15/4/24

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»


ΜΟΣΧΑ.
Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ, δήλωσε  στο TASS,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικά με την ανάγκη να νικήσουν τη Ρωσία πρέπει να θυμούνται ότι έχουν να κάνουν με μια πυρηνική δύναμη».

Ο Σεργκέϊ Ριαμπκόφ τόνισε  ότι η Ρωσία έχει επανειλημμένα δηλώσει στο υψηλότερο επίπεδο ότι δεν μπορεί να υπάρξουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο και δεν πρέπει να εξαπολυθεί. Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, η Δύση δεν το καταλαβαίνει αυτό, καθώς «οι υπερ-επιθετικές και ανεύθυνες δηλώσεις» συνεχίζουν να γίνονται και «δημιουργείται η εντύπωση  ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν εκτροχιαστεί,  και πορεύονται με σπασμένα τα φρένα». Ο Σεργκέϊ Ριαμπκόφ, τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια της Ρωσίας» και προειδοποίησε ότι «όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τη δύναμη της Ρωσίας πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με μια πυρηνική δύναμη».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε κι άλλα πιό ευχάριστα στο Ελλάντα : "Mυστική συνάντηση σοκαρισμένων γυναικολόγων στην Αθήνα. Έκρηξη του ποσοστού πρόωρης εμμηνόπαυσης των κοριτσιών στις ηλικίες 25-35 ετών μετά τους εμβολιασμούς COVID-19". Απ' ό,τι φαίνεται, οι ανεμβολίαστες αρ@πίνες, μ@ύρες, ερωτι@ρες, πρόκειται να μας σώσουν απ' το δημογραφικό !

Ανώνυμος είπε...

Σε κουτσα αλογα στηριζεται ο κοντος. Ειναι γνωστο πως η λοβοτομη στη Δυση (βαλε μεσα Ιαπωνια και Ν. Κορεα) εχει χτυπησει κοκκινο, οποτε λογικο ειναι να μην καταλαβουν τι θελει να τους πει.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, είδες τι έκανε ένας Ρώσος φαρσέρ; Έκανε τηλεδιάσκεψη με τον Μαργαρίτη Σχοινά και τον Μπάχ, τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής! Δεν πήραν χαμπάρι τίποτα, τους πήρε και τα σώβρακα…

https://www.helleniscope.com/2024/04/13/hilarious-russian-pranksters-vovan-lexus-ridicule-ioc-president-bach-and-margaritis/

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...