26/10/17

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙῶΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»

Με καθυστέρηση παραθέτω την ανάρτηση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς της 20ης Οκτωβρίου με την οποία συμφωνούσε και η δική μου ανάρτηση της 23ης Οκτωβρίου.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»

Ἐπειδή γίνεται μεγάλος θόρυβος μέ τήν θεατρική παράσταση πού παίζεται στήν Θεσσαλονίκη «Ἡ ὥρα τοῦ διαβόλου» τοῦ Πορτογάλου ποιητή καί συγγραφέα Φερνάντο Πεσσόα (Fernando Antonio Nogueira de Seadro Pessoa), ὁ ὁποῖος γεννήθηκε τό 1888 καί πέθανε τό 1935 διαλυμένος ἀπό τόν ἀλκοολισμό σέ ἡλικία 47 ἐτῶν, ἀναφέρομε ὅτι ὑπῆρξε ἐνθουσιώδης μέ τόν ἐσωτερισμό, τόν ἀποκρυφισμό, τόν ἑρμητισμό, τήν ἀριθμολογία καί τήν ἀλχημεία. Ὑπῆρξε λάτρης τοῦ νεοπαγανισμοῦ, τῆς θεοσοφίας καί τοῦ ροσιτρουσιανισμοῦ καί ἄμεσος συνεργός τοῦ γνωστοῦ σατανιστή καί ἀποκρυφιστή Aleister Crowley, ὁ ὁποῖος κατεδικάσθη στήν Ἰταλία γιά τελετουργικές δολοφονίες γυναικῶν.
Ὁ Πεσσόα μετέφρασε στά πορτογαλικά τό ποίημα τοῦ Crowley «Hymn to Pan». Εἶναι γνωστό ὅτι ὁ σατανιστής Aleister Crowley ἀνῆκε στό ἑρμητικό τάγμα «Χρυσή Αὐγή» τοῦ ὁποίου ἱδρυτικό στέλεχος ἦταν ὁ Ἰρλανδός ποιητής W. B. Yeats, τό ὁποῖον ἀναφέρει ὁ Γ.Γ. τοῦ Λαϊκοῦ Συνδέσμου Χρυσή Αὐγή κ. Ν. Μιχαλολιάκος στόν πρόλογο τοῦ βιβλίου τοῦ Ὀδυσσέως Πατεράκη, ἐκδ. Ἐλεύθερη Σκέψις 1982, «Τό ἀστραφτερό σκοτάδι τοῦ ἑωσφόρου - Ἐθνική τῶν Ἑλλήνων Θρησκεία».
Ἰδιαιτέρας μνείας πρέπει νά τύχη τό γεγονός ὅτι ὁ ἴδιος
ὁ κ. Ν. Μιχαλολιάκος στήν ποιητική του συλλογή «Ἡ ἐξομολόγησις ἑνός ἐθνικοῦ», ἐκδ. Νέα Σπάρτη, πού ἀνετυπώθη τό 2008 ἔχει καί αὐτός ὕμνο στόν Πάνα, ὅπως ἀκριβῶς ὁ Aleister Crowley, τοῦ ὁποίου τόν ὕμνο μετέφρασε στά πορτογαλικά ὁ Πεσσόα.
Τά συμπεράσματα στούς ἐκλεκτούς ἀναγνῶστες καί γιά τό θεατρικό ἔργο καί γιά τόν συγγραφέα του.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πειραιως Σεραφειμ
Ασε τον Μιχαλολιακο.
Αμα τα 'χεις κανει τατσι-μητσι-κοτσι με τους εβραιους, χεσε θεατρο και κατουρα παρασταση.




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Αφού παρακολουθείς την ιστοσελίδα της ΧΑ, γιατί δεν παραθέτεις και την απάντηση; http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-onoma-chrush-augh-o-satanismos-kai-mia-apanthsh-sthn-lasph
Τι δημοσιογράφος είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Καρφι στο ματι ολων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...μονο και για αυτο μπραβο της....

Ανώνυμος είπε...

Ναζίδες, παγανιστές, δωδεκάθεοι, ο δούρειος Ιππος τού Ισλάμ...

όργανα τής ΝΤΠ γιά την καταστροφή τού Ελληνισμού....

Δυστυχώς οί υμνητές τών τουρκοτσάμιδων SS καί τών βουλγαροχιτλερικών συμμάχων τους

πού κατέσφαξαν τόν Ελληνισμό τής Ηπείρου καί της Μακεδονίας,ψηφίζονται από εθνικιστές....





Ανώνυμος είπε...

@0:9:26

Οσο και να προσπαθεις ο κολλαγονος ειναι πολιτικα πεθαμενος.
Μυλοξυδο λοιπον...αδυνατιζει κιολας.

Ανώνυμος είπε...

@ εβραιομπλσεβικο Πέμ Οκτ 26, 09:26:00 μ.μ.

Πισω στην συναγωγη σου εβραιοσκυλο.
Ακομα και πεθαμενο τον τρεμετε.
Χεζεστε πανω σας αμα ακουτε το ονομα Χιτλερ.
Ελληνοφωνε ρουφιανε κατσαπλια.





Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Δοξαιος είπε...

Διάβασα την απάντηση της Χρυσής Αυγής.
Τυχαία ο Μιχαλολιάκος αναφέρει τον Γεϊτς, τυχαία έγραψε ποιήμα στον Πάνα, τυχαία ονόμασε το κίνημα Χρυσή Αυγή.
Επίσης τυχαία ο Γερμενής είναι σε μπλάκ μεταλ συγκρότημα με σατανιστικούς στοίχους.
Το οτι έχει αυτό το παρελθον η Χ.Α. είναι κακό.
Το οτι δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει, όταν γιγάντωσε απο το 2010, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο σεβασμιοτατος Μητροπολιτης Πειραιως, κος. Σεραφειμ.

Μπορει να μας ενηνερωσει η δαδα, στο λογοτυπο, του πολιτικου φορεα, ΝΔ, ποια ερμηνεια εχει;;


Αφου ξερει να αναγνωριζει συμβολα τα οποια προερχονται απο τον "κοσμο" του αποκρυφισμου κι τις διαφορες "δοξασιες" τοτε θα ειναι κατατοπισμενος κι για αυτο το συγκεκριμενο συμβολο, την "δαδα" στο λογοτυπο της ΝΔ.

Το ιδιο ισχυει και για τα καμπαλιστικα συμβολα που χρησιμοποιουν τα πολιτικα κομματα, Συριζα & ΚΚ€ & πασοκ.
π.χ.
Το χρωμα κοκκινο στην σημσια του κομμουνισμο, το ιδιο για το χρωμα μωβ, το ιδιο για το αστερι κι τον αναφυομενο μισο "ηλιο".

Εαν θελει ο σεβασμιοτατος να "ξεσκεπασει" ονοματα κι καταστασεις ας αρχισει με την ακρως ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ δηθεν εορτη αυτη των "επτα μακκαβαιων", η οποια εορταζεται στις 1η Αυγουστου.
(Γιατι προσπσθουν να δεσουν ιουδαικες δοξασιες με τον Χριστιανισμο - ποια εινσι η σημασια της εορτης ονομαζομενης "χανουκα".
Βεωαιως ας ενημερωσει ο σεβασμιοτατος Μητροπολιτης τον Ελληνικο Λαο κι ποιμνιο του ΠΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ με ονοματεπωνυμο.

υ.γ.
Κληρικος, ιερεας, επισκοπος, αρχιεπισκοπος και μοναχος που δεν ενημερωνει το ποιμνιο, τους πιστους γιατι υπαρχει η διαχωριση κσι που βρισκεται στις Αγιες γραφες μετσξυ Ιουδαισμου και Χριστου, Χριστιανοσυνης οπως ο Κυριος και Θεος Ιησους Χριστος καθοριζει κι εξηγει πραττει ΠΛΑΝΗ κι ΠΑΥΕΙ να ειναι ιεραποστολος του Λογου του Κυριου μας Ιησου Χριστου.

eksothen

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Πειραιως και Φαληρου Κος Σεραφειμ ομιλει την αληθεια ,τον γνωριζω απο Αρχιμανδριτη στον Ιερο Ναο Αγιας Ζωνης,πυρινοι οι λογοι του εναντιον μασονων και εβραιων,καποιοι αλλοι γιαλατζοι εθνικιστες ταγαρια πρεπει να μην σκυβουν σε κατι ντορες και καμινηδες οβριους και να το παιζουν εθνικιστες,οσο για καποιον κο γερμενη πηγαινει στην κολομβια στο παγκοσμιο συνεδριο σατανιστων για να φερει κουραμπιεδες για τα χριστουγεννα ..ευχαριστω ενας συνελλην καλετζηκος...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, "καλετζηκε" αν ο Πειραιως ειναι κολλητος του Μαρινακη και του Μωραλη τα πιασαμε τα λεφτα μας.


ΥΓ
Καλυτερα στο συνεδριο σατανιστων παρα στην γιαφκα του ισραηλ.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά τώρα, βλέπεις κάποιον να προσπαθεί να αναστήσει πολιτικά τον Καρατζαφέρη; Ούτε ο ίδιος δεν προσπαθεί πλέον!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεραφειμ Μετζελοπουλος,
Μητροπολιτης Πειραιως,καλυτερα να μιλαει λιγοτερο και να ασχολειται με το ποιμνιο του περισσοτερο.Ποιος σοβαρος ανθρωπος του Θεου θα δηλωνε ανερυθριαστα οτι ψηφισε Καμμενο("γιατι ειναι καλο παιδι"),τον πολιτικαντη που στηριζει μια ανθελληνικη αντιχριστιανικη κομμουνιστικη κυβερνηση αθεων;Και ο Σεραφειμ Μετζελοπουλος ΔΗΘΕΝ καταγγελει αυτους τους οποιους στηριζει! Προσπαθωντας να πατησει σε 2 βαρκες ταυτοχρονα,απο τη μια δηθεν καταγγελτης των εβραιομασωνων και απο την αλλη χρυσωνει το χαπι επιτιθεμενος στη Χρυση Αυγη,ωσαν η Χρυση Αυγη εφερε την καταστροφη στη χωρα,διωκει τον χριστιανισμο και την Εκκλησια και τους Ελληνες και ολα.
Ο Σεραφειμ Μετζελοπουλος εχει χασει πασα σοβαροτητα και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η προσωπικη του προβολη,ειναι ενας καμερολαγνος χειροτερος και απο την Λουκα.
Οσο για τους απο πανω ψευτοεθνικιστες προβοκατορες:Μονο μπλα μπλα μπλα,η ΧΑ αυτο ο Γερμενης το αλλο...Εσεις(ή εσυ γιατι μπορει να εισαι ο ιδιος),τι ειστε τελος παντων;;; Για να αποφευγευτε να προτεινετε κατι, παει να πει οτι ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ να το πειτε γιατι θα γελασει μαζι σας και το παρδαλο κατσικι!
Οποτε: Μυλοξυδο, που κανει καλο στα νεφρα ειναι διουρητικο και αποβαλλει τις τοξινες...

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν καταλαβαινουν οι οπαδοι της ΧΑ οτι το κομμα τους καηκε πρωιμα????? Κατασκευασμα της ΕΥΠ ηταν αλλωστε για να μντρωσει τους "θυμωμενους" πατριωτες.....Λες και δεν υπαρχουν πατριωτες αλλων πεποιθησεων ..... Το προβλημα κυριοι δεν ειναι ο Αχμετ και ο καθε Αχμετ αλλα αυτοι που κρυβονται πολυ ψηλα και για αυτους κουβεντα δεν βγαλατε. Ουτε πλακωσατε κανεναν στο ξυλο.....Τσαμπα μαγκιες χωρις αποτελεσμα.....

Ανώνυμος είπε...


Στις 3 τελευταίες σειρές του διαλόγου του Πλάτωνα, «Φαίδρος», που έχει ως θέμα τον έρωτα, ο Σωκράτης απευθύνεται προς τον Πάνα, και κάνει μια προσευχή. Λέει: Θεέ Πάνα, δώσε μου την εσωτερική ομορφιά της ψυχής, την αρμονία με όλα τα έξω, και να μη λογαριάζω το χρήμα ούτε να το έχω. (σ.σ. Ω φίλε Παν, έλεγε. Διότι οι Έλληνες ήταν φίλοι με τους Θεούς. Όχι δούλοι τους)

Το συμπέρασμα του Ρωμιού: Ο Πλάτων και ο Σωκράτης ήταν ....σατανισταί.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Σεραφείμ έκανε αγωγή κατά των μασόνων στα δικαστήρια και ζήτησε το κλείσιμο του Τεκτονικού Ιδρύματος. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής τι έπραξε κατά της μασονίας;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τωρα εκανε στους μασωνους τη μουρη κρεας ο Σεραφειμ.Ασε μας ρε φιλε!
Και αν Χρυση Αυγη εκανε μηνυσεις και αγωγες τι θα γινοταν;;; Εδω στην Τατιανα εκανε ο Λαγος και ουτε γνωριζουμε ποτε θα εκδικαστει! Μονο κυβερνηση αν γινει θα κλεισει τις Στοες με νομο.Ειδαλλως δεν προκειται να κλεισουν στον αιωνα τον απαντα.
Σοβαρευτειτε! Αυτα τα επιχειρηματα ειναι φαιδρα και δεν κανουν τιποτα εναντιον της Χρυσης Αυγης,ουτε καν τσιμπημα κουνουπιου λεμε!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

"Καλετζηκος" απαντω, εχουμε κολλητους τους βαγγεληδες τουρκογλου και μωηση και μορρις για να τους μαδαμε και να φτιαχνουμε ναους..Οσο για το καλυτερα σατανιστες,ρωτησε τον ασημακη κατσουλα νο2 που ειναι τακιμι του μπιμπι απο το ισραηλ...

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε μία σουρεαλιστική εποχή και εξηγούμαι...
Κάποιοι ΦΛΩΡΟΙ-ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ-"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" κράζανε ότι η ΧΑ ήταν ακραία, όταν έβγαινε στα πεζοδρόμια, την ίδια στιγμή που αυτοί κρύβονταν στα καταφύγιά τους και τρώγανε φάπες από αναρχομπολσεβίκους σε σχολεία, πανεπιστήμια, πόλεις και χωριά...!
Τώρα που η ΧΑ, αρθρώνει και "πολιτικό" λόγο πέραν του "ακτιβισμού", οι ίδιοι ανεκδιήγητοι ΦΛΩΡΟΙ, την εγκαλούν ότι έχει χάσει τον "ακτιβισμό" της...!
Αν μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο, κοπιάστε! Αλλιώς ΣΚΑΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και ένα ακραίο DEATH τραγούδι από τους WATERBOYS που λέγεται THE PAN WITHIN...
https://www.youtube.com/watch?v=mxGKnmgaYtI
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!
Υ.Γ. ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μια απορία: Ο "ακτιβισμός" της Χρυσής Αυγής, γιατί ποτέ δεν στράφηκε κατά των μασόνων; Αντί να κάνετε τόπι στο ξύλο έναν φτωχό λάθρο, γιατί δεν κάνατε τόπι στο ξύλο τον Μέγα Διδάσκαλο της Στοάς; Και επίσης, γιατί δεν έχετε πειράξει ποτέ ούτε τρίχα Εβραίου;

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε φίλε που θα κλείσει η Χρυσή Αυγή τις Στοές άμα γίνει κυβέρνηση... Για αυτό ο Κασιδιάρης έβαλε τον μασονο-Γούδη στο ψηφοδέλτιο του; Και γιατί δεν το λέει αυτό στο πρόγραμμά της, όπως λέει ότι θα απελάσει τους λάθρο; Μια τέτοια αναφορά μόνο ψήφους θα της έφερνε. Κι όμως δεν το κάνει... Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνα
εχεις καταντησει βαρετος αναλωνεσαι στα ιδια και τα ιδια.
Καλα εκανε ο Κασιδιαρης και πηρε τον Γουδη που εφερε ψηφους.
Καλα κανει και δεν λεει στο προγραμμα της τιποτα παραπανω απο οσα πρεπει.
Οι ψηφοι δεν θα ερθουν για ζητηματα μασωνιας αλλα απο τα προβληματα της καθημερινοτητας.
Ουτως ή αλλως εσυ δεν ψηφιζεις Χ.Α., τι μας σκοτιζεις τον ερωτα;

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνισταρα
δεν εισαι σε θεση να υποβαλλεις ερωτησεις ως κατηγορος.Παριστανεις οτι εισαι κατα των μασωνων οταν το ΚΚΕ:
Συνετρωγε με τους μασωνους εκδοτες στις επαυλεις τους δεχομενο τις εντολες τους(1987)
Συνεταιριστικε με την εβραϊκη οικογενεια των Μητσοτακηδων
Ειχε στις ταξεις του την εβραια Δαμανακη(πιθανων πρακτορας της CIA οπως δειχνει η μετεπειτα διαδρομη της υπο "υψηλη προστασια",αλλωστε παντα το ΚΚΕ ηταν τιγκα στους χαφιεδες και πρακτορες)
Οποτε:Ουστ απο δω κομμουνια που γραφετε μονο για να γραφετε,ο ρολος που σας εχει δωσει ο εβραιος σκηνοθετης ειναι ανθελληνικος βρωμικος.Φαγατε τα ντολμαδακια της Μαρικας και τα βρηκατε νοστιμα!
Ου να χαθειτε ξεφτιλες!
Κοιταχτε ποιοι κανουν κριτικη στη Χρυση Αυγη...οι κουκουεδες τα τσιρακια του σαπιου Καθεστωτος των Στοων και των ιουδαιων.
Τσου ρε Λακη-εβραιομασωνοκομμουνιστη!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι καλός στο να ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα, απάντηση όμως επί της ουσίας δεν δίνεις. Γιατί οι αντρειωμένοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν πειράξει ποτέ ούτε τρίχα Εβραίου ή μασόνου;

Ανώνυμος είπε...

Τι ψήφους έφερε ο Γούδης στη Χρυσή Αυγή; Τους ψήφους του ΚΙΣ και της Στοάς;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι θα πανε φυλακη βλακα!
Μα ποσο πιθηκας εισαι τελος παντων;;;
(Και αν χτυπησουν εβραιο ή μασωνο τι θα γινει;
Ο ιουδαϊσμος χτυπιεται πολιτικα και οχι με street fight,διεστραμμενο κομμουνι.Να προτρεπεις τους φιλους σου να χτυπανε εβραιους παναθλιο υποκειμενο).
Υ.Γ
1) Η Χρυση Αυγη κανει νομιμο πολιτικο αγωνα,σπεκουλαδορε εαμοβουλγαρε.
2)Για να σε παρουν σοβαρα ως συνομιλητη πρωτα θα ασκεις κριτικη στις πομπες του ΚΚΕ,τον προπαγανδιστη του κομμουνισμου και τον συκοφαντη της Χ.Α. να τον παριστανεις στο ακροατηριο σου στα ζαβα της ΚΝΕ.Εδω μεσα εισαι εκ φυσεως και εξ ιδιοτητος κατηγορουμενος.
3)Εχεις αντερα να απαντησεις για την ντροπη του ΚΚΕ την τετραετια 1986-90;Μιλα ρε για την οικουμενικη με πρωθυπουργο τον Ζολωτα ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ,κυβερνηση που στηριξε το...Κομμα του Λαου!!!
Και πες μας τον βαθμο του Ζολωτα στη Στοα.Αν δεν γνωριζεις να απευθυνθεις στον Περισσο για ενημερωση,συνεργαζεται απο ανεκαθεν με τους Μασωνους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι πολύ ανόητη υπεκφυγή. Γιατί, όταν οι αντρειωμένοι της Χρυσής Αυγής χτυπάνε έναν ξεμοναχιασμένο λάθρο ή κάνα φοιτητάκο δεν πάνε φυλακή; Η πείρα έχει δείξει ότι πάλι πάνε φυλακή. Άρα δεν είναι αυτός ο λόγος που η Χρυσή Αυγή δεν ακουμπάει τους Εβραίους και τους μασόνους...

Κατά τη γνώμη μου, είναι ο ίδιος λόγος που οι αναρχικοί δεν πειράζουν τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων... Τα ίδια αφεντικά έχετε...

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος Δευ Οκτ 30, 03:58:00 μ.μ.
Συμφωνώ, η ΧΑ είναι υποκινούμενη...!
Δείξε το δρόμο της αντίστασης Μεγάλε Τιμονιέρη και θα σε ακολουθήσουν όλοι οι Εθνικιστές!
Μέχρι τότε όμως σκύψε να φιλήσεις το χέρι του Σεραφείμ, ψήφιζε Κούλη και άσε το πληκτρολόγιο (και τη λογική μας) στην ησυχία τους...