19/6/10

Η Τουρκο-Πακιστανική Μαφία φέρνει τους ΛΑΘΡΟ

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Αττικής συνέλαβαν την Παρασκευή, δυο Πακιστανούς και ένας Ινδό , που εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών από ασιατικές χώρες στην Ελλάδα ,μέσω Τουρκίας.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και μαζί με τους τρεις, βρέθηκαν άλλοι 24 παράνομοι Πακιστανοί, που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας.

Το κύκλωμα της Μαφίας έφερνε με παράνομο τρόπο μετανάστες από ασιατικές χώρες, μέσω Τουρκίας ,και τους κρατούσε έγκλειστους σε σπίτι στη Ν. Πέραμο.
Με χρήση βίας και απειλές κατά της ζωής τους, εξανάγκαζαν τους συγγενείς τους, στην πατρίδα τους, να καταβάλουν χρήματα για τον ναύλο, για να τους απελευθερώσουν.
Οι τρεις ήταν φύλακες των ομήρων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

900 πακιστανοί αποβιβάστηκαν σήμερα στην Ρόδο. Τους περιμένουμε με το καλό να έρθουν στον πειραιά όπου θα τους προσφερθεί κρουασάν και τούρκικος καφές από τον υφυπουργό προστασίας του (αλλοδαπού) πολίτη κο Βούγιο. Στη συνέχεια θα μεταβούν με τον "ηλεκτρικό" στο κέντρο της Αθήνας όπου θα έχουν την ευτυχία να συναντηθούν και να τα πούν με πολλούς συμπατριώτες και συγγενείς τους που έχουν ήδη εγκατασταθεί εκεί. Προβλέπεται πρόγραμμα με θέατρο σκιών - καραγκιόζη και χορός της κοιλιάς από την Αλ-Σαλεχ. Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Δημαρχείο Αθήνας όπου θα τους απονεμηθεί το κλειδί της πόλης από τον λαθροδημαρχούλη κακλαμάνη. Κατόπιν θα παρατεθεί γεύμα στο κέντρο απόρων και αστέγων του Δήμου Αθηναίων όπου θα προσφερθούν ελληνικά εδέσματα από τις ΜΚΟ ( μπίζνες καλά οργανωμένες) και τους εθελοντές φιλάνθρωπους του σύριζα και των οργανώσεων "απελάστε τον ρατσισμό" και "είμαστε όλοι πρόσφυγες". Θα συμμετέχει και η οργάνωση "είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες" που θα οργανώσει και συζήτηση με θέμα "η ομαλή ένταξη των μεταναστών στην πολιτική κοινωνική και σεξουαλική ζωή του τόπου" με επίσημη προσκεκλημένη ομιλήτρια την τζούλια , το dvd της οποίας θα διανεμηθεί δωρεάν από και προς τους πακιστανούς για εκπαιδευτικούς λόγους με το τέλος της εκδήλωσης. Την άλλη ημέρα το πρωϊ οι συμπαθείς νέοι -μουσουλμάνοι το θρήσκευμα- συμπατριώτες μας θα κατανεμηθούν στις περιοχές πλάκας-μοναστηρακίου-θησείου για να ενημερωθούν ως προς τις εμπορικές δυνατοτητες των τουριστικών περιοχών στις οποίες θα εγκαταστήσουν την πραμάτεια των (λαθρε)μπορων προς πώληση σε τουρίστες και ημεδαπούς ταυτόχρονα. Ιν σαλαχ..

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...