16/10/17

Σχέδιο «Περικλής» και στα Σκόπια

Εμείς, ξέρουμε το κράτος Δικαίου απέξω και ανακατωτά. Το «σχέδιο Περικλής» ήταν ειδικό επιτελικό σχέδιο για την ποδηγέτηση των βουλευτικών εκλογών του 1961, υπέρ της τότε δεξιάς παράταξης, που είχε εκπονηθεί από τον επικεφαλής του κλιμάκιου της Cia Τόμ Καραμπεσίνη το 1955 και είχε αναθεωρηθεί μετά τις εκλογές του 1958, στο πλαίσιο της εκστρατείας που είχαν αρχίσει οι ελληνικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για τον περιορισμό του ποσοστού της Ε.Δ.Α.

Το 1961. ψηφίσαν τα δέντρα και οι αποθαμένοι και η Ε,ΡΕ! Κόμματα, η Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση και ο Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής ελαβαν με την υπογραφή της εφορευτικής επιτροπής 2,347,824 ψήφους ή 50,81%.

Κάπως έτσι και χθες στα Σκόπια στις δημοτικές εκλογές η Κοινοπραξία Μπέιλι-Σόρος- Ζάεφ έλαβε 50.07% . Σ
το Αρασίνοβο, πήραν 57,81%, στη Γευγελή 54,55%, στην Δοϊράνη 58.19%, στο Κρούσεβο 60.63%, στο Κουμάνοβο με 52,53, στην Αχρίδα 54.07%, , και στη Στρούμιτσα 59,45%.
Σάρωσαν! Η ιστορία επαναλλαβανεται.
Οπως είχε πει ο Μέγας Στάλιν, οι εκλογές ήταν σε δυο φάσεις.Η μία ήταν η ψηφοφορία και η άλλη η «καταμέτρηση». Μόνο που στην εποχή μας είναι τριφασικές. Έχει προστεθεί και η ανακοίνωση.
Άλλο ψηφίζει ο πολίτης, άλλο καταμετρείται και άλλο ανακοινώνεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις ρε Σπύρο.
Ποια δεξιά ΕΡΕ και “πρασινα ά λογα.”
Όσο τα άλογα είναι πράσινα άλλο τόσο δεξιός είναι ο Καραμανλής και η ΕΡΕ!
Μην μου πεις πως δεν τα ξέρεις πολύ καλλίτερα από αυτούς , διότι δεν θα σε πιστέψω.
Επομένως γιατί συνεχίζεται το παραμύθι με την δήθεν δεξιά πολιτική και δεξιούς πρωθυπουργούς μετά τον πόλεμο που τον κέρδισαν καπιταλιστές – κομμουνιστές , αμφότεροι αριστεροί, οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος!



Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017
ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΣΕΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ...

Σας θυμίζω ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε συνωμότης Τροτσκιστής προπολεμικά και αυτός ήταν ο λόγος της συλλήψεως και του εκτοπισμού του από το καθεστώς Μεταξά ‘

Ο βιογράφος του Κ. Καραμανλή αμερικανός συγγραφέας Γουντχάουζ στο σχετικό βιβλίο του , παρουσιάζει επιστολή που έστειλε στον φίλο του τον Γιάννη στο Παρίσι ο νεαρός τότε δικηγόρος Κ. Καραμανλής . Του γράφει «φίλε μου εκτιμώ ότι στον κομουνιστικό χώρο που είμαι στρατευμένος , δεν βλέπω εξέλιξη , γι αυτό θα μεταπηδήσω στο Λαϊκό κόμμα που οι συνθήκες είναι πλέον ευνοϊκές». Εξάλλου μόλις επέστρεψε το 1974 από το Παρίσι στις 24/7/1974 έκανε δήλωση η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε σχετικό ντοκιμαντέρ ότι : «Από τα νεανικά μου χρόνια έως σήμερα παραμένω σοσιαλιστής» ! Σοσιαλιστής ο Αρχηγός της Δεξιάς !!! Είναι να τρελαίνεται άνθρωπος !
Από το σημείο αυτό ξετυλίγεται το κουβάρι για την λύση του μυστηρίου και την εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος για την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Η ιδεολογική της ταυτότητα είναι ξεκάθαρα ο Τροτσκισμός. Μια από τις μορφές της Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917 είναι ο Τρότσκι.
Με την επικράτηση των μπολσεβίκων ο Τρότσκι απέκτησε την θερμή συμπάθεια πολλών Ελλήνων μεταξύ δε αυτών του Δημητρίου Γιωτόπουλου, πατέρα του Αλέξανδρου του αρχηγού της 17Ν . Τόσο γρήγορα προχώρησε αυτή η σχέση που κατέληξε να λάβει ο Δ. Γιωτόπουλος τη θέση του αντιπροέδρου του παγκοσμίου Τροτσκιστικού κινήματος και τον τίτλο του αρχειομαρξιστού κατά τα έτη 1925 -1935. Με πρωτοβουλία του Τρότσκι έγινε πρόεδρος κινήματος στην Ελλάδα με τον τίτλο Διεθνής Αριστερή Αντιπολίτευση και έλαβε το κωδικό όνομα White. Την ιδεολογία του Τρότσκι ασπάστηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όσο και ο Μιχάλης Ράπτης ο λεγόμενος και Πάμπλο.


http://dermatas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_4.html