24/6/10

Συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ KOYUMCOGLOY ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ...ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ !!!


"Συμπλοκές στη Λαμπρινή"


"Χτες το βράδυ κατά της 10 στη Λαμπρινή (δίπλα στο Γαλάτσι) έγινε για πρώτη φορά συμπλοκή μεταξύ μαύρων, φωνές και ξύλο με καδρόνια. Έχουν τελευταία έρθει στη γειτονιά...



και ζουν σε ένα σπίτι ούτε ξέρω πόσα άτομα μαζί. Τηλεφωνήσαμε στη αστυνομία, η οποία όμως για να στείλει ένα περιπολικό ή την περίφημη ομάδα «Δίας» έπρεπε να της δώσουμε όλα μας τα στοιχεία λες και έπρεπε να πιάσουν εμάς. Ποιός μπορεί να τους έχει εμπιστοσύνη ? Τι το χρειάζονται το όνομα? Το τηλέφωνο μας το έκλεισαν στα μούτρα, χωρίς να ενδιαφέρονται για το αν κινδυνεύει κάποιος. Γι’ αυτό ο κόσμος δεν μιλάει και έχει κλειστεί στο σπίτι του και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πού είστε κύριε Χρυσοχοϊδη, που είναι η ομάδα «Δίας» που φτιάξατε, τι ακριβώς κάνει? Γίναμε απλά χειρότερα !!!!!!!!!"

Αναγνώστρια

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_4006.html

Ανώνυμος είπε...

EΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Τις περασμένες δύο εβδομάδες η δύναμη του απλού ανθρώπου, της βάσης μας, έχει κατορθώσει να πείσει το EuMA (Ευρωπαικό Σύνδεσμο Μικροκυμμάτων) να αποσυρθεί από το «συμπόσιο» μικροκυμμάτων των Τούρκων παράνομων κατακτητών στη γη και περιουσίες που κλάπηκαν από τους Ελληνοκύπριους κατά την τουρκική εισβολή του 1974 (και συνεχιζόμενη κατοχή). Κατά την διάρκεια της μακράς μας ιστορίας και κάθε φορά που διαφθαρμένα ξένα συμφέροντα και αδίστακτοι μας πήραν τόσα πολλά, ήταν η δύναμη των απλών ανθρώπων, της βάσης μας, που τα ξανάκτισε και συνεχίζει να υπενθυμίζει στη διεθνή κοινότητα ότι η κουλτούρα μας, ο κόσμος μας παραμένει κάτω από τουρκική κατοχή. Διάφοροι εκπρόσωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να δώσουν στους Τούρκους κατακτητές μια λανθασμένη «νομιμότητα» με απαράδεκτα ψέματα και λανθασμένες ιστορικές αναθεωρήσεις. Το είδαμε αυτό με το Σχέδιο Ανάν και το είδαμε να χειροτερεύει. Το Τουρκικό «συμπόσιο» Μικροκυμμάτων κατάφερε να πάρει συμμετοχή/συνδιοργάνωση από την διεθνούς φήμης επαγγελματική οργάνωση ΙΕΕΕ και μάθαμε μέσω της εντιμότατης ειλικρίνειας του Προέδρου του EuMA Professor Dr. Heinrich Wolfgang ότι οι παράνομοι Τούρκοι κατακτητές και οι σύμμαχοί τους χρησιμοποίησαν ψέματα και απάτη για να κρύψουν τα εγκλήματα της Τουρκίας και την συνεχιζόμενη τουρκική στρατιωτική κατοχή και το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το παράνομο ψευδοκράτους δεν είναι αναγνωρισμένο από κανένα.

Η μάχη για το μέλλον των Ελληνοκυπρίων, όπως το βλέπουμε εμείς, έχει κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων τόσο στην Κύπρο όσο και παντού στο κόσμο, με αποτέλεσμα αυτό να μεταφραστεί σε ουσιαστικό ακτιβισμό της βάσης για να υπενθυμίσει στον κόσμο την αλήθεια.

Δίνουμε στην δημοσιότητα ορισμένα μόνο αντίγραφα (που μας στάλθηκαν) από τις αντιδράσεις αυτές της βάσης, επιστολές υποστηρικτών για απόσυρση του ΙΕΕΕ, προς τον Nicholas “Nick” Kolias του ΙΕΕΕ, του ανθρώπου στην Αμερική υπεύθυνου για το Τουρκικό «συμπόσιο» Μικροκυμμάτων που θα διεξαχθεί στα κατεχόμενα από τους Τούρκους εδάφη της Κύπρου από το 1974 (και την τουρκική εισβολή). Οι διαμαρτυρίες μάς έρχονται απ όλη την Αμερική και τον ΚΑΝΑΔΑ, και περιλαμβάνομε και την επιστολή από τον Πρόεδρο της Κίνησης για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο, και την πρόσφατη ανακοίνωση της Φοιτητικής Οργάνωσης ΜΕΤΩΠΟ με έδρα το Λονδίνο.

Επιπλέον, ένας διαπρέπων Ελληνο-Αμερικανός ηγέτης και επιστήμονας έχει επίσης ενώσει τη φωνή του με μια επιστολή διαμαρτυρίας ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ προς τον Δρ. Κολία της ΙΕΕΕ, για ακύρωση της συνδιοργάνωσης του ΙΕΕΕ, και ίσως να μπορέσουμε να δώσουμε στην δημοσιότητα και αυτή την επιστολή μαζί με άλλες δραστηριότητες διαμαρτυρίας στα πλαίσια της εκστρατείας εναντίον της ΙΕΕΕ και των Τούρκων παράνομων κατακτητών. Η δύναμη να προβάλλουμε το θέμα και να λάμψει η αλήθεια είναι στις καρδιές όλων των Ελλήνων που ενδιαφέρονται για την Κύπρο. Το μήνυμα μας είναι τώρα να συνεχίσουμε να γράφουμε, να στέλλουμε μηνύματα και να τηλεφωνούμε στον Δρ. Νίκολας (Νικ) Κολία.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΣΤΕ, ΙΕΕΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Στείλτε τις διαμαρτυρίες σας στον Δρ. Κολία – ΙΕΕΕ

•DR. NICHOLAS (Nick) KOLIAS
Principal Scientist
Microwave Circuits Research Laboratory
Raytheon RF Components
362 Lowell Street
Andover, MA 01810
USA
n.kolias@ieee.org
t: +1-978-684-8536
f. +1-978-684-8925
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_3903.html

Ανώνυμος είπε...

MΑΛΑΚΑ ΔΡΟΥΤΣΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΙΠΤΑΡΕΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ?ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ?


Ύβρεις και απειλές στην αλβανική βουλή εναντίον του έλληνα αντιπροσώπου

Σε ευθεία απειλή κι εξύβριση από το βήμα της αλβανικής βουλής προέβη σήμερα ο Ντασαμίρ Ταχίρι, βουλευτής του κόμματος των τσάμηδων εναντίον του Βαγγέλη Ντούλε, προέδρου του κόμματος που εκπροσωπεί την Ελληνική Μειονότητα, επειδή ο τελευταίος επέλεξε να μην σηκωθεί όρθιος κατά τη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής, εις μνήμη της «γενοκτονίας των τσάμηδων».

Η αλβανική βουλή έχει κηρύξει την 25 Ιουνίου ημέρα μνήμης της «γενοκτονίας των αλβανοτσάμιδων» από τον ελληνικό τακτικό στρατό.

Μετά την έλευση της ενός λεπτού σιγής, ο τσάμης βουλευτής πήρε το λόγο και απευθυνόμενος προσωπικά στο Βαγγέλη Ντούλε είπε επί λέξει: «Βαγγέλη Ντούλε, δεν είσαι τίποτε άλλο από ένα εναπομείναν κουτάβι του Ζέρβα μέσα στην αλβανική βουλή. Θα σου δείξω εγώ πως κρατούν την ενός λεπτού σιγή όμως»
Άμεση ήταν η απάντηση του Έλληνα βουλευτή ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι προσωπική του υπόθεση, που πηγάζει αποκλειστικά από τα πιστεύω του, για το ποιον θα τιμά και δεν δέχεται καμία υπόδειξη επ’ αυτού. Ταυτόχρονα, επέκρινε την πρόεδρο του κοινοβουλίου για το γεγονός ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα αμέσως μετά την εκτόξευση των απειλών.
Η είσοδος στην αλβανική βουλή, μετά τις τελευταίες αμφισβητούμενες εκλογές, των δυο κομμάτων που αντιπροσωπεύουν τους Τσάμιδες έχει προκαλέσει επανειλημμένα επεισόδια εις βάρος του έλληνα εκπροσώπου Βαγγέλη Ντούλε, αφού οι αντιπρόσωποί τους δεν δίστασαν μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, να κινηθούν απειλητικά εναντίον του μέσα στην ίδια την αλβανική βουλή. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν τότε μόνο με την παρέμβαση των σωμάτων ασφαλείας.

Η ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου έδωσε σημαντική τροφή σε αλβανούς εθνικιστές να ονειρεύονται την μεγάλη Αλβανία με την προσάρτηση του Τετόβου των Σκοπίων αλλά και της λεγόμενης Τσαμουριάς (σημερινή Θεσπρωτία).

nenanews.eu
hellenicspace

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΊΤΙ !
ΝΑ ΤΗΣ ΧΤΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΊ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ.

Η ιστορία της 18χρονης από την Σομαλία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η κοπέλα στην προσπάθειά να μπει παράνομα στην χώρα έγινε αντιληπτή από τις Τουρκικές Αρχές και για να σώσει το παιδί της το άφησε στα Ελληνικά σύνορα. Όταν αφέθηκε ελεύθερη στην Τουρκία, μπήκε παράνομα στην χώρα μας αναζητώντας το παιδί της, όπου το βρήκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτης αποφάσισε την χορήγηση άδειας παραμονής στη χώρα μας, κατ’ εξαίρεση και για λόγους ανθρωπιστικούς για την 18χρονη Χοντάν Σίντο από τη Σομαλία και τον μόλις επτά μηνών γιο της Αχμέτ.

Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Ν. Ραπτόπουλος, όπου παραμένουν μητέρα και γιός, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στην οποία υποβλήθηκαν, έδειξαν με επιστημονικό τρόπο ότι είναι η μητέρα του παιδιού.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη η 18χρονη θα προσέλθει στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης τη Δευτέρα προκειμένου να της χορηγηθεί η άδεια παραμονής. Η ίδια πάντως είναι ανήσυχη και έχει εκφράσει την επιθυμία αυτή και το παιδί της να παραμείνουν στην Αλεξανδρούπολη.