20/10/17

Χασικλήδες και χαπάκηδες μαθητές, ((Αλλά στη Βουλγαρία).

Σύμφωνα με ανακοινώσει της Βουλγαρικής αστυνομίας, τον Αύγουστο, κατασχέθηκαν 58,1 κιλά ηρωίνης, 3,28 κιλά κοκαΐνης, 34 κιλά μαριχουάνα , και πάνω από 80 κιλά συνθετικών ναρκωτικών, προορίζονταν για διανομή στην τοπική αγορά. \
Η χρήση των ναρκωτικών στη Βουλγαρία φτάνει τους 10 τόνους μηνιαίως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υπουργείο Εσωτερικών.
Οι περισσότεροι χρήστες ναρκωτικών είναι οι νέοι. Έχουν βρεθεί Μαθητές που κάνουν χρήση ναρκωτικών ήδη από την 6η τάξη του Δημοτικού, ως επί το πλείστον μαριχουάνας. Η μαριχουάνα και οι αμφεταμίνες είναι το συνηθέστερο είδος των ναρκωτικών μεταξύ των εφήβων.
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (ΕΚΠΝΤ) κατατάσσει τη Βουλγαρία δεύτερη στην Ευρώπη στη χρήση ναρκωτικών (κυρίως συνθετικών ναρκωτικών) και τέταρτη, (μετά την Εσθονία, την Πολωνία και την Κροατία) στη χρήση νέων ψυχοδραστικών ουσιών μεταξύ των μαθητών. Το ΕΚΠΝΤ αναφέρει ότι 27% των Βούλγαρων μαθητών ηλικίας μεταξύ 15 και 16 ετών καπνίζουν μαριχουάνα.
Οι μαθητές δαπανούν να έως και 5 εκατομμύρια λέβα σε μηνιαία βάση, για ναρκωτικά , και το ετήσιο κέρδος των εμπόρων από την αφορά των Σχολείων υπολογίζεται σε περίπου 40 εκατομμύρια λέβα ετησίως μόνο από την πώληση μαριχουάνας σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

ΥΓ.Για το τι γίνεται στην Ελλάδα μη ρωτάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...