11/4/24

O πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ και του Ομοφυλοφιλικού Προδοτικού Τόξου Εφιαλτάκης Μητσοτακένσκι προσπαθεί αν ξεφύγει από την Κάλπη. Αρνείται ότι η ψήφος του λαού στις εκλογές αφορά Εκείνον και το Σόϊ του. «Θα κριθώ στο τέλος της 4ετίας» , είπε ο Εφιαλτάκης Μητσοτάκενσκι στην στημένη συνέντευξη του, στο πρωϊνάδικο του ΚΑΔΕΝΑ.


 Το «Θα κριθώ στο τέλος της 4ετίας» , αποκαλύπτει την συμφωνία με τους Βελόπουλο, Νατσιό και Σπαρτιάτες και τον στηριξαν και δεν τον έσυραν   σε αναπληρωματικές εκλογές για να κριθεί για τον Νόμο ΛΟΑΤΚΙ που μας επέβαλε.

Μόνο το Κίνημα 21 ζητούσε παραιτήσεις και αναπληρωματικές εκλογές για να κριθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ο Μητσοτάκης και το Προδοτικό Ομοφυλοφιλικό Τόξο από το 85% που διαφωνεί με την Ομοφυλοφιλική Χούντα και τους 177 Ομοφυλόφιλους Βουλευτές.

Ο Μητσοτακένσκι σήμερα αποκάλυψε τον ρόλο του Βελόπουλου του Νατσιού και του Σπαρτιάτη, για την στήριξη του ΝΟΜΟΥ ΛΟΑΤΚΙ και της Ομοφυλοφιλικής Χούντας.

Ο Εφιαλτάλης απάντησε και στο Κίνημα 21, που ηταν το μόνο που ζήτησε την παραίτηση του Μωϋσή Κοεντζόγλου με το ψευδώνυμο Μιχαλης που δεν Προστάτευσε την 28χρονη ως όφειλε  αφού είναι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παρότι κανείς από τα Κόμματα του Κιναιδοβούλιο δεν ζήτησε την Παραίτηση του Υπουργού  ΠΡΟΠΟ, ο Εφιαλτάκης Μητσοτακένσκι είπε ότι « υπάρχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία» και τόνισε, ότι «δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη» και απέδωσε τον θάνατο της 28χρονης που ζήτησε προα=στασία από την αστυνομία σε λάθος. «όλα πήγαν λάθος».

 Όπως και στα Τέμπη.

Αλλά ,οι παπαγάλοι δεν τον ρώτησαν αν ήταν λάθος ο διορισμός του άσχετου και ανίκανου Σαμαρά ως σταθμάρχ. Και δεν τον ρώτησαν αν το Γραφείο του μεσολάβησε στους Ιταλούς για τον διορισμό .

Αναφερθείς στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ο Εφιαλτάκης είπε ότι «ποτέ δεν υπήρξε συγκάλυψη». 

Ανέφερε, ωστόσο, ότι «πιθανώς να είναι μονταρισμένο το ηχητικό»,  λέγοντας  όμως ότι δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση  και «αν έρθει αίτημα για Προανακριτική θα το εξετάσουμε».

 Ο Εφιαλτάκης έθεσε ως στόχο της ΝΔ στις ευρωεκλογές το προηγούμενο ποσοστό της, ενώ απάντησε και στο αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη για πρόωρες εκλογές: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2027», σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει κάλπες ενώ ξέρει ότι θα είναι δεύτερος.

 «Κασσελάκης και Βελόπουλος θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο» είπε ο αδελφός της Μητέρας , επισημαίνοντας ότι τα αντισυστημικά κόμματα,  (δηλαδή το ΚΙΝΗΜΑ 21) δεν βοηθούν το πολιτικό σύστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...