29/6/10

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (Ο.Δ.ΔΗ.Χ) Ν.Π.Δ.Δ.
Ν.2628-/06/07/98

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 37 10165 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 3338.334 ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΟΝ 210 3338.205

ΘΕΜΑ: Αναλυτική κίνηση για την ΕΚΔΟΣΗ – ΕΠΑΝΑ-ΑΓΟΡΑ – ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ομολόγων, τακτικών ή μη τακτικών εκδόσεων, καθώς και λοιπόν τίτλων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, από 01/01/97 έως 31/12/09,

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ - ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ – Φ.Π.Α., ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΜΙΣΘΩΝ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ,
ΚΑΙ κατόπιν δημοσιεύσεων σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς διαύλους σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ να μας απαντήσετε στα ακόλουθα που μας αφορούν άμεσα, σε σχέση με την γιγάντια διόγκωση του χρέους της χώρας μας.

ΖΗΤΟΥΜΕ:

Την αναλυτική κίνηση για την ΕΚΔΟΣΗ – ΕΠΑΝΑ-ΑΓΟΡΑ – ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ομολόγων, τακτικών ή μη τακτικών εκδόσεων, καθώς και λοιπόν τίτλων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, από 01/01/97 έως 31/12/09, και ειδικότερα:

τα ονομαστικά επιτόκια,
τις λοιπές χρεώσεις,
τις προμήθειες,
τις τακτικές εκδόσεις μεμονωμένων ομολόγων,
και όλα τα έξοδα των πράξεων αυτών τα οποία καλούμαστε να πληρώσουμε.


Επίσης να μας κατονομάσετε:

Τα γραφεία διαμεσολάβησης, τους ανάδοχους των εκδόσεων, και τους διαμεσολαβούντες συμβούλους, καθώς και κάθε πρόσωπο ή φορέα που έχουν εμπλακεί ή συνεχίζουν να εμπλέκονται.

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας απαντήσετε στην παρούσα εντός 20 ημερών από την παραλαβή της, και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο ενέργειά μας που θα ακολουθήσει.
ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο.Δ.ΔΗ.Χ. ΠΕΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΩ.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: