπόπτου.
Ο Ράμα εφαρμόζει άλλη δικαιοσύνη για τη μαφία και τους δικούς του εμπόρους ναρκωτικών και διαφορετική για τους απλούς πολίτες», είπε και τόνισε:
« Ο Έντι Ράμα αποδείχθηκε ότι δεν είναι μόνο όμηρος των συμμοριών, αλλά συνεργός και συνεργάτης».
Η ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση είπε ότι για να ανατραπεί το πραξικόπημα της Μαφίας χρειάζεται ένα Παλλαϊκό Αντικυβερνητικό Μέτωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...