28/6/10

Χαφιεδοσύσκεψη Κατριβάνου με τον Ρουφιάνο του ΤΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρο Κωνσταντίνου για τους ΛΑΘΡΟ/μετανάστες

Ζητούν να πληρώσουν οι Έλληνες για την εξασφάλιση στέγης για τις δεκάδες οικογένειες των «προσφύγων», που κοιμούνται στον δρόμο, ή σε «άθλια καταλύματα»

ΠΗΓΉ http://eglimatikotita.blogspot.com/

Συνάντηση με τον γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπ. Υγείας, Γ. Κατριβάνος, είχαν το πρωί τα μέλη αντιπροσωπείας της κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και της «Ένωσης Μεταναστών Εργατών».
Αίτημά τους είναι η «εξασφάλιση στέγης για τις δεκάδες οικογένειες προσφύγων, που παραμένουν ανέστιες και αναγκάζονται να κοιμούνται στον δρόμο, ή σε άθλια καταλύματα». Οι απαντήσεις του κ. Κατριβάνου στην αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν οι κύριοι Πέτρος Κωνσταντίνου (ο γνωστός του ΤΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ ), Τζαβέντ Ασλάμ και Αμπντουλά Μοχάμετ, κρίθηκαν «αποθαρρυντικές».

Όπως σημείωσε ο γγ, η οικονομική κρίση, το Μνημόνιο και οι επακόλουθες περικοπές περιορίζουν τα περιθώρια κοινωνικής πολιτικής του Υπουργείου.
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι υπάρχουν προγράμματα σε εξέλιξη για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων, κυρίως αστέγους και πρόσφυγες, τα οποία όμως -όπως διαπιστώθηκε στη συζήτηση- δεν είναι ικανά να επαναφέρουν σε λειτουργία χώρους φιλοξενίας, όπως ο Ξενώνας Προσφύγων της Θέρμης. Ο συγκεκριμένος ξενώνας έκλεισε ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του δήμου Θέρμης και ο κ. Κατριβάνος ζήτησε τη συνδρομή των οργανώσεων, ώστε να παύσουν οι αντιδράσεις, που έχουν σημειωθεί από την πλευρά των προσφύγων.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αριθμό των προσφύγων και των οικογενειών, τις ανάγκες των οποίων προγραμματίζει να καλύψει υπό τις παρούσες συνθήκες το Υπουργείο Υγείας, ο κ. Κατριβάνος δεν κατέστη δυνατόν να δώσει συγκεκριμένη απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση, επισήμανε ότι η ευθύνη για την κάλυψη των αναγκών ευπαθών ομάδων (ημεδαπών και αλλοδαπών) μετατίθεται πλέον με τον Καλλικράτη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ωχ οι Δήμαρχοι θα πληρώσουν το μάρμαρο)

Νωρίτερα, έξω από το Υπουργείο είχαν συγκεντρωθεί 22 πολυμελείς οικογένειες Αφγανών (υπάλληλοι του Κωνσταντίνου και σια) προσφύγων και αιτούντων άσυλο, έγκυες γυναίκες, ασυνόδευτοι ανήλικοι, και πρόσφυγες (χα εδώ γελάνε) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, εξαιτίας επιθέσεων στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα...(αν αυτό το πανηγύρι δεν ήταν στημένο από τον Κωνσταντίνου,εγώ θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα)

Η συγκέντρωση έγινε με κύριο αίτημα τον τερματισμό της πληρωμής «του ληστρικού χρέους προς τις Τράπεζες, ύψους 1 δισ. ευρώ την βδομάδα. Έτσι θα βρεθούν λεφτά για τις δουλειές, τις συντάξεις, την Υγεία, την Πρόνοια. Για να έχουμε καλύτερη ζωή στις γειτονιές μας, για να φτιάξουμε ξενώνες για όλους τους αστέγους, ντόπιους και πρόσφυγες» μπλα μπλα μπλα
Ο κόσμος καίγεται και το μ.. χτενίζεται κ. Κωνσταντίνου...
Οι συγκεντρωμένοι κάλεσαν εκ νέου σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, με αίτημα «Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, Ασυλο και Στέγη στους Πρόσφυγες», στις 19.00 της 20ης Ιουλίου, στην Ομόνοια.
Γιατί δεν πάτε να την κάνετε λίγο πιο δίπλα στην Μενάνδρου κοντά στους Νιγηριανούς;Φοβόσαστε;

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ……
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/blog-post_8033.html

17χρονοςΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΒΙΑΣΤΗΣ!

Έναν 17χρονο Μαροκινό συνέλαβαν για κλοπή άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στα Χανία, όταν προσπάθησε να διαρρήξει φορτηγό για να αφαιρέσει φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όμως, προέκυψε ότι ο ανήλικος στις 14 Ιουνίου είχε βιάσει μια 30χρονη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, απειλώντας την με μαχαίρι.

Η παθούσα, μάλιστα, κλήθηκε και αναγνώρισε τον 17χρονο.
Πηγή: cretalive.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ!ΟΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Λαθος διευθυνση πηγατε.στις πρεσβειες σας επρεπε να πατε(ο γενιτσαρος στην αμερικανικη) και εκει επρεπε να σας παραπεμπψει ο γ.γ που εχασε την ωρα του συζητωντας μαζι σας την προοπτικη τελεσης αδικηματος της απιστιας περι την υπηρεσια και καταχρησης δημοσιου χρηματος.αιντε και στα γραφεια του οηε στο συνταγμα να ζητησετε λεφτα.λιγη τσιπα δεν εχετε να ζητατε λεφτα και σπιτια απο ξενους?τις πρεσβειες σας τι τις εχετε?

ρε αμπντουλα και ο γενιτσαρος δεν πατε στον αγυριστο εν τελει?

αιντε κοπροι που θελετε να σας ταισουμε και να σας στεγασουμε κιολας.μηπως θελετε να σας παρουμε και πιπες?

εσεις γιατι δεν ταιζετε εμενα?τι ειστε πιο ξυπνιοι εσεις που θα ματωνω εγω σε φορους για να ταιζω χαραμοφαηδες αλλων χωρων?και εγω θελω αμπντουλα σπιτι να μου δωκεις.

να ερθω να με δειρετε μουφα και εμενα να παρω σπιτι δωρο?

βρε οχι μονο ξυλο,αλλα αν δεν μαζευτειτε θρασιμια τεμπεληδες στη θαλασσα θα σας πεταξουμε να βυθιστειτε με τα πλοια μεσα.

για δες ρε κατι θρασιμια που βρηκαν το μηνα που τρεφει τους εντεκα....

ΡΕ ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

χα,χα!ζοριζονται οι αλλοδαποι και θελουν τωρα που τους κοβει πεινα να ζησουν σε βαρος μας και να πεθανουμε εμεις.ετσι για να τους...ευχαριστησουμε για το καλο που... μας εκαναν τοσα χρονια

στις πατριδες σας κυριες μου και γρηγορα.

στις πατριδες σας.

τα διφραγκα στο ελλαδα τελειωσαν.

do yoυ know απο χρεοκοπισταν τερμα τα διφραγκα;

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...