26/6/10

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Γιωργάκη πρόσεχε γιατί δεν θα προλάβεις να φύγεις, ούτε από την ταράτσα της Αμερικανικής Πρεσβείας με ελικόπτερο.

Η Ελληνική αντίσταση στην εβραϊκή τοκογλυφική επίθεση της συμμορίας Goldman Sachs , Deutsche Bank κλπ θα ήταν καταστροφική για τους Εβραίους και λυτρωτική για μας και τους λαούς του Πλανήτη. Γι' αυτό έβαλαν στη μέση το ΔΝΤ, σαν "χωροφύλακα". Τροχονόμος του ΔΝΤ ο Εβραίος Giorgo.(Διαβάστε την ανάλυση του Παν.Τραιανού, αξίζει τον κόπο)
Ο Εβραίος Τρισέ ξεκίνησε την επίθεση εναντίον των ελληνικών ομολόγων μόλις ο Εβραίος Giorgo ή Γιωργάκης ανέλαβε την εξουσία . Τον υποβοήθησε ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος μέσω της Moodies "υποτίμησε" την ελληνική πιστοληπτική ικανότητα. Ξωπίσω όρμηξαν και θησαύρισαν οι γνωστοί Εβραίοι κερδοσκόποι τύπου Σόρος, Goldman Sachs κλπ.. Τα εβραϊκά "σκυλιά" της κερδοσκοπίας με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ "διαβάλουν" την Ελλάδα διεθνώς, για να την απομονώσουν και να σκεπάσουν το μαζικό έγκλημα. Και να σκεφθεί κανείς ότι η Ελλάδα μπρος σε Ιρλανδία, Ολλανδία, Βρετανία είναι οικονομικά εύρωστη. Στόχος τους ο μεγάλος ελληνικός πλούτος και ο πολιτισμός της.
Αυτοί οι Εβραίοι μεγαλοαπατεώνες είναι τα πραγματικά αφεντικά του Εβραίου Giorgo ή Γιωργάκη. Που από VLAKA τον έχρισαν πρωθυπουργό. Ο πολιτικός απατεώνας πρωθυπουργός έλεγε: "Χρήματα υπάρχουν". "Αυξήσεις θα δώσουμε". "Τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα θα προστατεύσουμε". Και οι δικοί μας αχυράνθρωποι 'βολευτές' στοιχίθηκαν πίσω του για το λουφέ.
Αυτοί οι διεθνείς "μαστροποί" και οι εγχώριοι δωσίλογοί τους μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Γιατί; Διότι οι ίδιοι άνθρωποι, που μας δάνειζαν ως τοκογλύφοι, είναι οι ίδιοι που μας ελέγχουν μέσω του ΔΝΤ και οι ίδιοι που στοιχιματίζουν για την χρεωκοπία μας.
"Προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία". Όποιος πολιτικός το έχει υπογράψει αυτό, θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα ως Πραξικοπηματίας, με συνοπτικές διαδικασίες.

Για να μην συμβεί αυτό, οι πονηροί Εβραίοι τοκογλύφοι επιχείρησαν —και μέχρι στιγμής δείχνουν να το καταφέρνουν— να μεταβιβάσουν τις ελληνικές υποχρεώσεις σε έναν Διεθνή Οργανισμό, όπως είναι το ΔΝΤ. Γιατί; Για να αποκρύψουν την απάτη τους: Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας δάνειζαν ως τοκογλύφοι, είναι οι ίδιοι που υποσκάπτουν την οικονομία μας, τα Εθνικά μας θέματα και που μας ελέγχουν τώρα μέσω του ΔΝΤ .
Για να αντιληφθεί ο λαός το μέγεθος της απάτης με την αρπαγή της ψήφου του, ας μετρήσει τους υπουργούς που όρισε αυτός, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τα γυμναστήρια .

• Πρωθυπουργός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου …της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
• Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είναι ο Πάγκαλος …επίσης μέλος της ίδιας Λέσχης.
• Υπουργός Εξωτερικών είναι ο George Papandreou …της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
• Υπουργός Εθνικής Οικονομίας είναι ο Παπακωσταντίνου …της ίδιας Λέσχης.
• Υπουργός Οικονομικών είναι η Λούκα Κατσέλη, της ίδιας Λέσχης.
• Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος "αρνείται" ιδιαίτερα φανατικά, αλλά χωρίς να πείθει κανέναν ότι δεν υπήρξε μέλος της Λέσχης.
• Υπουργός της δια βίου ηλιθιότητας, που απειλεί την εθνική μας "συνείδηση", είναι η Διαμαντοπούλου …της ίδιας Λέσχης.
* Οι υπόλοιποι από τα γυμναστήρια και τα σαλόνια.
Πως λοιπόν αυτοί θα συμμερισθούν τον Ελληνικό λαό και θα στηρίξουν τα εθνικά θέματα αφού υπακούουν σε ξένα αφεντικά; Ο έγκριτος αναλυτής κ. Παναγιώτης Τραιανός προτείνει και εμείς συμφωνούμε ;

• ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.
• ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΚΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
• Να σταματήσει άμεσα η αυθαίρετη μετατροπή των χρεών μας προς τους τοκογλύφους σε χρέη προς τους λαούς.
• Τα χρέη των Ελλήνων να παραμείνουν απειλή για τα υπερκέρδη των τοκογλύφων και να μην γίνουν απειλή για τις συντάξεις των λαών.
• Να γίνει το ελληνικό ζήτημα η αφορμή, για να εξεταστούν από την αρχή τα χρέη όλων των λαών απέναντι στους μονίμως ίδιους τοκογλύφους.

Είναι δυνατόν να υποφέρουν δισεκατομμύρια ανθρώπων και δεκάδες κρατών από τα απεχθή τους χρέη σε μια ολιγομελή εβραϊκή συμμορία; Είναι δυνατόν να μην αντιδρούν; Τι φοβούνται; Θα τους κάνουν "ντα" οι Εβραίοι;
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά για όλους. Είτε μιλάμε για τη μικρή Ελλάδα —που χρωστά 594 διύς— είτε μιλάμε για την υπερδύναμη των ΗΠΑ —που επίσης χρωστά στους ίδιους ιδιώτες 14 τρις— ισχύουν τα ίδια. Οι λαοί πρέπει να τους ρίξουν "πιστόλι". Δεν πρέπει να τους πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.
Οι ιδιώτες τοκογλύφοι δεν έχουν καμία νομική δυνατότητα να απειλήσουν τους λαούς με κάτι παραπάνω από …έναν βίαιο "αερισμό" των χαμηλότερων μερών των γεννητικών τους οργάνων.
Για τους ιδιώτες τοκογλύφους ισχύει το γνωστό ...ας πρόσεχαν.
Γιωργάκη "Μπορείς να εξαπατάς λίγους για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα". Τώρα είσαι γυμνός! Και πρόσεχε γιατί δεν θα προλάβεις να φύγεις, ούτε από την ταράτσα της Αμερικανικής Πρεσβείας με ελικόπτερο.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
http://amphiktyon.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα εσύ που κυκλοφορούσες μέσα στο Πασοκ τόσα χρόνια είχες δεί ποτέ τον Παπαεβραίου να τρώει χοιρινό.
Γιατί αν τρώει είναι μόνο Παπαιεχωβάς σαν την Βουλγάρα την μάνα του.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Ουάσινγτον
Η αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs καταδικάστηκε το Σάββατο να καταβάλει σχεδόν 20,6 εκατομμύρια δολάρια σε επενδυτές του ομίλου Bayou Group που χρεοκόπησε το 2005, καθώς κρίθηκε ότι έκανε τα «στραβά μάτια» στην απάτη του ομίλου, αναφέρει η αμερικανική Ρυθμιστική Αρχή για τον Χρηματοοικονομικό Τομέα (FINRA) στην ιστοσελίδα της.

Η απόφαση της FINRA δικαιώνει τους επενδυτές που εξαπατήθηκαν και επλήγησαν από την χρεοκοπία του Bayou Group το 2005.

Οι επενδυτές προσέφυγαν κατά της Goldman Sachs κατηγορώντας την για «απάτη και μη τήρηση των υποχρεώσεών της να ασκήσει έλεγχο απέναντι σε απάτη» διευκρινίζει η FINRA στην ιστοσελίδα της.

πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...