20/8/24

Οι Ρώσοι βρήκαν στο Κούρσκ εκτελεσμένους αμάχους που πυροβολήθηκαν , στο κεφάλι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξ επαφής

 

Ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του «Αχμάτ», υποστράτηγος Άπτου Αλαουντίνοφ δήλωσε επίσης ότι στα κινητά αιχμαλώτων και νεκρών Χαχόλων βρέθηκαν «αναμνηστικές φωτογραφίες», που δείχνουν «μαζικές εκτελέσεις αμάχων στην περιοχή του Κουρσκ από τον ουκρανικό στρατό.
 «Οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι άμαχοι πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ... Αυτά δεν είναι εγκλήματα πολέμου, είναι γενοκτονία», τόνισε.
Από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου, οι κάτοικοι της περιοχής Κουρσκ στράφηκαν στον Ρωσικό Ερυθρό Σταυρό με περισσότερες από 1.500 αιτήσεις για αναζήτηση 779 αγνοουμένων. 111  υποθέσεις  έκλεισαν με την ένδειξη, «Βρέθηκε. Ζωντανός»,

Σύμφωνα με  το TASS, 
 17 Ρώσοι Κάτοικοι του Κούρσκ, έπεσαν θύματα των βομβαρδισμών  από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στις ελεύθερες  περιοχές του Κουρσκ, και 140 μεταφέρθηκαν με τραύματα σε Νοσοκομεία  .75 νοσηλεύονται, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών.

Η  γραμματέας Τύπου του ασκούντος χρέη κυβερνήτη της περιοχής Κουρσκ, Ιρίνα Τολμάτσεβα, δήλωσε ότι 833 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις παραμεθόριες περιοχές την περασμένη ημέρα. 
Συνολικά, 121,000 πολίτες εκκενώθηκαν από εννέα περιοχές. Υπάρχουν 84 προσωρινά κέντρα φιλοξενίας στην περιοχή. Άλλα 300 άτομα στάλθηκαν στις περιοχές Tambov, Samara και Saratov με ειδικό τρένο.

Η επιχείρηση των Χαχόλων και του ΝΑΤΟ  στην περιοχή του Κουρσκ έχει σταματήσει και τώρα η ΝΑΤΟϊκη και η ουκρανική διοίκηση βρίσκονται αντιμέτωπες με μια επιλογή: Να συνεχίσουν να συγκεντρώνουν δυνάμεις στα κατεχόμενα εδάφη ή να προσπαθήσουν να δώσουν ένα νέο και «κύριο χτύπημα» προς άλλη κατεύθυνση.

Η αμερικανική «Forward Observation Group» επιβεβαίωσε την παρουσία μισθοφόρων της ς στην περιοχή Κουρσκ με ,ια φωτογραφία δημοσιεύθηκε στη σελίδα της αμερικανικής «Forward Observation Group» στα κοινωνικά δίκτυα.

- Σήμερα τα ξημερώματα, άνδρες της 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας σταμάτησαν με επιτυχία την επίθεση των Χαχόλων στο  Κουρσκ, καταστρέφοντας σημαντικό μέρος της φάλαγγας. Οι Χαχόλοι έχασαν εννέα τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων αμερικανικών τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού «Στράϊκερ»  Stryker, ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού «Κόζακ» και αμερικανικών «Χάμβι» .Ένας λόχος της 82ης Ανεξάρτητης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών  καταστράφηκε , και αρκετοί Ουκρανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν. Επιπλέον, ο ρωσικός Στρατός κατέλαβε  σε καλή κατάσταση - δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού «Στράϊκερ»  , ένα καναδικό τεθωρακισμένο αυτοκίνητο «Ρόσελ Σένατορ» και ένα αμερικανικό όχημα κατά των ναρκών «Cougar».

-Νωρίτερα, ρωσικά ελικόπτερα Mi-28NM κατέστρεψαν  εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Κουρσκ.

«Η πτήση πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας γυαλιά νυχτερινής όρασης, καθώς και μια νέα συσκευή θερμικής απεικόνισης, η οποία σας επιτρέπει να χτυπήσετε τις καθορισμένες συντεταγμένες όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Μετά τη χρήση αεροπορικών όπλων, τα πληρώματα επέστρεψαν με ασφάλεια στον τόπο αναχώρησης», πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας.

1 σχόλιο:

σαμπστανς είπε...

Το Κουρσκ παντως χαντζαρα ειναι κ κοντα απο το Κιεβο κ ποσο δε μαλλον 'κοντα' κ απο τη Μοσχοβα... αμφιβαλλω δλδ αν εχουν ψιλο-ιδεα εστω κ γεωργραφικη οι αναγνωστες σου. ως παρατηρηση.

Οι δουλειές των Μητσοτακένσκι, των χρηματοδοτών , των εργολάβων και των μεταπρατών για να συνδεθεί το Ισραήλ με την Ευρώπη μέσω Κύπρου και Κρήτης

 ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΙΝΑΞΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΠΩΣ ΤΙΝΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΌ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ Η Ελλάδα και η Κύπρος υπέ...