29/10/17

Τα κουρέλια του Μπόμπολα τραγουδάνε ακόμα

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Και οι «φρόνιμοι» εδώ και κάμποσους μήνες ετοιμάζουν τον νέο μεγάλο Συνασπισμό που θα διαδεχθεί την Κοινοπραξία Αξελ-Τζώνυ Γουώκερ και  θα εφαρμόσει τις σωστές μεταρρυθμίσεις με σωστό τρόπο. 

Και στο πλαίσιο της επόμενης ημέρας ετοιμάζεται η νεκρανάσταση του Κλεφτοπασόκ, με έναν ηγέτη που θα διαλέξει ο λαγός (στιφάδο).

Ο τεως κνίτης Γκαλοπατζής Θωμάς, που δούλευε για τον κύριο Μπόμπολα και το συγκρότημα του, και ρωτούσε, με το «διάφορο», τους φίλους του τι θα ψηφίσουν, τώρα, που αποχώρησε από την «Ενημέρωση», ο κυρ Γιώργος, ο δουλεύει για τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες αλλά με νέα αφεντικά.
Ρώτησε τους κατάλληλους ανθρώπους και διαπίστωσε ότι το 33,5% των Κεντρώων γουστάρουν τη συνταξιούχο της Εθνικής, πριγκηπέσα Φώφη, που ηγείται της αθάνατης και αειθαλούς Κλεφτουριάς του Μπαμπά της. Αυτή είναι η λαοπρόβλητη που προηγείται της μάχης για το νέο Ενιαίο Φορέα του Κέντρου .Πίσω της είναι ο Λαθροκαμίνης με 18% και ο Υπάλληλος με 16,1%.

Η προίκα που τους δίνει η Πρεσβεία είναι το 7,1%.
Η πριγκηπέσα Φώφη, που κληρονόμησε τον μηχανισμό της Φράξιας των Γενηματικών, γυρίζει στα Καφενεία και λέει ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι «αναμέτρηση για τρεις» και ότι «δεν θα γίνει συμπλήρωμα ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ». Η πριγκηπέσα Φώφη, λέει ότι συγκρούστηκε με τους άλλους μηχανισμούς μέσα στο κόμμα, και δεν επιτρέψω στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς, να υπάρξουν ίντριγκες, μηχανισμοί, τιμάρια, βαρόνοι, φεουδάρχες», και ότι η νέα παράταξη του Κλεφτοπασόκ στήνεται στη βάση της ηθικής»και ότι σηκώνει τη σημαία της ηθικής, και του ήθους ,με ανθρωπιά, και σεβασμό στις αξίες μας».
Το πόσο ηθικό είναι να είναι συνταξιούχα από τα 40 της και άλλοι που δούλεψαν 40 χρόνια να μην έχουν σύνταξη δεν την ρώτησε κανείς.

Η πριγκηπέσα Φώφη λέει ότι η Κοινορπαξία Αξελ-Τζώνυ Γουώκερ είναι η χειρότερη της μεταπολίτευσης και ότι , «πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη κυβέρνηση της εξαπάτησης, με τα ψέματα, με τον λαϊκισμό με την ανικανότητα και με τον νέο διχασμό που επιχειρείται».

Ο τεως κνίτης Γκαλοπατζής Θωμάς εκτός από το ρευμα της Φώφης διαπίστωσε ότι το 65%, των χαζών πολιτών, θέλουν το πλεόνασμα των 800 εκατ. ευρώ να κατευθυνθεί σε μείωση φόρων όπως προτείνει ο Κούλης και όχι σε παροχές σε στοχευόμενους επιτήδειους ψηφοφόρους των ΕΚΟΥΜΟΥ. Και αφού το 65% συμφωνεί με τις ιδέες του Κούλη, το 28% θα τον ψήφιζε κιόλας.
Πρακτικά ο Κούλης έχει τα ποσοστά του Σεπτεμβρίου του 2015.
Στον Αξελ δίνουν ποσοστά 2012. 
Επίσης το 75,6%, των τηλε-ψηφοφόρων, μετά την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο, «κρίνει ως «αρνητική» την πορεία της κοινοπραξίας Άξελ-Τζόνυ Γουώκερ, το 55% είναι αντίθετοι με την αναβάθμιση των F-16 ενώ περίπου τρεις στους δέκα την υποστηρίζουν.
Πάντως ο ένας στους δυο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση Τσιπρά.
Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τουρλού-τουρλού και οι λόγοι που δεν το εμπιστεύονται είναι επίσης τουρλού-τουρλού.
Ωστόσο οι μισοί, γύρω στις 900.000 με ένα εκατομμύριο, εξακολουθούν να πιστεύουν και να ελπίζουν,  και περίπου άλλες 400-500.000 δεν έχουν αποφασίζει ότι το καράβι αρμενίζει στραβά.
Παρά το ότι το 75 %, των τηλε-ψηφοφόρων, «κρίνει ως «αρνητική» την πορεία της κοινοπραξίας , το 55,7% δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές, έναντι του 32,7% που θέλει να στηθούν κάλπες εδώ και τώρα.

ΥΓ.Με το γκάλλοπ του «κομμουνιστή Θωμά», στενοχωρήθηκαν στη Χρυσή Αυγή γιατί «η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» εμφανίζεται ως… τρίτο κόμμα με 7,1%, ενώ η Χρυσή Αυγή ως… τέταρτο, με 6,7%, μαζί με το… ΚΚΕ»!!! Ενώ εάν έλεγε ότι είναι Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 8% θα πανηγύριζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...