28/6/10

Ο Πινόκιο στη χώρα των θαυμάτων

Mou xanarhontai ena – ena hronia doxasmena

του Σπύρου Κομίνη
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2873

Πρώτα θα βάλουμε φυσικά στη φυλακή εκείνους που έστειλαν τη βόμβα στον Χρυσοχοίδη. Καλά μπορεί να είναι και ξένοι. Δεν πειράζει. Τώρα μόλις, στο Πακιστάν καταδικάστηκαν για Αλ Κάϊντα 6 Αμερικάνοι. Άστο έχει μπερδευτεί το πράμα. Εδώ μπορεί να πιάσουμε και εξωγήινους.
Ύστερα θα βάλουμε στη φυλακή τους δικαστές που θα έχουν δικάσει εκείνους που έστειλαν τη βόμβα στον Χρυσοχοίδη. Γιατί; Τί γιατί; Δεν έχεις ακούσει τίποτα για τη διαφθορά στη Ελλάδα; Για παραδικαστικά - δηλαδή δικαστικά - κυκλώματα; Για επίορκους δικαστές;
Ύστερα θα βάλουμε στη φυλακή τους δικηγόρους. Πάλι γιατί; Γιατί δε γίνεται δικαστικό κύκλωμα χωρίς δικηγόρους. Ως τότε θα έχουμε βρεί και τους συγγενείς των 35.000 νεκρών που έπαιρναν παράνομα τη σύνταξη που έπρεπε να είχε κοπεί λόγω θανάτου. Θα πάνε κι΄ αυτοί μέσα.
Στο μεταξύ θα έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι για τις πισίνες. Όσοι τις είχανε αδήλωτες, είναι καρφωμένοι ήδη από την αγαπημένη τους εταιρία Goοgle. Μέσα κι΄ αυτοί, εδώ δεν μας ενδιαφέρει το επάγγελμα, έτσι κι΄ αλλιώς μάλλον ναυτεργάτες, ή συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ θα είναι.
Από πολιτικούς θα έχουμε χώσει ήδη μέσα αρκετούς. Μαντέληδες, "Κόμμα και κράτος - Θεόδωρος Τσουκάτος", Τσοχατζόπουλους κλπ. Αλλά θα βρεθούν και οι άλλοι, οι νόμιμα ανήθικοι, τύπου Βουλγαράκη και θα ακολουθήσουν οι γιατροί, τους οποίους δεν θα χρειαζόμαστε πλέον.
Η κατάθλιψή μας θα είναι ανίατη και για εγχειρήσεις δεν θα έχουμε σύνεργα. Πράγμα φυσικά που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήδη θα είναι μέσα και οι προμηθευτές των νοσοκομείων, μαζί με όλο το προσωπικό, νοσηλευτές, νοσοκόμες, διοικητικούς κλπ, με σημαιοφόρο τον Αβραμόπουλο, που δεν είχε καταλάβει τίποτα από τα όργια στην Υγεία, δηλαδή στην Αρρώστεια.
Το ΙΚΑ και τα Ταμεία Υγείας - ότι έχει απομείνει απ΄ αυτά - θα συνδεθούν με ατράνταχτα στοιχεία (μέσα απ΄ το facebook θα γίνουν οι συνδυασμοί με τους προπορευθέντες στην φυλακή), αλλά όπως καταλαβαίνεις θα μετατραπούν σε φυλακές τα άδεια ξενοδοχεία. Διότι τώρα όλα τα μέσα μαζικής υστερίας του πλανήτη, θα λένε για μας τα καλύτερα και δε θα πατάει ούτε Αλβανός τουρίστας σε ελληνικό έδαφος. Θυμάσαι ότι το Αλβανός τουρίστας ήτανε ανέκδοτο;
Τώρα το Έλληνας επιχειρηματίας θα είναι το ανέκδοτο παγκοσμίως και το Αλβανός επιχειρηματίας, το σωστό. Η ΕΤ1 έκανε πρόσφατα εκπομπή με ρεπορτάζ από την Αλβανία και οι αρμόδιοι εξηγούσαν ότι οι αλβανικές τράπεζες είναι μπουκωμένες με τις καταθέσεις των εδώ Αλβανών και δεν έχουν πρόβλημα κεφαλαιακής επάρκειας.
Ναι φυσικά η "Εθνική" εδώ θα μετονομαστεί σε "Τουρκική" ή "Ελληνοτουρκικής Φιλίας" – πιο συμπαθητικό αυτό. Στο "Αβέρωφ" θα γίνονται δεξιώσεις Τούρκων επιχειρηματιών, αλλά στα πρώτα δέκα θα χώσουμε στη φυλακή και μερικούς αξιωματικούς. Δεν πειράζει που οι Τούρκοι θα έχουν ναυτική βάση στη Ζάκυνθο, φίλοι μας είναι.
Η αεροπορία μας θα μπει όλη στη φυλακή, διότι πού να κάνουνε τα πάρτι τους οι Τούρκοι; Στα αεροδρόμια; Δε λέει. Άσε που τα αεροδρόμια θα είναι γερμανικά, εκτός φυσικά από εκείνα που θα είναι αμερικάνικα. Τα αεροπλάνα θα τα έχουμε πουλήσει. Αλλά στα πλοία θα μπαίνουμε άνετα. Θα τα έχει κάνει όλα η Μπιρμπίλη ηλεκτρικά, με τη βοηθεία Τούρκων επιχειρηματιών. Τα τραίνα θα έχουνε μετατραπεί κι΄ αυτά σε φυλακές, γιατί θα χρειαστεί να χώσουμε μέσα ολόκληρο τον ΟΣΕ, για τους γνωστούς λόγους και όσοι συνδικαλιστές χωράνε, εκεί θα θα πάνε.
Οι δημοσιογράφοι, τουλάχιστον οι φωνακλάδες των παραθύρων πρώτοι, θα είναι μέσα, γιατί θα έχουν βγει οι κατάλογοι όλων των εταιρών κατόπιν μυστικής αμερικανογερμανικής συμφωνίας. Ύστερα θα ακολουθήσουν οι "αντικειμενικοί" που θέλουν απλώς "σεβασμό στο Σύνταγμα και τους Νόμους". Θα τους έχουν καρφώσει οι ίδιοι οι Αμερικάνοι αυτούς, γιατί τί να τους κάνουνε; Θα έχουνε τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς που θα έχουν κάνει και κόμματα, ενώ οι βουλευτές όλων των σημερινών κομμάτων θα είναι στη φυλακή. Τι γιατί; Πολιτικοί δεν είναι;
Κάθε δημόσιος υπάλληλος που παραμένει έξω από τη φυλακή, αν δεν πιάνει τουλάχιστον 10 κλέφτες επιχειρηματίες, έστω και για απόπειρα δωροδοκίας, το δίμηνο, θα απολύεται αμέσως από τη θέση του και θα παίρνει το κρεββάτι του για τη φυλακή. Σιγά μην τους δίνουμε και κρεββάτια. Που να τα βρει το κράτος τόσα λεφτά;
Ξέχασα να πω ότι θα έχουν ανοίξει ήδη Τούρκικα πανεπιστήμια τα οποία φυσικά θα διδάσκουν στα τουρκικά τα βιβλία της κυρίας Δραγώνα. Έτσι θα μειωθεί σημαντικά η ανεργία. Αφ΄ ενός, θα χρειαστούμε χιλιάδες δεσμοφύλακες, αφ΄ ετέρου, οι έξυπνοι Έλληνες θα τρέξουνε αμέσως να μάθουνε τη γλώσσα και θα καθαρίζουνε τις βίλες των Τούρκων, θα μαθαίνουνε κολύμπι στα παιδιά τους στην πισίνα και θα τους κάνουνε ιδιαίτερα μαθήματα χορού στο ταψί, με τις φιγούρες της Μανωλίδου. Ναι μάλλον το ΠΑΜΕ θα κάνει κρυφά μαθήματα κουρδικής γλώσσας. Κρυφό σχολειό.
Ενώ περίπου το 60% του ελληνόφωνου πληθυσμού της χώρας θα βρίσκεται στη φυλακή για αδικήματα που σχετίζονται με τη διαφθορά, η ανεργία θα είναι πλέον 0,2% και οι αμερικανικές εταιρίες αξιολόγισης, με σύνθημα μια συνέντευξη του Σόρος, θα αναβαθμίσουν τα ελληνικά ομόλογα από Ει+ σε D++.
Τα άρθρα με καρμπόν που βλέπουμε σήμερα να περιφέρονται με διαφορετικές υπογραφές σε έντυπα όλης της Δύσης, τα οποία (άρθρα) λένε ότι πουλάμε τα νησιά μας, θα αλλάξουν.

Θα αρχίσουν να λένε ότι ήδη η αξία των πουλημένων νησιών και των παραλιακών εκτάσεων γενικά, έχει ανέβει σημαντικά. Οι αρθρογράφοι με τις βαριές υπογραφές θα μας αναφέρουν ότι ο Σόρος λέει ότι αν μπει στη φυλακή άλλο ένα 30% του πληθυσμού, με επικεφαλής τον Πινόκιο, τότε θα μπορούν να γίνουν εδώ σημαντικές επενδύσεις.
Οι 90 τουρκοαλβανοσκοπιανοί βουλευτές και οι δέκα "Έλληνες" βουλευτές που θα υπάρχουν, ως ανεξάρτητοι φυσικά - γιατί κανείς δεν θα υποστηρίζει πλέον τον Πινόκιο – θα αποκαλύψουν όλοι μαζί ένα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Πινόκιο. Αμέσως οι αγορές θα αρχίσουν να αγοράζουν μετά μανίας Ελλάδα.
Έτσι οι τουρκοαλβανοσκοπιανοαφγανοσομαλοπακιστανοκινεζοαφρικανοί θα ζήσουνε καλά και μεις καλύτερα.
Ποιός θα κυβερνάει είπες;

Γιατί κυβερνούσε ποτέ κανένας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη φυλακή πρέπει να μπουν όλοι αυτοίο που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ από το 1981.Πόσο είναι το χρέος; 400 δις; 400.000.000.000/3.000.000=133.000 ευρώ / πασόκο. Πού είναι όλοι αυτοί που 40 χρόνια ψήφιζαν Μινέικο, Αβρούρι, Τζοχατζαραίους και άλλους αρουραίους; Οι κοκότες που μέχρι πρόπερσι βγαίναν με πλήρη σύνταξη δημοσίου στα 40 επειδή θυμήθηκαν να γεννήσουν στα 38; Οι μισοί συνταξιούχοι της Κρήτης που έχουν αναπηρικές συντάξεις; Έχουμε πόλεμο και δεν το ξέρω; Οι καθηγητές που κάθονται 6 μήνες το χρόνο, δουλεύουν 3ωρα και με ψύλλου πήδημα κάνουν απεργία (προ 20ετίας έδωσα πανελαδικές μέσα Ιουλίου για κάποιους τέτοιους χαραμοφάηδες); Οι της καθαριότητας που εργάζονται 2 ώρες και μετά την πέφτουν σε αποθήκες και κοιμούνται; Για τις κονόμες των πάρεδρων των δήμων σε κουτσοχώρια φταίει μήπως ο Παπανδρέου ή ο Καραμανλής; Για τα φακελάκια στους γιατρούς φταίει ο Παπανδρέου; Για τα γρηγορόσημα στις εφορίες,στα ΚΤΕΟ και στις εξετάσεις οδηγών για δίπλωμα φταίει ο Καραμανλής; Για το ότι ακόμα και σήμερα στα 2/3 των μαγαζιών αν δεν ζητήσεις απόδειξη δεν σου δίνουν φταίει ο Παπακωνσταντίνου; Για το 1.000.000 σταυρούς που πήρε στη Β Αθηνών ο υιός Μητσοτάκης ποιός φταίει; Για τους ηλίθιους που είχαν βγάλει πρώτο δημοτικό σύμβουλο στη Θεσ/νίκη το Φασούλα που τους έφτυσε και έγινε Δήμαρχος του Γάβρου ο γιος μεγαλοεπενδυτή του ΧΑΑ και κατσαπλιάς βεβαίως,βεβαίως.. Για τις 350άρες που τσεπώνουν οι παπάδες στη Θεσ/νίκη όχι για να κάνουν γάμο αλλά για να αποδεσμεύσουν το γαμπρό από την ενορία του φταίει ο Σαμαράς;Για αυτούς που φεύγουν από την υπηρεσία τους,αφήνουν το σακάκι στην καρέκλα και τρέχουν έξω για ψώνια φταίει ο Βενιζέλος; Μιά κοινωνία αχρήστων,τεμπέληδων και ηλιθίων που υποδεχόταν στα αεροδρόμια τους ηθοποιούς της τόλμης και γοητείας το 89, που κορίτσια κάναν κοπάνα από το σχολείο την 6η ώρα για να πάνε σπίτι να δούνε τη σειρά, που συνοστίζωνται σήμερα στα reality, μια τέτοια κοινωνία έχει τους άρχοντες που της αξίζουν και το μόνο που της ταιριάζει είναι το οθωμανικό δίκαιο.
Θα μου πείτε, υπάρχουν και οι αντιστάσεις. Συμφωνώ, αλλά είμαστε η μειοψηφία. Η μειοψηφία που δεν ψωνίζει στα CARREFOUR,LIDL,PRAKTIKER,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ(έγινε Ολλανδικών συμφερόντων πλέον), που προτιμάει τα ελληνικά λεμόνια & σκόρδα και που δεν πάει για ψώνια ή για σπουδές στο ΛΟΝΔΙΝΟ, ή χιονοδρομικό τα Σαββατοκύριακα στο Σαντάνσκι(γνωστός σφαγέας των Ελλήνων το 1904-8), που δεν χαρτζηλικώνει Ουκρανέζες ή Τσέχες για να επιβεβαιώσει το ανδρισμό του!