29/6/10

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

http://cyprusactionnetwork.org/cana_anafora

Νέα Υόρκη
- Η Cyprus Action Network of America (CANA) σύμφωνα με το νόμο περι Ελευθερίας στην Πληροφόρηση (Freedom of Information Act) κατέθεσε αίτηση τόσο στο Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ (Στέιτ Ντεπάρτμεντ) όσο και στο ΙΕΕΕ (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Ηλεκτρονικών - Institute of Electrical and Electronics Engineers) ζητώντας πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα μεταξύ αυτών και των τουρκικών λομπιστών και αντιπροσώπων τους σε σχέση με το Τουρκικό "συμπόσιο" Μικροκυμμάτων που ορίσθηκε να λάβει χώρα σε κτίρια και γη κλεμμένα από τους Ελληνοκύπριους ως αποτέλεσμα της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής το 1974.

Ο κ. Γιαλσίν Αγιασλί, ο Τούρκο-Αμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας Hittite Microwaves, χρηματοδότησε το Τουρκικό λόμπυ στην Αμερική, με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με επίσημες πηγές, Ο Συνασπισμός Τουρκικών Οργανώσεων Αμερικής, έχει χρηματοδοτηθεί σχεδόν αποκλειστικά από τον κ. Γιαλσίν Αγιασλί.

Το γεγονός ότι το ψευδοκράτος αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, ήταν αρκετό να πείσει το EuMA (European Microwave Association-Ευρωπαικός Σύνδεσμος Μικροκυμμάτων) να αποσύρει επίσημα την τεχνική συν-διοργάνωση προς το Τουρκικό "συμπόσιο" Μικροκυμμάτων. Εν τω μεταξύ το ΙΕΕΕ παραμένει χορηγός του "συμποσίου" αυτού. Με αυτό, προσφέρουν λανθασμένη "νομιμότητα" και πιστεύουμε ότι η ειδική σχέση του ΙΕΕΕ με τον κ. Γιαλσίν Αγιασλί σχετίζεται άμεσα με την θέση του ΙΕΕΕ.

Τα πιο κάτω PDF εξηγούν τι ακριβώς ζητήσαμε από το ΙΕΕΕ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/FOIAState.178212127.pdf
http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/FOIAIEEE1.178212149.pdf
Στον πιο κάτω σύνδεσμο θα βρείτε έκθεση που αναφέρεται στο θέμα των κλεμμένων ξενοδοχειακών περιουσιών των Ελληνοκυπρίων μετά την τουρκική εισβολή του 1974.
http://cyprusactionnetwork.org/cana_report_the_turkish_lobby_and_stolen_greek-cypriot_land

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...