22/6/10

Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.

Μπροστά στις προκλήσεις που υπάρχουν για το παρόν και κυρίως το μέλλον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού προκύπτει ως επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση μίας Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Βορειοηπειρωτικού Αγώνα. Αυτή θα πρέπει να έχει ως κύριους στόχους τους εξής:

A. Την εκπροσώπηση των βορειοηπειρωτών
B. Την άμεση παρέμβαση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την Αλβανία.
Γ. Την παρουσία των Βορειοηπειρωτών σε διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, Συμβούλιο της Ευρώπης, Ευρωπαϊκή Ένωση, Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη κ.α) όπου η Αλβανία έχει υπογράψει σχετικές συμβάσεις για τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα αλλά δεν τις έχει υλοποιήσει. Ειδικότερα παρεμβάσεις μπορούν...


Epirus-Ellas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.
Να γίνει απαίτηση να διδάσκεται σατο σχολείο η πανάρχαια ιστορία της Βορείου Ηπείρου.
Ανεπίτρεπτο να μη διδάσκονται τίποτα τα παιδιά και στην Αλβανία να διδάσκονται μια εντελώς ψευδεπίγραφη και κατασκευασμένη ιστορία, χωρίς πηγές εφ όσον δεν υπάρχουν, που φανατίζει τα παιδιά με ψέμματα, για τους φασίστες και χουντικούς Έλληνες που έδιωξαν τους Τσάμηδες από τις πατρογονικές τους εστίες (εγώ γελάνε), για τοςυ Βορειοηπειρώτες που πήγανε ως εξαθλιωμένοι δούλοι να εργαστούν στα χωράφια των Αλβανών (!!!) και άλλα τέτοια ελεεινά ψεύδη.
προωθήστε μια τέτοια ιδέα γιατί είναι απαραίτητη. Τα βιβλία του σχολείου χωλαίνουν επίτηδες για να παράγουν αυριανούς πολίτες χωρίς εθνική συνείδηση.