4/4/24

Ο Κορυφαίος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση για την δίμηνη αργία που του επέβαλε το ΛΟΑΤΚΙ παρασκήνιο, η οποία περιέχει πλήθος στοιχείων για τον Μάκη που πήγε ντυμένος γυναίκα στην κατάταξη στην Σπάρτη, για πωλήσεις τίτλων εντύπων έναντι εκατομμυρίων και υπόσχεται συνέχεια . Ο κ. Κούγιας θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του προσφεύγοντας στο ΣΤΕ για την ακύρωση και την αναστολή της ποινής που του επέβαλε ο ΔΣΑ.

 

Αναλυτικά, ο κ. Αλέξης Κούγιας αναφέρει τα εξής:

 

Αυτές οι δυο «Φιλιππινέζες», της δήθεν «δημοσιογραφίας», ο Τριανταφυλλόπουλος με το απολυτήριο Ι5 μετά από 11 λιποταξίες, όταν δήθεν σπούδαζε στην Ιταλία γιατρός, χωρίς να έχει τελειώσει το πρώτο έτος της ιατρικής, και ο οποίος στο τέλος για να μην υπηρετήσει σε ηλικία 32 χρονών, εμφανίστηκε στη Σπάρτη ντυμένος γυναίκα με ψηλοτάκουνα και, όταν του είπαν ότι υπηρετεί, επετέθη στον συνταγματάρχη, για να τον χτυπήσει, και δέχτηκε να τον κλείσουν στο Δρομοκαΐτειο, για να πάρει απολυτήριο Ι5, αλλά και ο Φιλιππάκης που για τους προσωπικούς λόγους που ο ίδιος γνωρίζει και δεν μπορεί να τους ξεπεράσει, όπως δεν μπορεί να ξεπεράσει και ότι ως νομικός σύμβουλος της ΑΡΓΟΣ, ιδιοκτησίας πλέον Μαρινάκη, του έκοψα την προνομιακή διανομή με επιταγές 8μηνου, έχουν ξεσαλώσει από χθες, γιατί με απόφαση του πειθαρχικού οργάνου, επειδή, όταν ήμουν στο νοσοκομείο Metropolitan εγχειριζόμενος για καρκίνο, ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον αδελφό του, δημοσιοποίησαν από το site του γραφείου μου, τις χυδαίες αναρτήσεις σε ανοιχτά instagram που έβλεπαν μικρά παιδιά, με τους κάκτους στον πρωκτό αλλά και άλλα αριστουργήματα με φρούτα σε απόκρυφα μέρη του σώματος των δήθεν βιασθέντων από τον Δημήτρη Λιγνάδη, πράξεις για τις οποίες αθωώθηκε αμετάκλητα, ο ΔΣΑ με πίεση του λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ που κυριαρχεί πλέον και στο Μαξίμου (είναι γνώστη η αντιδικία μου, όπως επίσης και η αντιδικία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον άνθρωπο που τον παρακολουθούσε μέσω του predator και τον ελέγχει η Δικαιοσύνη, πρώην άρχοντα του Μαξίμου και αφεντικό των Πατέλη και Σκέρτσου, γνωστού του πρώτου για τις ιδιαιτερότητες του, ανιψιό του κου Μητσοτάκη Γρηγόρη Δημητριάδη) με τιμώρησε με δίμηνη απόχη από το λειτούργημα μου, το οποίο ασκώ καθημερινά επί 50 χρόνια σε όλα τα Δικαστήρια σε όλη την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα ο ΔΣΑ μου έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο, αφού αυτή η δίμηνη τιμωρία μου συμπίπτει με την απόλυτη ανάγκη να υποβληθώ σε εντατικές θεραπείες λόγω της ασθένειας, από την οποία πάσχω και εξαιτίας της οποίας ούτως ή άλλως θα απείχα από τα Δικαστήρια μέχρι σχεδόν το τέλος Ιουνίου.

Ευτυχώς αυτή η θεραπεία μου συμπίπτει με τις διακοπές του Πάσχα και τις Ευρωεκλογές, οπότε ουσιαστικά θα απέχω από τα δικαστήρια   1 μήνα.

 Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται, είναι η συμμετοχή μου στη δίκη της Folli Follie, όπου είμαι ο μοναδικός δικηγόρος με εξουσιοδότηση του πρώην CFO της εταιρείας, ο οποίος είναι εκ των βασικών κατηγορούμενων, και η δίκη αυτή, η οποία διαρκεί περίπου 2 χρόνια, θα πρέπει να διακοπεί και να διοριστεί νέος δικηγόρος και η δίκη αυτή να ξεκινήσει από την αρχή, ώστε ο νέος δικηγόρος να ενημερωθεί, και θα πρέπει να επανεξεταστούν όλοι οι μάρτυρες, εκτός αν η δίκη αυτή διακοπεί για τον χρόνο, κατά τον οποίο εγώ θα εκτίω την τιμωρία μου.

 Κατά της αποφάσεως αυτής της δίμηνης τιμωρίας θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου προσφεύγοντας στο ΣΤΕ για την ακύρωση και την αναστολή της.

Αλλά πρώτα απ’ όλα η υγεία.

 Αθήνα, 04/04/2024

 

Με εκτίμηση

 Αλέξιος Χ. Κούγιας

 ΥΓ : Τις επόμενες ήμερες θα πληροφορηθεί το πανελλήνιο αυτά που εγώ ξέρω για τον Τριανταφυλλόπουλο από τις υποθέσεις μου και αυτά που εγώ ξέρω για τον Φιλιππάκη επίσης από τις υπόθεσες μου και από μια συκοφαντική ψευτομήνυση που είχε κάνει στον αείμνηστο Παναγιώτη Τζένο, γιατί είχε αποκαλύψει πώς η Espresso που είχε πωληθεί από τον Φιλιππάκη στον, άφαντο από τότε, αχυράνθρωπο Κυριακίδη και είχε κοστολογηθεί περί τα 63 εκ ευρώ, αποκτήθηκε ξανά από τον Φιλιππάκη έναντι πολύ υποδεέστερου τιμήματος, λίγο πριν κατασχεθεί από τη νέα Proton Bank.

 Τότε, κατά σύμπτωση και ο Τριανταφυλλόπουλος, όχι βέβαια γιατί έκανε τίποτα εκβιασμούς στον Λαυρεντιάδη, πούλησε στον αχυράνθρωπο του Λαυρεντιαδη τον Κυριακίδη την εφημερίδα VETO των 4 φύλλων κυκλοφορίας αντί 20 εκ ευρώ, και έτσι απέκτησε και την γνώστη βίλα στην Εκάλη, όπου κατοικεί με προσωπικό 6 ατόμων, ενώ πριν έμενε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Συμβουλή: μην τα βάζετε με τον Αλέξη Κούγια, γιατί όποιος τον αδίκησε, είτε στο επάγγελμά του, είτε στην προσωπική του ζωή, είτε στο ποδόσφαιρο, καταστράφηκε.

 Δυστυχώς για εσάς όλους που δεν έχετε καταλάβει ότι όλη σας η ζωή είναι μια μέρα δική μου, είμαι ένας ευτυχισμένος και γεμάτος άνθρωπος, εμένα δεν με κρατάει κανείς και για τίποτα.

Ο κ. Κούγιας για να σπάσει την βαρυτητα της ανακοινώσεως του προσέθεσε και μερικά αθλητικά υστερόγραφα 

 


Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κ. Κούγιας γνωρίζει και τοποθετεί δίπλα-δίπλα το Πατέλι με την ΜΠΕΛΕΜΗ Σκερτσάτη στην ανακοίνωση του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης ; Αυτός που τινάζεις το πέτο σου, μόλις ακούσεις τ' όνομα ; Ι5 το μωρό μου ; Ανίκανος να πιάσει όπλο και να βλάψει τον συνάνθρωπο ; Τι τρυφερός σοσιαληστής ! Έβγαζε και τα άπλυτα, και τα πλέναμε εμείς οι ξύπνιοι, έ ; Του έμεινε η βρώμα τους δυστυχώς.

24 Μαΐου 1854. Η Αγγλογαλική κατάληψη των Αθηνών και οι «Μπατριώτες» συνεργάτες της κατοχής

 Τέσσερα χρόνια μετά τα «Παρκερικά», οι Αγγλογάλλοι επιτέθηκαν και πάλι στην Ελλάδα επειδή ο Όθωνας, ευνοούσε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον...