28/6/10

Έλληνες Γρηγορείτε

Το Τουρκο-Κουρδικό «σήριαλ» συνεχίζεται…

27 άτομα διαβάζουμε ότι συνέλαβε η τουρκική αστυνομία την προηγούμενη Τετάρτη, ως ύποπτα για εμπλοκή στην βομβιστική επίθεση της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη.
Την ευθύνη για την επίθεση , που είχε στόχο στρατιωτικό λεωφορείο και στοίχισε την ζωή σε πέντε άτομα, ανέλαβε η Αυτονομιστική οργάνωση «Γεράκια για την απελευθέρωση του Κουρδιστάν», η οποία θεωρείται αστικό παρακλάδι του Πε-Κα-Κα (PKK), είναι δε συνέχεια της επίθεσης σε τούρκικό φυλάκιο στην Νοτιοανατολική Τουρκία από Κούρδους αντάρτες την περασμένη βδομάδα που στοίχισε την ζωή σε 12 τούρκους φαντάρους.
Ως συνέπεια των γεγονότων τούτων, ο πρωθυπουργός (και κουμπάρος μας) Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε φραστική επίθεση από το βήμα της συνόδου κορυφής 12 χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που πραγματοποιούνταν στην Κωνσταντινούπολη, παρόντος του έλληνα πρωθυπουργού που έφτασε εκεί κατευθείαν από την σύνοδο των «Σοσιαλιστών» στην Νέα Υόρκη…
«Δυστυχώς ορισμένα ευρωπαϊκά κράτη δεν έχουν προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη στην Τουρκία στον μεγαλόπνοο αγώνα της κατά της τρομοκρατίας» (!) (Τι θέλει να πει ο ποιητής;…). «Παρόλα τα βάσανα και τις πολύ αιματηρές επιθέσεις, που έχουν στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας, ορισμένες χώρες δεν έχουν διακόψει τα κανάλια χρηματοδότησης της τρομοκρατικής οργάνωσης, ανέχονται τον μηχανισμό της προπαγάνδας της και δεν εκδίδουν τους εγκληματίες.» Κατά τον τούρκο πρωθυπουργό, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), συνιστά απειλή όχι μόνον για την χώρα του, αλλά και για αυτές της Ευρώπης.
Να λοιπόν που και τα ΜΕΓΑΛΕΙΑ , είτε Κεμαλικού τύπου (στρατιωτικοί τσαμπουκάδες τύπου Casus belli), είτε ΠΛΟΥΜΙΣΤΑ Νέο-Οθωμανικά αλά Νταβούτογλου, έχουν τα ΟΡΙΑ τους. Όποιος ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ότι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ σύντομα επιστέφει στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (λίγο ανώμαλα). Η «νέα» Περιφερειακή δύναμη που (δήθεν) θα κάνει κουμάντο στην Ανατολική Μεσόγειο, που θα την βλέπουν οι άλλοι και θα σκιάζονται, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ΕΥΑΛΩΤΗ από ότι μας την ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ (οι ψοφοδεείς, οι οπαδοί της ελληνο-τουρκικής φιλίας-σικ!, οι δωσίλογοι, οι παντός είδους συνεργάτες…).Έχει εντός της εδαφικής της Επικράτειας ένα μαζικό, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ μέτωπο, ενός άλλου ΛΑΟΥ που ζει στα εδάφη της (όπως άλλωστε και άλλοι ΛΑΟΙ εντός παρομοίως) , των Κούρδων, που ζητά την ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ του ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ. Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν ΠΑΣΑΔΕΣ (και ΝΤΑΒΑΔΕΣ). Στο χέρι μας είναι, πέραν των άλλων να υπερασπίσουμε τα Δίκαια μας: στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κύπρο απέναντι σε έναν ΑΥΘΑΔΗ γείτονα. Δεν είμαστε μόνοι στην περιοχή.
Έλληνες Γρηγορείτε!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
e-mail: gpapagian@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: