30/6/10

ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΦΑΣΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

του ΚΩΝ/ΝΟΥ Π. ΡΩΜΑΝΟΥ
καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου


"Η νεοταξική αριστερόστροφη προπαγάνδα για την καλλιέργεια οικειοφοβίας, δηλαδή απομάκρυνσης από την ελληνικότητα με τη συνακόλουθη απαίτηση να αλλοτριωθούμε αγκαλιάζοντας τον «Άλλο» ως «διαφορετικότητα», αποτελεί δυστυχώς χρόνια τώρα μια θλιβερή σταθερά της καθημερινότητας του Έλληνα. Είναι η ίδια προπαγάνδα που απαντάται ως γκράφιτι των Εξαρχείων, ως ανάλυση των ΜΜΕ και ως διδακτικό περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων. Συνοψίζεται στις παροτρύνσεις να μην είμαστε «ξενοφοβικοί» (παραβλέποντας ότι καθόλου δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του ξένου που μπήκε από το παράθυρο), να μην είμαστε «ρατσιστές» (δηλαδή να αδιαφορήσουμε για τους προγόνους, το γένος και τη φυλή μας) και να μην είμαστε «εθνικιστές» (δηλαδή να παραιτηθούμε από την αξίωση να έχουμε ως έθνος δικό μας κράτος-προστάτη ή ακόμα και απλώς να υπάρχουμε ως διακριτό έθνος ανάμεσα στα άλλα έθνη). Πρόκειται για προπαγάνδα επιστημονικής αποδόμησης η οποία συν τοις άλλοις κατασκευάζει ενοχικά σύνδρομα που αφορούν το ήθος και τις συλλογικές δράσεις του «κακού Έλληνα» μέσα στην ιστορία. Οι κατηγορίες είναι δανεισμένες από το παλαιό και το νεώτερο ρεπερτόριο του ανθελληνισμού. Υποθέτω ότι η πλήρης εσωτερίκευσή τους
οδηγεί στην αυτοαπαξίωση του Έλληνα ως ανθρωπολογικού τύπου."

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=55027&colid=37&catid=33&dt=2010-06-27&search=%F1%F9%EC%E1%ED%EF%F5

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χθεσ δεν κανατε εκπομπη στο blueskay;

Ανώνυμος είπε...

ήτο η απεργία.

Ανώνυμος είπε...

Ο όρος ξενοφοβικός και ρατσιστής χρησιμοποιούνται από το παγκόσμιο "σύστημα" εκμετάλλευσης των λαθρο-μεταναστών όπου γης για ευνόητους λόγους. Προσπαθούν να καλλιεργήσουν συνειδησιακό πρόβλημα στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους μιάς χώρας. Έτσι μόνο θα μπορούν να μετατρέψουν χώρες όπως η Ελλάδα σε παράδεισο της παράνομης μετανάστευσης. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε παγκόσμιο άσυλο. Η ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Μπάτε σκύλοι αλέστε. Οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, αποτελούν πλέον του 20% του πληθυσμού μας πράγμα που δεν συμβαίνει ούτε στις πιό προηγμένες βιομηχανικά και εύρωστες οικονομικά χώρες του κόσμου. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Αυτά είναι αυτονόητα, απλά οικονομικά. Ποτέ δεν υπήρξε οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική στον οίκο ανοχής "η ωραία Ελλάς". Ποτέ δεν ορίσαμε πόσους πρόσφυγες μπορούμε να φιλοξενήσουμε και πόσους οικονομικούς μετανάστες χρειαζόμαστε. Με αποτέλεσμα την τεράστια λαθρομετανάστευση, την αύξηση της εγκληματικότητας, της πορνείας και του λαθρεμπορίου. Πρέπει επιτέλους να μπεί ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα.

Ανώνυμος είπε...

NA ΒΡΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ!!

22 καταστήματα είχαν ανοίξει 4 Αλβανοί


Μεσημβρινές ώρες της 27-06-2010, στο Γαλάτσι και στο Ν. Κόσμο, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί , υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 15, 16, 19 και 23 ετών κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».
Ειδικότερα οι ανωτέρω συλληφθέντες μαζί με ομοεθνείς συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, η οποία βραδινές ώρες , σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εισέρχονταν σε καταστήματα, είτε με θραύση του ομφαλού της κλειδαριάς, είτε με θραύση των γυάλινων εισόδων τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει είκοσι δύο (22) κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων και αναλυτικά:
· Πέντε (5) στη περιοχή του Αλίμου.
· Οκτώ (8) στη περιοχή της Ηλιούπολης.
· Επτά (7) στη περιοχή της Αργυρούπολης.
· Μία (1) στη περιοχή των Πατησίων.
· Μία (1) στη περιοχή του Γαλατσίου.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων που θα παραμείνουν στην Υποδ/νση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής για να επιδειχθούν και αποδοθούν στους παθόντες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://crimesonair.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ειχε κυρηξει απεργια ο Σομπολος δε το πηρες χαμπαρι .....

Ανώνυμος είπε...

To άρθρο του κ. Ρωμανού διαβάστε το ολόκληρο, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορέσετε να βρείτε μέσα στο βόθρο που μας περιβάλλει από παντού.

Ανώνυμος είπε...

δεν βλέπω τηλεόρασή

μονό δελτίο 11 και αυτό στο pc

και την εκπομπή του Νεοκλη Σαρη

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Καθηγητή Κ. Ρωμανό
για την τεκμηριωμένη ανάλυσή του και την πατριωτική του θέση.