30/6/10

Προσχεδιασμένη η δολοφονική επίθεση στον Τάσο Χατζηπαράσχου

Αυτό το "παλικάρι" συμμετείχε στην επίθεση κατά του Χατζηπαράσχου
Οι αριστερές ιδέες του επιδοτούμενου ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι τελικά ένα λοστάρι και μια μολότωφ

Η χθεσινή επίθεση στην πατριωτική ομάδα ‘‘Ελληνική Γροθιά’’ είχε οργανωθεί από τις προηγούμενες μέρες, και αυτό φάνηκε από την επιδοτούμενη ιστοσελίδα indymedia αλλά και από την παρουσία του Πέτρου Κωνσταντίνου μπροστά στη βουλή, ο οποίος στης πραγματικότητα επιτηρούσε την «τάξη», έτοιμος να ειδοποιήσει τα Τάγματα Εφόδου.
Μόλις αντιλήφθηκε ο εν λόγω «κύριος» την παρουσία του Τάσου Χατζηπαράσχου πλησίασε και προκλητικά απαίτησε να αποχωρήσει όλη ομάδα από τη διαδήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν δεν φύγετε αμέσως θα σας γα… την Παναγία»…
με εμφανή στόχο να προκαλέσει την αντίδραση από τον αγωνιστή της αριστεράς.
Η αντίδραση ήταν άμεση όχι μόνο από τον Τάσο Χατζηπαράσχου αλλά και από άλλους διαδηλωτές
Ο Π. Κωνσταντίνου αναγκάστηκε να υποχωρήσει κάτω από την πίεση και τη κατακραυγή των διαδηλωτών που στη πλειοψηφία τους ήταν παλαιοί αριστεροί, κατά την υποχώρηση του έκανε μια ή και περισσότερες κλήσεις από το κινητό που κρατούσε, και λίγη ώρα μετά εμφανίστηκαν, γύρω στα διακόσια από τα γνωστά παιδάκια, χωρίς μολότοφ αυτή τη φορά, και αφού παρακολούθησαν και στοχοποίησαν, επιτέθηκαν στην ομάδα της Ελληνικής Γροθιάς χωρίς να ασχοληθούν εκείνη την ώρα με τον Τάσο Χατζηπαράσχου ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει τους ανθρώπους που κινδύνευαν από τα τάγματα εφόδου της νέας τάξης και αστυνόμευσης της σκέψης.
Όταν αποχώρησε η ομάδα των πατριωτών, τα «παιδάκια» της νέας τάξης ανασυντάχθηκαν και άρχισαν να παίρνουν νέες εντολές από τον επικεφαλής ο οποίος έδειχνε προς την πλευρά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα ο Τάσος Χατζηπαρασχου, που προφανώς αντελήφθη τον κίνδυνο και αποχώρησε. Αμέσως μια ομάδα εκατό περίπου ατόμων έτρεξε και του έκανε μπλόκο, αλλά χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του ο Χατζηπαρασχου, άρχισε να τους μιλάει και τους καθήλωσε .
Όταν ο επικεφαλής είδε ότι τα παιδάκια δεν μπορούν να επιτεθούν, επενέβη τράβηξε τα γυαλιά οράσεως που φορούσε ο αγωνιστής και ένας άλλος με κοντάρι που ήδη είχε πάρει θέση βολής τον χτύπησε στο μάτι.
Επενέβησαν άτομα από την ΑΚΟΑ και άλλοι ανένταχτοι αριστεροί και ο Τάσος Χατζηπαράσχου αποχώρησε, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά, την άνανδρη δολοφονική επίθεση της νέας τάξης και των πρακτόρων της.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: τα πράγματα έγιναν όπως υποσχέθηκε ο Π. Κωνσταντίνου.
ΕΡΩΤΗΜΑ: ποιος ο σκοπός της επίθεσης εκατό ατόμων σε έναν άνθρωπο… αν δεν σκοπεύουν στην βιολογική του εξόντωση;

Αυτόπτης Μάρτυρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπατζακιδης και "ελληνικό διαβατήριο". Στοιχηματίζω οτι ο επίδοξος δολοφόνος του Χατζηπαράσχου προέρχεται από τα ελληνοποιημένα αποβράσματα του πασοκ, τους ρωσοπόντιους. Θέλουν να μας οδηγήσουν στην αυτοδικία. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκάθαρα απόπειρα ανθρωποκτονίας από περίεργα στοιχεία...
Ο Π. Κων/νου φαίνεται και σε φωτογραφία την ώρα που καιγόταν η Marfin...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω είναι από το Λαζιστάν ο "κύριος"!!!!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...