29/6/10

Οι επαγγελματίες έδρασαν και πάλι και οι χαζοί τους ακολούθησαν

Μισθό πήραν μόνο οι προβοκάτορες

Επεισόδια κατά τη διάρκεια πορείας ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ

ΑΘΗΝΑ, 29 Ιουν. (Reuters) - Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών σημειώθηκαν την Τρίτη κατά την διάρκεια πορείας που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας κατά των μέτρων λιτότητας και του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.
Δεκάδες διαδηλωτές πετούσαν ξύλα, μπουκάλια και πέτρες στους αστυνομικούς έξω από το κοινοβούλιο, είπε αυτόπτης μάρτυς του Reuters.
Το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε σήμερα σε αρμόδια επιτροπή της Βουλής περιλαμβάνει την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 65 έτη, την αύξηση του χρόνου εργασίας για την συνταξιοδότηση στα 40 έτη και περικοπές στις συντάξεις.
Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 10.000 άτομα έναντι περίπου 50.000 στην απεργία του περασμένου τον Μαΐου.
(Pενέ Μαλτέζου, μετάφραση Δάφνη Παπαδοπούλου)

ΩΡΑ 13.15 Διαδηλωτές προσπαθούν να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής και απωθούνται από τα ΜΑΤ

Χιλιάδες διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα κατά του ασφαλιστικού και του μνημονίου συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από την Βουλή στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

'Ενταση επικράτησε για λίγο όταν η πορεία έφτανε έξω από το κοινοβούλιο. Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθούν προς το κοινοβούλιο αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων.
ΩΡΑ 13.00 Διαδηλωτές μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη
ΩΡΑ 13.15 Διαδηλωτές προσπαθούν να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής και απωθούνται από τα ΜΑΤ
Ξεχωριστό συλλαλητήριο διοργάνωσε νωρίτερα στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ.
Από το απεργοσπαστικό http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=32438&catid=13 του Ευαγγελάτου


Το έχω τονίσει χίλιες φορές. Το σύνθημα, «να καεί, να καεί , το μπουρδέλο η βουλή», είναι της ασφάλειας.Οι προσπάθειες επίθεσης κατά της Βουλής είναι προσχεδιασμένες, αναμενόμενες, και επομένως προβοκατόρικες.
Αποτέλεσμα της προβοκάτσιας ; Οπως γράφει το Reuters, οι 50.000 δεν έγιναν 100.000 αλλά 10.000.
Στόχος της πραγματικής λαϊκής οργής πρέπει να είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, που είναι η Έδρα της Χούντας, τα γραφεία των κομμάτων, τα γραφεία των «μεγάλων αδελφών», S&P, Moody’s, Fitch, Morgan Stanley, Goldman Sahs, Citi, κλπ, και προσωπικά όσοι ψήφισαν τον λαθρονόμο και όσοι ψήφισαν την συμφωνία με το ΔΝΤ. Δηλαδή οι Προδότες.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

"H "ENΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ... ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"..!!!
 
Απώλεια του γεωπολιτικού της ρόλου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, σενάρια ολοκληρωτικής κατάρρευσης πολιτικού ελέγχου και κοινωνικής έξαρσης της βίας, σταδιακή αποσύνδεση από της μεγάλες(σ.σ. προστάτιδες δυνάμεις δυνάμεις βλέπε Αμερική), πολιτική αποσταθεροποίηση σε σημαντικό βαθμό, και έξοδο από την ευρωζώνη είναι μερικές από τις εκτιμήσεις -πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις για την Ελλάδα των «ειδικών» του stratfor, οι οποίοι επισημαίνουν ότι τα τρία επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικά για την σύγχρονη μετεπαναστατική από συστάσεως του ελληνικού κράτους ιστορία της χώρας. Σύμφωνα με την δεκασέλιδη ανάλυση, κάνοντας focus στα συμπεράσματα, σύμφωνα με τους αναλυτές του Stratfor, υποβαθμίστηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως στρατηγικός σύμμαχος στα Βαλκάνια.
* -- Συνεχίζοντας, οι αναλυτές εξηγούν "ότι η Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων και την υπαρκτή απειλή για το Αιγαίο, εξαρτάται από τις στρατηγικές που υιοθετεί η Τουρκία, η οποία είναι μια αναδυόμενη γεωπολιτική δύναμη που στοχεύει να επεκτείνει την επιρροή της στα Βαλκάνια, την Μέση Ανατολή και τον Καύκασο"
* -- Ακόμα και η.... "ενοποίηση" της εσωτερικής Ελλάδας βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, όπως απεικονίζεται στην έκθεση λόγω της εσωτερικής της αδυναμίας της να μαζέψει τους φόρους
* -- Για να καταλήξει ότι σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι καθοριστικά για την Ελληνική ιστορία, προοιωνίζοντας μια εικόνα αποσταθεροποίησης από τα αυστηρά μέτρα που επέβαλε το ΔΝΤ και η ΕΕ, με αποτέλεσμα την περαιτέρω εξασθένιση της κεντρικής κυβέρνηση, αλλά και την χρεωκοπία προ των πυλών (κρίνοντας από το επίπεδο του χρέους, το οποίο –όπως επισημαίνουν- σύντομα θα είναι πάνω από το 150% του ΑΕΠ), και την στάση επιφυλακής των ευρωπαίων εταίρων για μια διαταγή εξόδου από την ευρωζώνη, μόλις διαπιστωθεί ότι αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για την υπόλοιπη ευρώπη....
Περισσότερα εδω:
http://www.greekamericannewsagency.com/
main/index.php?option=com_content&view=article&id=
8524:2010-06-28-19-19-22&catid
=1:2010-01-19-17-32-13&Itemid=7

Ανώνυμος είπε...

10000 ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 1,000,0000 ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

WOLFDOG είπε...

Αντε και καηκε η βουλη... μετα τι ? χουντα? ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ? Κομμουνα? δδιευθυντηριο? Ποια ειναι η προταση? Περα απο αυτο ομως μια μονο μικρη απορια εχω... Οι λεβεντες της τροικας καθε τοσο περνοδιαβαινουν στην Αθηνα και δε βρεθηκε ενας κουκουλοφορος η μη κουκουλοφορος "αγωνιστης" να τους πεταξει μια τοματα η ενα γιαουρτι? Να βγει μια φωτογραφια που να κανει το γυρο του κοσμου.... Αντιθετα οποιος "διαφωνει" η εχει αλλη αποψη βαφτιζεται πρακτορας , φασιστας κι αλλα τετοια χαρουμενα και δημοκρατικα τρωει κι ενα χερι ξυλο...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Μέ μεγάλη μου έκπληξι διαπίστωσα ότι ΔΕΝ δημοσιεύσατε τό σχόλιό μου. Προφανώς επειδή σάς μεμφώμουν γιά τήν έκφρασί σας "και προσωπικά όσοι ψήφισαν τον λαθρονόμο και όσοι ψήφισαν την συμφωνία με το ΔΝΤ. Δηλαδή οι Προδότες". Δέν περίμενα τἐτοια λογοκρισία από εσάς. Λοιπάμε πολύ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ λοιπόν: είναι δηλαδή προδότες ο Βελόπουλος, ο Πολατίδης, ο Χρυσανθακόπουλος, ο Γεωργιάδης κλπ;;; Σάς έλεγα ότι χρειαζόμαστε ΕΝΟΤΗΤΑ καί όχι περιχαρακώσεις. Σάς είπα επίσης νά κοιτάξετε να τα βρείτε όλοι οι πατριώτες γιάτι η ΠΑΤΡΙΣ μάς χρειάζετε ΟΛΟΥΣ. Κύριε Χατζάρα, εάν δέν αντιλαμβάνεσθε ότι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ έχει απόλυτη ανάγκη ΕΝΟΤΗΤΟΣ, τότε τί νά πώ ...

Ελπίζω να το δημοσιεύσετε, άν και τώρα έχει μικρή σημασία γιατί η συγκεκριμένη ανάρτησι είναι πλέον παλαιά.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...