23/10/17

Η αλήθεια και η Κόκκινη Φυλή

Όλοι οι «Κόκκινοι» είναι ψεύτες και άτιμοι με τα δικά μου μέτρα και σταθμά διότι η δική τους επαναστατική αλήθεια είναι ότι τους συμφέρει. Το Συμφέρον τους είναι η μόνη «αλήθεια», τους. Επομένως, κάθε τίμιος άνθρωπος, με τους ψεύτες και άτιμους δεν έχει να πει πολλά πράγματα. Το «άει στο διάολο» ή το «άει σιχτίρ», νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετά.

ΥΓ. Τουλάχιστον θα κατάλαβαν ότι ο Πουστοθανάσης μίλησε Κυριακή στη Λαμία και ότι η Κυριακή ήταν η 29η Οκτωβρίου;

ΥΓ. Τους συνιστώ να συγκρίνουν τον δωδεκάχρονο «ατίθασο» που κατηγορεί τον τριαντάχρονο, ότι τον «απαύτωσε» με το πρόσχημα της μουσικής, για τον οποίο έγραψα πρόσφατα, με τον ιστορία του «ατίθασου» δεκατετράχρονου της Λαμίας που τον «απαύτωσε» ο Τάκης ο ποιητής με το πρόσχημα του Κομμουνισμού.
Ρε σεις πονάνε τα συντρόφια;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι πει ο σύντροφος Χατζάρας...

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Καλα ρε ανωνυμε συντροφε που θιγεσαι για τον Θαναση, και σου φταιει ο Χατζαρας που λεει ....οτι θελει... οπως λες....Το...σοφο το "κομμα σου λαε", που μιλαει για σενα, αντι εσενα, και καθεστε ολοι προσοχη,σουζα!!! γιατι τον αποκαλουσε ΣΟΥΛΤΑΝΑ????? και γιατι τον ...αφορισε???

Ανώνυμος είπε...

Τά ήτελα παγακαλώ να μάτω εάν ι ΣΟΥΛΤΑΝΑ συνχεζετε κατ΄ιον (όκι σοκολάτα)ντίποτε
τγόπο με τι SALOMI τού ανεψιού τού Eθνάρχης( by thodoros ) κέ τό βίο τής litsas
τις πλατ.Κουμουνδουριώτισας,πού σιχναζε κέ τί κοζάρανε απ΄το καφενείο στί Ψαρομιλι-γγου φωνάζοντας - σκοτωστε τη -σκοτωστε τη.....καί τί Τζιρίχη(αντίο Κύπρο)...
Σάς εφχαγκιστώ γκιά τι κόσμιες απαντύσι σας

Ζιτό σιγκνόμη για τά λάτη προχτες ελινοπιθηκα
(τι ιστορία με πλατία μού πε παπούς πού φιλάω βράντια)

Ανώνυμος είπε...

Παιδί απ τα ψηλά βουνά δεν θίγομαι μόνο για τον Βελουχιώτη. Γενικά με ενοχλεί η ευκολία με την οποία ο Χατζάρας χλευάζει ιστορικά πρόσωπα που δεν ζουν και φυσικά δεν μπορούν να του απαντήσουν καταλλήλως...

Το να γράφεις κρίσεις και επικρίσεις για ιστορικά γεγονότα είναι θεμιτό, αλλά να βωμολοχείς κατά αποθαμένων, είναι ενάντια σε κάθε ελληνική παράδοση...

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Προς.... ελινοπιθηκα , που τελει μαθι γκια Σο..λtανα, γκια Salomi, ανηψο!!! τειο κλπ (ρε πως τις μιλαω τις ξενες γλωσσες ο ατιμος....) τα σου πω δυο κουβεντος... ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ (ειστε)!!! Υ.Γ προς... Αποστρατη Συντροφισσα (λεμε τωρα) νυν γεροντο...φιλουσα!!!sic. Παρεπιπτωντος αμα παρει ρεπο, ελα να φιλας κι εμας κανα βραντι. Αμα εισαι πολυ κουρασμενη ντεν πειραζει, μπορεις να μας παιξεις καμια μαλακια με τα χειλακια σου, θα σε αφησωμε. (γιατι καλυτερα να μασας ...παρα να μιλας!!!)

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Προς συντροφο ανωνυμο που εθιγει γιατι βριζει ο Χατζαρας τον... συγκεκριμενο η οχι "αποθαμενο"... Χωρις να κανω τον δικηγορο του Χατζαρα, δεν του χρειαζεται, Θα ηθελα να αναρωτηθεις κι εσυ, και οποιος αλλος καλοπροαιρετος αναγνωστης. Θα απαγορευτει να λεμε χαφιε η αρχιπροδοταρο τον Εφιαλτη, γιο του Ευρυδημου??? -ναι αυτον στις Θερμοπυλες- που το ονομα του εγινε συνωνυμο της προδοσιας εκ τοτε, επειδη δεν ειναι ζωντανος???? και...δεν μπορει να του απαντησει καταλληλως....???? ,Οσο για την ελληνικη παραδοση που αναφερετε αγαπητε... "σκατα στον ταφο του" !!!! που λεει κι ο θυμοσοφος λαος μας....(και ειναι παλαια ρησις αυτη) κατι θα ξερει, που δεν εχει τετοιου ενδοιασμους, οπως Υμεις, αγαπητε ανωνυμε. Τωρα ο Κλαρας πχ για μια μεγαλη μεριδα του λαου ειναι προδοτης...Οποιος ειναι τιμιος και γνωριζει, δεν μπορει παρα να πει την αληθεια και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ πχ Τακης Λαζαριδης, επιρριπτει τις ευθυνες στο ιδιο του το κομμα,το ΚΚΕ, για τον Εμφυλιο ,τα Δεκεμβριανα, τις δολοφονιες ,τις αρπαγες, τις κλοπες κλπ. Δεν υπαρχει επισης ουδεις , αντικειμενικος μελετητης της ιστοριας, που να εχει διαβασει σε βαθος τα γεγονοτα και να μην εχει καταληξει στο συμπερασμα οτι το ΚΚΕ σαν κομμα, και πληθος μεγαλοστελεχων του, δεν ηταν πρακτορια και ιδιοτελεις... ΤΕΛΟΣ!!!!Στο τελος-τελος, δεν θα βαλουμε μετρα και σταθμα στον τροπο εκφρασης κανενος.!!! Αν δεν σ αρεσει ο Χατζαρας η ο καθε Χατζαρας μην τον διαβαζεις!!!!Ειδαλλως να ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! Ο Σπυρος Χατζαρας μας εμπλουτιζει διαρκως την γνωση με τα αρθρα του η τα βιβλια του και μας φωτιζει χωρις αυτο να σημαινει οτι τα καταπινουμε αμασητα...αλλα ειναι αληθεια ολα...Δυστυχως!!!! συντροφε ανωνυμε... το ΚΚΕ και τα προιοντα του(Αρηδες Ζαχαριαδηδες κλπ) υπηρξαν δηλητηριωδη- θανατηφορα για τους Ελληνες και την Πατριδα και τοξικα εως τις μερες μας... Ο Σπυρος ειναι μια ειλικρινης εντιμη Ελληνικη και ανδροπρεπη φωνη που τα λεει ολα χωρις περικοκλαδες(αποψη μας), και να ναι καλα να τα "χωνει" και να χτυπα το συστημα ,μεχρι να ανατραπει!!!! Παρεμπιπτοντως ειμεθα τα παιδια -κυριολεκτικα- και οχι το παιδι απ τα ψηλα βουνα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά απ´ τα ψηλά βουνά,
Νομίζω ότι ήμουν σαφής. Το να διατυπώσεις μια ιστορική κρίση που να τεκμηριώνεται και από ντοκουμέντα είναι απόλυτα θεμιτό. Άλλο όμως αυτό και άλλο η βεβήλωση ενός νεκρού και μάλιστα χωρίς καμμία τεκμηρίωση! Όσον αφορά το τι λέει η ελληνική παράδοση για τον σεβασμό του νεκρού αντιπάλου, διάβασε απλά την Ιλιάδα.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά.Επειδη απλα συντροφε ανώνυμε εισαι αδαης...τουλάχιστον, θα σου προτείνουμε εμεις να διαβάσεις την Ιλιαδα ετσι διοτι ανηκεις στην κατηγορία των ΞΕΡΟΛΩΝ!!! Και θα σου ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ περι ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤ ΑΥΤΙΑ!!! Η μονομαχία Έκτορα Αχιλλέα ληγει με το θάνατο του Πρίγκηπα της Τροίας ο μαινομενος Αχιλλέας τον ξαρματωνει και και αφου τον ξεγυμνωσει κιόλας του τρυπάει τα ποδια πανω απ τους αστραγάλους και τον σέρνει με το αρμα του αλλαλαζοντας σαν λυκος!!! Γυρω απ τα τείχη της Τροίας...Στη συνεχεια τον σερνει πισω στο στρατοπεδο των Αχαιών και τον πεταει μπρος απ την σκηνη του να τον φανε τα σκυλια....(σεβασμος..και ελληνικη παραδοση...που μαλλον αγνοείς η δεν σε βολεύει)!!!! Δωδεκα μερες παρεμενε αταφος που και που ο μανιασμένος Αχιλλέας τον εδενε πισω απ το αρμα και τον έσερνε γυρω απ τον ταφο του Πατροκλου ουδεις τον σταματησε η προσπαθησε να τον σταματησει...εκαμφθη κατοπιν απο τον γερο Πριαμο και τον παρεδωσε...Στρατηγος Φρυνιχος δολοφονήθηκε επειδη ελαβε μερος σε πραξικόπημα στην Αθηνα αφου τον καταδικασαν νεκρο στο δικαστηριο το σωμα του πετάχτηκε εκτος συνορων Αττικης και εμεινε κατα την απόφαση του δικαστηριου αταφο!!!!(Δημοκρατικο ήθος και Ελληνικαι παραδόσεις!!!) Πλαταιες μετα την μεγαλιωδη νικη επι των Περσων τα σωματα των βαρβάρων εμειναν επι του πεδιου της μαχης επι ενα χρονο με αποφαση της Ελληνικης ηγεσιας..εφαγαν σκυλια τσακαλια λυκοι λιονταρια αρουρια ορνεα..και φυσικα τα σκουλικια καργα....(Ελληνική παραδοση!!!)Στον στρατηγό Παυσανία δε τιον νικητή των Πλαταιών αργότερα τον δικασαν εις θανατο με κρημνισμο στον Καιάδα ο Παυσανιας διεφυγε και κλειστηκε στο ναο της Αθηνας οικετης ομως τον εκτισαν και τον αφησαν να πεθανει απο ασιτεια...στη συνεχεια με αποφαση που ειχε ηδη ληφθει απο τον δημο πηγαν να τον πεταξουν στον Καιάδα οπως τους εγκληματιες που εμεναν αταφοι...Ελληνικη παράδοση κι αυτη...παρε και νεωτερα....Αλωση Τριπολιτσας κατα Φωτακο...γεμισαν τα πηγαδια και τα ξεροπηγαδα...παρε και ακομα νεωτερη...οι ΕΛΑΣιτες αφου ξεγυμνωσαν τους αιχμαλωτους και τους τραυματιες Γερμανους τους εκρημνισαν...(παραδοσεων συνεχεια...)ως αντιποινα μετα εγινε το μακελειο των Καλαβρύτων....Αμα δεν χορτασες τεκμηριωση απο τις Ελληνικες παραδοσεις για σεβασμό να μας το πεις...θα σου κανουμε μια διαφωτιση...