21/6/10

Ζούμε σ’ ένα «κράτος» μαϊμού με μαϊμουδίζοντες ψηφοφόρους

«Ξέρει πολλά για πολλούς λογαριασμούς και αν μιλήσει θα καταρρεύσει ολόκληρο το σύστημα σαν χάρτινος πύργος. Δεν τολμάει ν’ αγγίξει κανείς τον Άκη»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτά γράφει το πρωτοσέλιδο οκτάστηλο της «Αυριανής» (φ. της 6ης Ιουνίου), οδηγώντας μας στο συμπέρασμα ότι το κωλοκράτος εκβιάζεται αδυνατώντας να ερευνήσει τα κωλόσπιτα του εν λόγω ηγετικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ επειδή γνωρίζει πολλά και για πολλούς.
Μ’ άλλα λόγια έχουμε ένα «κράτος» εκβιαζόμενο και όμηρο όσων γνωρίζουν πολλά για τη διαφθορά των πολιτικών, που πύργωσαν την πιο χυδαία «δημοκρατία» της ανθρωπότητας.
Ζούμε σ’ ένα «κράτος» μαϊμού με μαϊμουδίζοντες ψηφοφόρους τους οποίους οι πολιτικοί απατεώνες αποκαλούν.... κυρίαρχο λαό!
Έπεσα έξω στις προβλέψεις μου που έκανα το 1996, όταν έγραφα ένα κείμενο, το οποίο είχε ως τίτλο: «Η χυδαιότητα δεν θα περάσει» (Βλ. «Πολιτικά Θέματα», της 2 Φεβρουαρίου 1996). Δεν φανταζόμουν ότι ένας ολόκληρος λαός θα στήριζε τόσο πολύ και με τόσο πάθος το πιο χυδαίο πολιτικό σύστημα.
Αυτό και μόνο το γεγονός αποδεικνύει ότι ετούτη η χώρα και αυτός ο λαός δεν έχουν καμμία προοπτική επιβίωσης αν δεν απολακτίσουν την εφαρμοζόμενη ατομική και πολιτική ηθική.
Το επέλεξαν με την καθοδήγηση και την προτροπή των εκφυλισμένων πολιτικών εξουσιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...