27/6/10

To όντως ΠΑΣΟΚ κατά του «όλου ΠΑΣΟΚ»

Έφθασε ή ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. (Πανελλαδική σύσκεψη της αριστερής πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ).

-Το Κίνημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ανασυντάσσεται κατά του ψευδο-ΠΑΣΟΚ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Το Κίνημα της Λαϊκής Κυριαρχίας επιτίθεται κατά της Χούντας των αγορών.(Που θα τεθούν από την φασιστική σοσιαλ-ληστρική Διεθνή «στην υπηρεσία του πολίτη» !!!!).
-Το Κίνημα της Κοινωνικής Απελευθέρωσης σηκώνει κεφάλι στο ψευδο-ΠΑΣΟΚ της Νέας Κατοχής του ΔΝΤ
-Το Κίνημα που πιστεύει ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι αντιμέτωπο με το προδοτικό λαθρο-ΠΑΣΟΚ του νέο-οθωμανισμού.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Άντε σ. Γιώργο, Πάρε το όπλο σου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία για το μπλογκ VETO 300
Το μπλογκ VETO 300 δεν κρύβει την φιλοκυβερνητική στάση του και την υποστήριξη των απίστευτων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης – ΔΝΤ κατά των εργαζομένων. Το συγκεκριμένο μπλογκ με αναδημοσίευση άρθρων των φιλοκυβερνητικών ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και με δικά του σχόλια δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί και να δυσφημίσει τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στα εγκληματικά μέτρα της κυβέρνησης και του ΔΝΤ. Η στάση του μπλογκ και η εχθρική του αντιμετώπιση οποιασδήποτε φωνής κατά της καταστροφής των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων είναι βαθειά αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης ιδεών. Σωστό.
Το πρόβλημα με το μπλογκ αυτό όμως δεν σταματά εδώ. Έχω στείλει επανειλημμένα σεμνά, σοβαρά, χωρίς καμία ύβρι σχόλια στο εν λόγω μπλογκ, που εκφράζω τη διαφωνία μου με τις επιθέσεις του μπλογκ κατά των εργαζομένων και τη δυσφήμιση του αγώνα τους. Και ενώ υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού στο μπλογκ αυτό ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ!
Καταγγέλλω το μπλογκ VETO 300 για αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική συμπεριφορά και μη τήρηση των στοιχειωδών κανόνων της ανταλλαγής απόψεων. Καλώ όλους του μπλογκερς να κατακλύσουν το εν λόγω μπλογκ με διαμαρτυρίες για την στάση του αυτή.

Μάρκος είπε...

Αφήστε τα σάπια. Ουδέποτε υπήρξε αριστερό ή πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Πρόσχημα και άλλοθι ψάνουν μερικοί ΠΑΣΟΚοι πίσω από τέτοιες ταμπέλες. Όταν ψήφιζαν το λαθρονομοσχέδιοόλοι οι βουλευτές του, όταν στήριζαν Σιμήτη μια μέρα μετά τα Ίμια, είναι αυτοί οι άνθρωποι πατριώτες; Κότες είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΑΘΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ,ΟΧΙ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ . ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΕΛΛΗΝΙΔΑ