4/4/24

Η Αχαρνών έχει δυο πεζοδρόμια. (Σοφόν το σαφές)

 

Πριν τρία χρόνια, ο Ζώης και  εγώ πιάσαμε τον χώρο απέναντι από τα «Κεντρικά» της Στοάς, στην Αχαρνών, και σηκώσαμε ένα πανό που έγραφε ότι για ΟΛΑ τα  δεινά των Ελλήνων εδώ και 200 χρόνια,  για την Δολοφονία του Καποδίστρια, τις καταστροφές και τις προδοσίες  ευθύνονται η Στοά του Λονδίνου και τα τέκνα της στην Ελλάδα. Τρία Χρόνια στεκόμαστε μόνοι μας, παρέα με τους φίλους μας από το Κίνημα 21 που συμφωνούσαν μαζί μας.

Αυτές τις ημέρες εμφανίστηκε στην Αχαρνών και ένας  «νεόκοπος πολιτικός». κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε «δεν είμαι  μασόνος».

Αλλά, ο κύριος αυτός δεν ήρθε να σταθεί   από την πλευρά του δρόμου «απέναντι από την Στοά».

 Πήγε και στάθηκε «απέναντι από εμάς».

Το πρόβλημά του,είμαστε κυρίως εμείς.

 Άλλωστε με την Στοά τόσα χρόνια στα δικαστήρια  θα έχει διασταυρωθεί πολλές φορές.

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσείς αρχίσατε πάλι να τον βρίζετε, πριν τις εθνικές εκλογές το κάνατε με πολύ βαθιά υποννοούμενα, ξέρετε πόσοι τον βρίζουν από την αρχή και ότι σε όλους κάνει μηνύσεις, περιμένουμε να δούμε στο δικαστήριο αν θα εννοούσατε αυτόν ή κάποιον άλλον όπως ο Κολυβάς, κακός σύμβουλος ο Κολυβάς Σπύρο.....

Ανώνυμος είπε...

Εσείς είχατε και τις παρέες σας από το Κίνημα 21, κύριε Χατζαρα, όταν σηκώνατε πανό απέναντι από την στοά στην Αχαρνών. Άλλοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ τσιράκια της στοάς στην σκληρή καθημερινότητα, τί να πουν; Που δεν έχουν και κανένα αποκουμπι σε δικηγόρους και τίμια δικαιοσυνη. Σου έχουμε πει τι τραβάνε κάποιοι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι από έναν ρουφιανοπατριωτη-ρουφιανογιαννη σουλατσαδορο της στοάς. Για αυτούς σαν και δαυτον, σαφές είναι μόνο η εξυπηρέτηση του προσωπικού συμφέροντος. Σαφές το συμφέρον και το...2+2=5!!