20/10/17

Η Τσαπού και η ουρά της Καμήλας


«We have already eaten the camel, we now have the queue!»

ΑΞΕΛ ΞΕΤΣΙΠΡΩΚΤΟΣ

ΥΓ. Το άλλο , με τον Καμηλιέρη και την τρελή Καμήλα το ξέρετε;
«

Πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις μέχρι τον Ιούνιο. Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε.
Η συζήτηση να διεξαχθεί και με την παρουσία του λαϊκού παράγοντα, και όχι κεκλεισμένων των θυρών».

ALEXIS.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

UEFA IS A MULTIBILLION ECONOMIC AND POLITICAL MAFIA ORGANIZATION

MULTINATIONAL CORP THAT MASKS ITSELF BETWEEN AND ABOVE GOVERNMENTS AND COUNTRIES

PROMOTING THE GLOBALIST AND SATANISTS AGENDA VIA SPORTS


UEFA STOP OPPRESSING RACISM

RACISM IS HUMAN RIGHT

IS RESISTANCE TO THE SATANISTS AGENDASTOP OPPRESSING HUMAN RIGHTS AND MAKING POLITICS

BOYKOTT ANTIRACIST OPPRESSORS OF HUMAN RIGHTS
UEFA charge Roma over alleged racist chanting at Chelsea match
Roma face action from UEFA after European football's governing body opened disciplinary proceedings over alleged racist chanting during the Serie A side's 3-3 Champions League draw at Chelsea on Wednesday.

An absorbing clash at Stamford Bridge was marred when a section of supporters were heard targeting defender Antonio Rudiger, who left Roma for Chelsea in the transfer window.

Visiting fans have been accused of making "monkey chants" after the Germany international shielded the ball out of play while under pressure from forward Stephan El Shaarawy.

UEFA confirmed the case will be examined by its Control, Ethics and Disciplinary Body on November 16, a little over two weeks after the return fixture takes place at the Stadio Olimpico.Spartak Moscow were charged over a similar offence relating to a Youth League match against Liverpool on September 26.

The draw ensured Chelsea remain top of Group C after three matches, two points ahead of Roma.


Ανώνυμος είπε...

Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής.
Παίρνει, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο γιλεκάκι του και ξεκινάει για το βουνό. Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα. Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο γιλεκάκι τον προστατεύει απ' το κρύο. Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του. Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος, με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ' το δεύτερο χτύπημά του. Η
τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ' το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και
ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού:
- Τα σέβη μου, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών...
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν...
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα. Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν. Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός. Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.
-Τι κάνεις ρε μα**κα λαγέ, λέει το λιοντάρι...
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
-Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά, μα**κες; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.
Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..
-Τι κάνεις ρε μα**κα λαγέ, λέει η αρκούδα..
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
-Καλά ρε πουσ**ρά και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.
Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..
-Δε γαμ**στε όλοι σας μωρέ...Δεν την ανοίγω σήμερα....

Ανώνυμος είπε...

Ένας άντρας παίρνει το παρακάτω τηλεγράφημα:
"Πεθερά νεκρή. Παρακαλώ ενημερώστε αν θέλετε ταφή, αποτέφρωση ή ταρίχευση."
Οπότε εκείνος στέλνει την απάντηση:
"Ας μην το ρισκάρουμε. Και τα τρία παρακαλώ."

mike είπε...


..η ουρά της Γκαμήλας !

23 Ιουλίου 1965. Η Πάνδημος κηδεία του Σωτήρη Πέτρουλα που τον σκότωσαν ο Αλ Καπόνε Μητσοτάκης και η εγκληματική Συμμορία του.

 Ο Σωτήρης Πέτρουλας δεν σκοτώθηκε στα επεισόδια με την Αστυνομία. Τον έπιασαν ζωντανό και τον έβαλαν ζωντανό στην Κλούβα  Αποκατάσταση της ...